Fiókom

A gumiabroncsok védelme és újszerű kinézetük megtartása

Kiváló minőségű és tartós matt gumiabroncsviasz karnaubával

Az autókozmetikai termékcsaládban szerepel egy bombasztikus matt karnauba gumiabroncs viasz is, amely egységesíti a gumiabroncs színét, matt vagy szatén félfényes (attól függően, hogy hagyjuk megszáradni - matt, vagy vízzel és ronggyal permetezve enyhén polírozzuk - szatén félfényes), és gyorsan taszítja a vizet. A neve Dodo Juice Tyromania Tyre Wax.

Ochrana pneumatik, vosk na pneumatiky Dodo Juice

A viasz felvitele a gumiabroncsokra

A viasz felvitele gyors és egyszerű. 1 gumiabroncs kevesebb mint 1 perc alatt viaszolható. A viasz felvitele előtt a következő munkafolyamatot ajánljuk:
  1. Ideális esetben mossa le az egész járművet autósamponnal és szárítsa meg.
  2. Fújja be a gumiabroncsokat egy autógumiabroncs-tisztítószerrel, pl. ADBL Tire And Rubber Cleaner-rel, és hagyja hatni egy ideig, majd erős vízsugárral, lehetőleg magasnyomású mosóval öblítse le.
  3. Szárítsa meg a gumiabroncsot, vagy hagyja a napon egy órán át, a gumiabroncsnak 100%-ban száraznak kell lennie a későbbi viaszfelvitelhez.
  4. Fogjon egy Carbon Collective Tyre Dressing Applicator applikátort vagy egy normál kerek Flexipads Soft Edge Red applikátort, és kanalazzon ki egy kis viaszt. Lassan kenje szét a gumiabroncs kerülete körül, próbálja meg elkerülni az érintkezést magával a felnivel, a kényelem érdekében szedje szét a kereket, és vízszintesen vigye fel a viaszt. A viaszt nem kell letörölni, csak fel kell vinni a matt hatás érdekében. A félfényes fényezéshez polírozza ki enyhén egy kendővel.
Dodo Juice Tyromania

A gumiabroncsviasz tartóssága és fogyasztása

A Dodo Juice gumiabroncsviasza általában 1-3 mosásig kitart, ami hosszabb idő, mint a hagyományos gumipolírozóké, amelyek ráadásul szennyezhetik az autó oldalát, mivel a polírozószer gyakran ráfröccsen a karosszériára, amikor elhajt. A nagyobb, 180 ml-es csomag viasz 18-30 garnitúra kerékhez elegendő. A fényes és zsíros abroncsok kora lejárt. Most a matt, természetes megjelenésű gumiabroncsok vannak divatban.

Dodo Juice Tyromania Tyre Wax 180 ml

Dodo Juice Tyromania

Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

A festék kémiai dekontaminálása
Szabadítsa meg autóját a káros vasrészecskéktől egy rozsdaeltávolítóval, amely hatékony keréktárcsa-tisztításra is használható.
Teljes cikk
A kerekek polírozása és a védelem felvitele
A kerék polírozása, majd védőviasz, kerék selant és gumiabroncsviasz felvitele.
Teljes cikk
Hogyan kell ápolni az alumínium keréktárcsákat
Hogyan tisztítsuk és ápoljuk megfelelően az alumínium keréktárcsákat, hogy olyanok maradjanak, mint új korukban? Olvassa el cikkünket.
Teljes cikk
Autómosás megfelelően és kíméletesen
A megfelelő autómosási eljárás fontos a tiszta, fényes és karcmentes festékhez, cikkünkben pedig megmutatjuk, hogyan moshatja le kíméletesen, száríthatja meg és tuningolhatja fel tökéletesen az autóját
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez