Fiókom

Calearo olasz antennák - a legjobb jel fogadó

Az olaszoknak megvannak a maguk különleges termékei, mint például az olasz bor, a csúcskategóriás autóhangszórók vagy a gyönyörű sportkocsik. További termékek közül jó lenne megemlíteni a minőségi Calearo autóantennákat. Manapság még mindig rengeteg olyan autót vezetnek, amelyekben FM jeleket fogadó autórádió van, és ahol az eredeti antennák fokozatosan eltűnnek, leggyakrabban a nap hatása miatt, vagy egyszerűen csak elrozsdásodnak. Ilyenkor választhat: vagy beszerzi a drága eredeti antennát, vagy egy utángyártott antennát választ, mint például a Calearo antennák. Mi már több mint 15 éve dolgozunk a Calearo termékeivel, és mind mi, és ami még fontosabb, ügyfeleink is elégedettek a vétellel és a teljesítménnyel. Az idei évre a teljes termékpalettát alaposan frissítettük, és számtalan új termékkel bővítettük - főként az adapterek és hosszabbítókábelek - az úgynevezett vezetékek - kínálatát. Mivel manapság minden egyre drágább, úgy döntöttünk, hogy további értesítésig a teljes Calearo választékra 10%-os kedvezményt alkalmazunk. Hisszük, hogy értékelni fogja az általunk kínált ár/teljesítmény arányt!
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

Új termékek a Pioneer márkától az idei szezonra
Végre már javulni kezdett a helyzet autórádiók elérhetőségében, és most a Pioneer márka idei újdonságait mutatjuk be.
Teljes cikk
JL Audio újonnan az Ahifin!
Az első új márka, amellyel 2022-ben bővítjük kínálatunkat, nem más mint a JL Audio. Nemcsak a legjobb minőségű subwoofereket, hanem erősítőket és egyéb termékeket is talál.
Teljes cikk
Évek múltán újra köreinben köszönthetjük a Powerbass márkát!
Emlékszik még a Powerbass márkára? A múltban ez az amerikai gyártó rendkívül népszerű volt hazánkban, és most újra visszahozzuk érdekes termék választékát! Fölül múlhatja korábbi sikerieit?
Teljes cikk
Meguiar's újdonságok 2022-es év nyarára
Az amerikai Meguiar's folyamatosan új termékekkel bővíti a széles választékát. Jelenleg 11 új termékkel érkezik, melyet már meg is rendeltünk.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez