Fiókom

Hogyan kell polírozni a krómozott kipufogóvégeket?

A Dodo Juice Motley Blue Metal Polish fémfényezőt használjuk

Ha keres valamit, amivel megtisztíthatja a krómozott kipufogóvéget, ne keressen tovább. A Dodo Juice egy speciális kék vizecskét kínál, amely gyorsan kipolírozza az elhanyagolt fémet, krómot vagy alumíniumot. Elképesztő, milyen gyorsan működik ez a polírozó. A Motley Blue nagyszerű termék a kipufogóvégeken vagy a polírozott kerekeken. Újraéleszti a külső fém díszítőelemeket, és helyreállítja minden fém alkatrész matt megjelenését. Ezt a fém- és krómfényezőt a Mini Cooper S legújabb generációjának nagyon koszos kipufogóvégének fényesítésére használtuk.

Lestenka na kovy dodo juice montely blue metal polish

Dodo Juice Motley Blue Metal Polish fém polírozóval való munka

A kipufogóvégeket mindig mossa le vízzel és autósamponnal, mielőtt polírozni megy őket, vagy használjon jó minőségű detailert. Ezután fogjon egy erős tisztítószert (ha egy nagyon elhanyagolt kipufogót akar fényesíteni), és fújja rá a kipufogóvégre, hagyja rajta egy ideig, majd mossa le vízzel. Szárítsa meg a kipufogóvégeket, és utána elkezdheti a polírozást.

lestenka na kovy dodo juice

A kipufogó polírozása Dodo Juice fémfényezővel

A Mini Cooper S kipufogóját eléggé elhanyagolták. A kipufogógázok erősen ráégtek a kipufogó legvégén, és eltartott egy darabig, mire kifényesítettük - egy ilyen vég 60 percet vesz igénybe kézi polírozással, a gépi polírozás lényegesen gyorsabb. A kipufogóvéget is meg kell tisztítani alulról, ahol nem látszik. A kipufogó belső részének (magának a csőnek) a tisztításával is foglalkoztunk.

lestenka na kovy dodo juice

Kipufogó polírozása

A kipufogóvégek polírozásához pl. a Carbon Collective 350GSM Edgeless Panel Wipe Microfibre Cloth mikroszálas kendőt használjuk. Fogjon egy kék ruhát, öntsön rá egy kis polírozószert, és közepes erővel kezdje el polírozni a kipufogót. Ismételje, amíg az összes feketeség el nem tűnik. Használat előtt mindig rázza fel jól a terméket. A Mini kipufogójának alján már volt egy kissé sérült krómozott textúra, így a felületen apró dudorok "jöttek fel". Ezek magas hőmérsékleten keletkeznek, és ha évente legalább kétszer nem fényesítjük a kipufogót, sajnos visszafordíthatatlan károsodások keletkeznek, de szerencsére ez legfeljebb fél méterről látható.

lesteni kovy dodo juice
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

A festék kémiai dekontaminálása
Szabadítsa meg autóját a káros vasrészecskéktől egy rozsdaeltávolítóval, amely hatékony keréktárcsa-tisztításra is használható.
Teljes cikk
A bőrülések helyes ápolása
Megmutatjuk a bőrülések helyes ápolását, hogy sokáig új kinézetűek maradjanak.
Teljes cikk
6 lépés a tiszta motorig
Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy hogyan tudja hatékonyan és alaposan megtisztítani az egész motorteret 6 lépésben.
Teljes cikk
A folyékony ablaktörlők felvitele az ablakra
A folyékony ablaktörlők erősen taszítják a vizet és a szennyeződéseket, segítenek az ablakok tisztán tartásában és lehetővé teszik az esőben történő vezetést ablaktörlők nélkül. A cikkben megtudhatja, hogyan kell helyesen alkalmazni a terméket.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez