Fiókom

A műszerfal és a belső tér egyéb műanyagainak tisztítása

Ha bizonytalan abban, hogy hogyan tisztítsa meg a műszerfalat és a jármű egyéb belső műanyagjait, van egy tippünk, mégpedi a népszerű Poorboy's Natural look műanyagtisztító. Ez semleges matt megjelenést kölcsönöz a műanyagoknak, guminak, vinilnek vagy bőrnek, ráadásul a jármű belseje kellemes cseresznye ilatt lesz. A Poorboy's Natural look egy vízbázisú tisztítószer, amely UV-A és UV-B védelmet nyújt, megakadályozza a műanyag kifakulását és eltávolítja a nemkívánatos baktériumokat.

A műanyagok előkészítése a tisztítás előtt

Ha a belső műanyagok túlságosan szennyezettek, az első lépésben használhatja a Dodo Juice Total Wipe Out, hogy tökéletesen megtisztítsa a belső teret, és előkészítse a felületet a többi termék felvitelére. A legtöbb esetben azonban meg lehet elégedni a Poorboy Natural look-jával, amely nemcsak az új, matt megjelenést szolgálja, hanem egyúttal tisztítja is a műanyagokat. 

A termék alkalmazása és fogyasztása

Soha ne alkalmazza a Poorboy's Natural look-ot közvetlen napfényben vagy forró műszerfalon. Használat előtt alaposan rázza fel. A legegyszerűbb a felhordás habos applikátorral. A termék fogyasztása reálisan nagyon alacsony, csak néhány cseppet kell felvinni a habos applikátorra, és máris indulhat a tisztítás. Egy szabványos 473 ml-es kiszerelés körülbelül 20-30 belső műanyagtisztításhoz elegendő. Ha ez nem elég, akkor 946 ml-es kiszerelést is vásárolhat. Megrendelésre egy 3,78 literes nagy kiszerelés is kapható.   

Befejező belső tisztítás

A termék felhordása után a műszerfal vagy a műanyag felülete szatén-félfényes lehet, elsősorban a felhasznált mennyiségtől függően. Ha teljesen matt felületet szeretne elérni, javasoljuk, hogy a műanyagokat mikroszálas kendővel polírozza le. A műanyagok sötétedni fognak a felhordás előtti állapotukhoz képest, és a belső tér úgy fog kinézni, mint egy olyan autó, amely épp most gördült le a gyártósorról. És remek illata van! Ha kíméletesen bánik a jármű belsejével, számíthat rá, hogy hetekig vagy hónapokig kitart, csak időnként törölje le a port.

Autor: Ing. Karel Konečný
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

A bőrülések helyes ápolása
Megmutatjuk a bőrülések helyes ápolását, hogy sokáig új kinézetűek maradjanak.
Teljes cikk
6 lépés a tiszta motorig
Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy hogyan tudja hatékonyan és alaposan megtisztítani az egész motorteret 6 lépésben.
Teljes cikk
A gumiabroncsok védelme és újszerű kinézetük megtartása
Karnaubaviasz felvitele a gumiabroncsokra a Dodo Juice-tól a matt hatás és a gumiabroncs védelme érdekében.
Teljes cikk
Az autó viaszolása
Leírtuk az autó festékének viaszolásának lépéseit a mosással, a festék dekontaminálásával és a viaszolás előszítésével együtt.
Teljes cikk
Viasz, sealant vagy kerámia festék védelem?
A piacon több féle lehetőség létezik az autó festékének védelmére, mindegyiknek megvannak a maga sajátosságai, előnyei és hátrányai is. A cikkünkben megtudhatja, hogy lehet a legjobban védeni az autó fényezését.
Teljes cikk
Autómosás megfelelően és kíméletesen
A megfelelő autómosási eljárás fontos a tiszta, fényes és karcmentes festékhez, cikkünkben pedig megmutatjuk, hogyan moshatja le kíméletesen, száríthatja meg és tuningolhatja fel tökéletesen az autóját
Teljes cikk
Hogyan lehet gyorsan és biztonságosan eltávolítani a madárürüléket a festékről?
A madárürülék nagyon veszélyes az autó festékére, amely visszafordíthatatlanul károsodhat. Ezért elengedhetetlen, hogy gyorsan eltávolítsuk az ürüléket, és ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan kell ezt megtenni.
Teljes cikk
Hogyan lehet gyorsan megtisztítani a bőr kormánykereket és üléseket?
Ebben a cikkben megtudhatja, miért és hogyan kell rendszeresen tisztítani a bőrkormányt és más bőrfelületeket.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez