Fiókom

Alpine újdonságok a 2023/2024 szezonra

Mindig gondoskodunk arról, hogy termékkínálatunk naprakész legyen, és hogy az új termékek a lehető leghamarabb raktáron legyenek. Szinte minden nap új termékeket veszünk fel és régi termékeket selejtezünk. Szeptemberben az Alpine is sorra került, ahol sok év után ismét előmerészkedtek és új termékekkel rukkoltak elő, többek között egy új, luxus Alpine F1 Status készlettel, amely rendelésre lesz elérhető. Az, hogy az Alpine sok év után újra piacra dobta, azt bizonyítja, hogy az autós hangrendszerek szegmense valóban nagy reneszánszát éli - tehát van mire várnunk a jövőben! A kiváló minőségű berendezések iránti érdeklődés 2023-ban rohamosan megnőtt összeszerelő műhelyünkben. Örülünk és hálásak vagyunk, hogy ilyen sok ügyfél felkeresett minket és bizalmat szavazott nekünk. Ezért Önöknek, nagyszerű ügyfeleinknek köszönhetően folyamatosan haladunk előre, és igyekszünk egyre jobb és jobb szolgáltatásokat nyújtani. Az Alpine egy nagyon jól ismert márka, amely ősidők óta jelen van az autórádiók piacán, és a magas minőség szinonimája volt és van. Ezért is örülünk annak, hogy az Ahifi egyike azon kevés hivatalos és meghatalmazott kereskedőnek, akik termékeiket forgalmazzák Magyarországon. Ha felkeltettük az érdeklődését - és hisszük, hogy igen, akkor mutatjuk az újdonságokat egyenként ...

2023 / 2024 év Alpine újdonságok

  • Három Alpine Status erősítő - Alpine HDA-M80Alpine HDA-F60Alpine HDA-V90 - Az Alpine megalkotta az "Alpine Status" rendszert ugyanazokat a mérnöki és tervezési koncepciókat használva, amelyeket a harmadik generációs Alpine F1 Status ultramagas felbontású rendszerben használtak, hogy nagy felbontású hangzást érjenek el megfizethetőbb áron. Ezeket az erősítőket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Alpine Status hangszórókhoz és mélynyomókhoz, hogy a legjobb hangminőséget biztosítsák. Van egy mono erősítő (HDA-M80), egy négycsatornás erősítő (HDA-F60) és egy ötcsatornás erősítő (HDA-V90), amely külön csatornát tartalmaz a nagy teljesítményű mélynyomónak. Minden vezérlőelem kényelmesen az erősítők tetején található, és egy fedőlap védi őket. Így könnyen hozzáférhetők a HP/LP szűrők és frekvenciabeállítások, az erősítésszabályozók és a bemeneti csatornaválasztók (az egyes erősítőtípusoknál eltérőek).
  • Alpine HDP-D90 erősítő - DSP-erősítő, amely 192 kHz/32 bit belső mintázási sebességgel és 10 Hz-110 kHz ultra széles hangsávszélességgel rendelkezik, hogy a hangot a tervezett nagyfelbontású specifikációnak megfelelően adja vissza. A fejlett konstrukciók, mint például a rézbevonatú váz, akár >110 dB jel-zaj arányt biztosítanak, és minimalizálják a lejátszás közbeni zajt és torzítást. Az Alpine F1 Status DSP belső Master Clock Management rendszere által inspirálva ez a modell egy kristályoszcillátoros órajel-generátort tartalmaz az egység magjában, amely figyeli és kiegyensúlyozza a digitális információkat a jitter (időzítési hibák) kiküszöbölése és a hang pontos reprodukálása érdekében. A HDP-D90 több bemeneti lehetőséggel rendelkezik a rugalmas rendszerbeállítás érdekében. Azon járművek esetében, amelyek nem tudják a gyári fejegységet kicserélni, a DSP 12 csatornás magas szintű bemenettel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a gyári fejegység megtartását. Ezen kívül rendelkezik optikai bemenettel egy Alpine Status HDS-990 médialejátszó vagy analóg bemenetekkel egy másik opcionális fejegységhez. A HDP-D90 lejátszó (önálló üzemmódban használva) Bluetooth vezeték nélküli streaming segítségével közvetlenül okostelefonról küldött zenét is képes fogadni. Míg a HDP-D90 12 csatornás erősítéssel rendelkezik (8x 50W x 4x 80W), és a teljes rendszer tápellátására használható, a 10 RCA kimeneti csatornát Alpine Status erősítők hozzáadására lehet használni a további teljesítmény növelése érdekében.
  • High-Res přehrávač Alpine HDS-990 - A HDS-990 Hi-Res Audio multimédiás lejátszó 192 kHz/24 bites lejátszást tesz lehetővé 3 vezetékes USB DAC bemeneten vagy Bluetooth® vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. Ez biztosítja, hogy minden USB-n vagy okostelefonon tárolt nagyfelbontású zenei fájl a kívánt specifikációnak megfelelően kerüljön lejátszásra. Úgy tervezték, hogy az eredeti autórádióval párhuzamosan működjön, ezért nem rendelkezik rádióval vagy DAB+ tunerrel, sem Bluetooth-kihangosító funkcióval stb. A Media Player tartalmaz egy kompakt vezérlőt az alapvető zenei vezérléshez szükséges gombokkal, egy nagy felbontású színes kijelzőt, amely a lejátszási adatokat és az albumok képeit mutatja, egy hangerőszabályzót a gyors hangerőszabályozáshoz, valamint egy különálló fekete dobozt a járműbe történő rugalmas beszereléshez. Az erősítő 4x 50 W-os nagy felbontású kimenete, a nagy teljesítményű RCA-kimenetek és a TOSLINK és koax optikai portok lehetővé teszik a rugalmas rendszerbeállítást a digitális jelfeldolgozóval (DSP) ellátott HDP-D90 erősítővel.
  • Alpine RUX-C810 távirányító - távvezérlő szükséges a HDP-D90 önálló működéséhez (kivéve, ha HDS-990-t használ). Lehetővé teszi a DSP-erősítő alapvető működését, mint például a hangerőszabályozás, a forrás kiválasztása, az előbeállítások kiválasztása. A vezérlő nagyon kompakt, és könnyen felszerelhető bárhová a műszerfalra vagy a középkonzolra. Forgótárcsával és fekete-fehér LCD kijelzővel rendelkezik.
  • Alpine Status teljes körű hangszórók és 10" mélysugárzó Alpine HDZ - azoknak az audiofileknek, akik az ideális hangrendszert szeretnék létrehozni, az Alpine Status a Hi-Res Audio hangszórók széles választékát kínálja. Háromsávos és kétsávos HDZ nagyfelbontású hangszórókból álló készlet. Minden hangszóró membránja ugyanabból a Carbon Composite anyagból készül, hogy a lejátszás során egységes hangszínazonosságot hozzon létre. Kinézetre és tapintásra nagyon közel állnak az Alpine F1 Status hangszórókhoz, nagyon hasonló kialakítást és motorösszeállítást használnak, valamint azonos építőanyagokat használnak a legmagasabb minőségű hangzás érdekében.
  • Nová generace základních zesilovačů Alpine S2-A - az Alpine S sorozatú erősítőinek generációját úgy tervezték, hogy az autós audioélményt a következő szintre emelje anélkül, hogy a pénztárcát tönkretenné. Elegáns új dizájnjukkal és az elődeikhez képest továbbfejlesztett funkciókkal ezek az erősítők kivételes teljesítményt és erőt kínálnak megfizethető áron. A Hi-Res Audio minősítéssel rendelkező erősítők életre keltik a zenét, és 40 kHz-es frekvenciaválaszukkal világosan megmutatják annak pontos részleteit és érzelmi erejét. Az erősítők előerősítő- és hangszórószintű bemeneteket tartalmaznak, így szinte bármilyen járműbe beszerelhetők, akár gyári autórádióval is. A hangszórószintű bemenetek használata esetén az erősítő képes érzékelni a bejövő jelet és bekapcsolja magát, így nincs szükség külön bekapcsoló vezeték vezetésére a vevőegységhez vagy a biztosítékdobozhoz.
  • Erősítők új generáció Alpine R2-A - ezeket az " R-Series " erősítőket minőségi hangzás jellemzi, amely egy háztömbnyi távolságból is hallható. A kategória legjobb teljesítménye mellett ezek az erősítők úgy vannak hangolva, hogy kiemeljék az R-sorozat hangszóróinak és mélynyomóinak jellemzőit, így biztosítva a legendás Alpine R-sorozat élményét. Az Alpine az iparág vezető erősítési technológiáit építette be az R2 sorozatú erősítőkbe, beleértve a nagy hatásfokú transzformátorokat, a prémium alacsony zajszintű egyedi kondenzátorokat és a kettős "Sierra" alacsony torzítású visszacsatolási/korrekciós áramköröket.
  • Nová generace reproduktorvé řady Alpine R, Alpine R2 - ha hangosan hallgatja a zenét, és szeretné, ha mások is tudjanak róla, az R sorozatú hangszórók tökéletes választás az Ön számára. Központi hangzásvilágot élvezhet a hangszórókkal, amelyek hangosan és tisztán, torzítás nélkül szólalnak meg. Az R sorozatú hangszórók hangolása a magas és mély frekvenciákra helyezi a hangsúlyt, így erőt adnak, miközben természetesen tiszta, aktív hangzást produkálnak. Tökéletesen illeszkednek a teljesítmény és a hatékonyság tekintetében az R sorozatú mélysugárzókhoz és erősítőkhöz.
  • Nová generace základní řady Alpine S, Alpine S2 - az újonnan áttervezett és Hi-Res Audio minősítéssel rendelkező, új generációs S sorozatú hangsugárzók új mércét kínálnak az alapvető hangteljesítmény terén. Az Alpine nagy hatékonyságú anyagok és szabadalmaztatott tervezési jellemzők alkalmazásával élvonalbeli képességeket helyezett ezekbe a hangszórókba. A könnyű, polipropilén, üvegszálas és csillám anyagok kombinációjából készült könnyű középmembrán biztosítja a High-Res Audio teljesítményhez szükséges nagy teljesítményű/alacsony torzítású alaphangzást. Az Alpine S2 sorozatú hangsugárzók megnövelt mágnesmérettel rendelkeznek a nagyobb teljesítmény és a kategória legjobb középső basszusteljesítménye érdekében. A High Amplitude Multi-Roll (HAMR) mélysugárzó körítés a membrán maximális rezgésmozgását lehetővé téve hozza ki a basszusból a legjobbat. A 2,5 cm (1") átmérőjű kupolás magassugárzó minden olyan magas frekvenciás részletet biztosít, amelyet a gyári hangszórókból gyakran hiányol. Minden S2 sorozatú hangszóró széleskörű járműbeállítással rendelkezik, és számos adaptert és távtartót tartalmaz. A közvetlenül a testre szerelt kis kapcsolók segítségével ezek a hangszórók gyorsan és egyszerűen telepíthetők otthoni környezetben.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Alpine S2-A120M Ingyenes kiszállításErősítő Alpine S2-A120MGyors előnézet1 csatornás digitális erősítő, 1 x 500 / 800 W RMS (4 / 2 Ω), D osztály219.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine S2-A55V Ingyenes kiszállításErősítő Alpine S2-A55VGyors előnézet5 csatornás erősítő, 4 x 40 + 1 x 200 / 2 x 120 4 Ω-ba / 4 x 60 + 1 x 300 RMS 2 Ω-ba, D osztály199.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine S2-A60M Ingyenes kiszállításErősítő Alpine S2-A60MGyors előnézet1 csatornás erősítő, 1 x 330 W 4 Ω-ra / 1 x 600 W 2 Ω-ra / 1 x 600 W RMS 1 Ω-ra, D osztály149.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine S2-S40 Ingyenes kiszállításAlpine S2-S40 hangszórókGyors előnézetkoaxiális hangszórók, Ø 100 mm, 45 W RMS, 4 Ω, 86 dB (1W/1m), beépítési mélység 43 mm51.990 FtRaktáronAlpine S2-S40C Ingyenes kiszállításAlpine S2-S40C hangszórókGyors előnézetkomponens hangszórók, Ø 100 mm, 45 W RMS, 4 Ω, 86 dB (1W/1m), beépítési mélység 43 mm63.990 FtRaktáronAlpine S2-S50 Ingyenes kiszállításAlpine S2-S50 hangszórókGyors előnézetkoaxiális hangszórók, Ø 130 mm, 55 W RMS, 4 Ω, 87 dB (1W/1m), beépítési mélység 50 mm63.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine S2-S65 Ingyenes kiszállításAlpine S2-S65 hangszórókGyors előnézetkoaxiális hangszórók, Ø 165 mm, 80 W RMS, 4 Ω, 88 dB (1W/1m), beépítési mélység 58 mm67.990 FtRaktáronAlpine S2-S65C Ingyenes kiszállításAlpine S2-S65C hangszórókGyors előnézetkomponens hangszórók, Ø 165 mm, 80 W RMS, 4 Ω, 88 dB (1W/1m), beépítési mélység 58 mm79.990 FtRaktáronAlpine S2-S68 Ingyenes kiszállításAlpine S2-S68 hangszórókGyors előnézetkoaxiális hangszórók, 6 x 8", 75 W, 4 Ω, 88 dB (1W/1m), beépítési mélység 60 mm54.990 FtRaktáronAlpine S2-S69 Ingyenes kiszállításAlpine S2-S69 hangszórókGyors előnézetkoaxiális hangszórók, 6 x 9", 85 W, 4 Ω, 90 dB (1W/1m), beépítési mélység 75 mm​79.990 FtRaktáronAlpine S2-S69C Ingyenes kiszállításAlpine S2-S69C hangszórókGyors előnézetkomponens hangszórók, 6 x 9", 85 W, 4 Ω, 90 dB (1W/1m), beépítési mélység 75 mm94.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine S2-S80C Ingyenes kiszállításAlpine S2-S80C hangszórókGyors előnézetkomponens hangszórók, Ø 200 mm, 85 W RMS, 4 Ω, 90 dB (1W/1m), beépítési mélység 66,4 mm86.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine S2-A36F Ingyenes kiszállításAlpine S2-A36F erősítőGyors előnézet4 csatornás erősítő, 4 x 60 W 4 Ω-ra / 4 x 90 W RMS 2 Ω-ra, D osztály149.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine RUX-C810 Ingyenes kiszállításAlpine RUX-C810 távirányítóGyors előnézettávirányító Alpine HDP-D90 erősítőhöz59.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine R2-A150M Ingyenes kiszállításAlpine R2-A150M erősítőGyors előnézet1 csatornás erősítő, 1 x 700 W 4 Ω-ra / 1 x 1200 W 2 Ω-ra / 1 x 1500 W RMS 1 Ω-ra, D osztály239.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine R2-A60F Ingyenes kiszállításAlpine R2-A60F erősítőGyors előnézet4 csatornás erősítő, 4 x 100 W 4 Ω-ra / 2 x 150 W RMS 2 Ω-ra, D osztály169.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine R2-A75M Ingyenes kiszállításErősítő Alpine R2-A75MGyors előnézet1 csatornás erősítő, 1 x 500 W 4 Ω-ra / 1 x 750 W 2 Ω-ra, D osztály169.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine R2-S65 Ingyenes kiszállításAlpine R2-S65 hangszórókGyors előnézetkoaxiális hangszórók, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (1W/1m), beépítési mélység 63 mm124.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine R2-S652 Ingyenes kiszállításAlpine R2-S652 hangszórókGyors előnézetkomponens hangszórók, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (1W/1m), beépítési mélység 63 mm194.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine R2-S653 Ingyenes kiszállításAlpine R2-S653 hangszórókGyors előnézetkomponens hangszórók, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (2,83 V/1m), beépítési mélység 63 mm249.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine R2-S65C Ingyenes kiszállításAlpine R2-S65C hangszórókGyors előnézetkomponens hangszórók, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (1W/1m), beépítési mélység 63 mm164.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine R2-S69 Ingyenes kiszállításAlpine R2-S69 hangszórókGyors előnézetkoaxiális hangszórók, 6 x 9", 100 W, 4 Ω, 88 dB (1W/1m), beépítési mélység 76 mm​154.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine R2-S69C Ingyenes kiszállításAlpine R2-S69C hangszórókGyors előnézetkomponens hangszórók, 6 x 9", 100 W, 4 Ω, 88 dB (1W/1m), beépítési mélység 76 mm209.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine HDA-F60 Ingyenes kiszállításAlpine HDA-F60 erősítőGyors előnézet4 csatornás erősítő, 4x 150 W 2 Ω-ra / 4x 100 W 4 Ω-ra359.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine HDA-M80 Ingyenes kiszállításAlpine HDA-M80 erősítőGyors előnézet1 csatornás digitális erősítő, 1 x 500 / 800 W RMS (4 / 2 Ω), D osztály349.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine HDA-V90 Ingyenes kiszállításAlpine HDA-V90 erősítőGyors előnézet5 csatornás erősítő, 4 x 100 W + 1 x 500 W 2 Ω / 4 x 75 W + 1 x 300 W 4 Ω449.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine HDP-D90 Ingyenes kiszállításErősítő Alpine HDP-D90Gyors előnézet12 csatornás erősítő, 8 x 50 W + 4 x 80 W, 4 Ω809.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine HDS-990 Ingyenes kiszállításNagy felbontású Alpine HDS-990 lejátszóGyors előnézetmultimédiás nagy felbontású lejátszó569.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine HDZ-110 Ingyenes kiszállításMélynyomó Alpine HDZ-110Gyors előnézetmélynyomó, Ø 11" (280 mm), 400 W RMS, 2 + 2 Ω349.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine HDZ-65 Ingyenes kiszállításAlpine HDZ-65 hangszórókGyors előnézetkoaxiális hangszórók, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (2,83 V/1m), beépítési mélység 67 mm284.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine HDZ-653 Ingyenes kiszállításAlpine HDZ-653 hangszórókGyors előnézetkomponens hangszórók, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (2,83 V/1m), beépítési mélység 65 mm479.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine HDZ-653S Ingyenes kiszállításAlpine HDZ-653S hangszórókGyors előnézetvékonyan illeszkedő komponens hangszórók, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (2,83 V/1m), beépítési mélység 67 mm449.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine HDZ-65C Ingyenes kiszállításAlpine HDZ-65C hangszórókGyors előnézetkomponens hangszórók, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (2,83 V/1m), beépítési mélység 65 mm389.990 Ft1 héten belül raktározzuk felAlpine HDZ-65CS Ingyenes kiszállításAlpine HDZ-65CS hangszórókGyors előnézetkomponens hangszórók, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (2,83 V/1m), beépítési mélység 65 mm349.990 Ft1 héten belül raktározzuk fel

Hasonló cikkek

Audible Physics - SQ csemege Indonéziából
Örömmel mutatjuk be az Audible Physics prémium kategóriás hangszórógyártót. A szigorúan a kiváló hangminőségre összpontosító termékek mostantól elérhetőek az Ahifi-n!
Teljes cikk
Látogatáson a Gladenben, iskolázás és újdonságok
Most tértünk vissza a németországi Gladenben tett látogatásunkról, és szeretnénk megmutatni nektek az újdonságokat, valamint azt, hogy milyen volt az iskolázás. Tudta, hogy már több mint 10 éve importálunk Gladen és Mosconi Gladen termékeket?
Teljes cikk
Gumi autószőnyegekkel bővítjük a kínálatunkat
A tél nem hagyja magát sokáig várakoztatni, ezért már most egy nagy újdonságot mutatunk be. Geyer & Hosaja minőségi gumi autószőnyegekkel bővítjük a kínálatunkat!
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez