Fiókom

Koch Chemie – német detailing

Az elmúlt 2 évben olyan márkákra összpontosítottunk, amelyek egyre népszerűbbekké váltak és a kedvencek közé tartoznak. Nem szereztünk annyi új márkát, mint 2020-ig, amikor fokozatosan bővítettük kínálatunkat új és új márkákkal. Ezért most úgy döntöttünk, hogy felelevenítünk néhány olyan márkát, amelyeket már egy ideje megtalálhat a kínálatunkban, és mi ezt a márkát már több mint két éve kínáljuk. A német Koch Chemie márka néhány új termékkel bővítette kínálatát, és velük együtt mutatjuk be a legnépszerűbb és legkelendőbb termékeket.

A Koch Chemie 8 TOP terméke

  1. Az első helyen áll a Koch Chemie Pol Star bőr és alcantara tisztítószer, amely a vásárlóinktól már 56 értékelést kapott 94%-os eredménnyel. Az 1 litere ksizerelést 1:20 arányban higítható, a 2600 Ft-os árávál nincs konkurense a piacon.
  2. Koch Chemie fekete habszivacs a második helyen végzett, amelyet minőségének köszönhetően különböző bevonatok vagy készítmények felvitelére alkalmazhat. Külső és belső térben egyaránt használható.
  3. A harmadik helyen a Koch Chemie Green Star univerzális tisztítószer áll, mely nem tartalmaz foszfátokat és oldószereket. A helyes higítást követően szinte minden felületen használhatja. Az 1 literes kiszerelés ára 2130 ,- abszolút verhetetlen.
  4. Koch Chemie szürke szivacs a belső műanyagok tisztítására - speciális szivacsa, amely csodákra képes!
  5. Koch Chemie Speedglasscleaner az 5. helyen áll az eladásban, amely egy üveg és ablak tisztító. 15 értékelés 100%-os eredménnyel. A fő előnyei közé tartozik a kiváló minősége és kellemes illat.
  6. A hatodik helyen a Koch Chemie Gummifix gumiszőnyeg felujító áll, karbantartja és védi a műanyag részeket, gumit, gumiszőnyegeket, szőnyeget, pedált és műanyag padlót, ahol csúszásmentességre van szükség. Nem tartalmaz szilikont.
  7. A hetedik helyet a Koch Chemie Plast Star 96 termék foglalja el, amelyet a külső műanyagok ápolására használják. Ez a termék tisztít, ápol és tartósít hosszú távon. Az autóban a Plast Star megakadályozza az ajtó- és ablaktömítések befagyását.
  8. A nyolcadik hely a Koch Chemie Top Star terméké, ezt a terméket a belső műanyagokra tervezték, ez egy speciális prémium emulzió, amelyet a járművek belsejében található műanyag és gumi alkatrészek tisztítására és újraélesztésére használnak. A Top Star természetes fényű, hosszantartó szaténfilmet hoz létre, amely védi a felületet az UV-sugaraktól. A speciális anyagok rugalmasan tartják a műanyagokat, a gumitömítéseket rugalmasan és antisztatikusan.

4 újdónság a 2022-es évre a Koch Chemie-től

  • Koch Chemie Allround Surface Cleaner (500 ml) - használatra kész tisztítószer a legtöbb felületre az autókban, otthonokban és üzletekben. Gyorsan és alaposan eltávolítja az ujjlenyomatokat, port, zsírt és hasonló szennyeződéseket. A termék minden sima felületen, valamint nem poláros anyagokon, például műanyagokon (navigációs kijelző, TFT stb.) maradék- és csíkmentes tisztítási eredményt biztosít. Ideális a szellőzőnyílások, textíliák stb. tisztítására is, mivel a formula nem hagy nyomot vízből vagy vegyszermaradványokból. Ezenkívül kellemes illatával vonzza Önt.
  • pH semleges aktív hab Koch Chemie Gentle Snow Foam (5 l) - erősen habzó pH semleges aktív hab, kellemes cseresznye illattal. A Gentle Snow Foam nem csak aktív habként, habosító készülékkel történő előmosáshoz, hanem samponként is használható a jármű kézi mosásához. A Gentle Snow Foam egyenletes és nagyon nedvesedő habszőnyeget képez, amely hosszú ideig a felületen marad, így hosszú ideig használható. pH-semleges összetételének köszönhetően nem károsítja a védő viaszréteget. Erős szennyeződések és rovarok gyors eltávolítása esetén 10-30 ml Green Star Universal adható a hígított Gentle Snow habhoz.
  • Koch Chemie Metal Polish (75 ml) - kiváló polírozószer minden fémhez. Egyetlen munkafolyamatban eltávolítja a rozsdát és a szennyeződéseket. Növeli a természetes csillogást és gyönyörű gyöngyházhatást eredményez.
  • Új Koch Chemie szórófej.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Koch Chemie Allround Surface Cleaner (500 ml)Koch Chemie Allround Surface Cleaner univerzális tisztítószer (500 ml)-5 %Gyors előnézet (1 értékelés)univerzális tisztítószer, 500 ml5.180 Ft5.450 FtRaktáronKoch Chemie Gentle Snow Foam (5 l)Koch Chemie Gentle Snow Foam  aktív hab (5 l)-5 %Gyors előnézetpH semleges aktív hab, 5l28.260 Ft29.750 FtRaktáronKoch Chemie Metal Polish (75 ml)Koch Chemie Metal Polish polírozószer fémekre (75 ml)-5 %Gyors előnézetkiváló minőségű polírozó fém alkatrészekre, 75 ml4.730 Ft4.980 FtRaktáronKoch Chemie Sprühkopf StarKoch Chemie Sprühkopf Star szórófej-5 %Gyors előnézet (3 értékelés)minőségi szórófej2.260 Ft2.380 FtRaktáronKoch Chemie Pol Star (1 l)Koch Chemie Pol Star tisztító (1 l)-5 %TippGyors előnézet (85 értékelés)bőr, textil és alcantara tisztítószer tartósítószerrel, koncentrátum, 1 l3.990 Ft4.200 FtRaktáronKoch Chemie fekete szivacsKoch Chemie fekete szivacs-5 %Gyors előnézet (26 értékelés)szivacs a termékek műanyagokra, gumira és bőrre való felvitelére600 Ft630 FtRaktáronKoch Chemie Green Star (1 l)Koch Chemie Green Star (1 l) univerzális tisztítószer-5 %TippGyors előnézet (37 értékelés)magas koncentrátumú, általános tisztítószer kül- és beltéri használatra, hígítási lehetőségek és felhasználási területek széles skálájával, 1 l3.100 Ft3.270 FtRaktáronKoch Chemie szürke szivacsKoch Chemie szürke szivacs-5 %Gyors előnézet (9 értékelés)speciális szivacs a beltér tisztítására600 Ft630 FtRaktáronKoch Chemie SpeedGlassCleaner (750 ml)Koch Chemie SpeedGlassCleaner szórófejes üveg- és ablaktisztító (750 ml)-5 %Gyors előnézet (22 értékelés)gyorsan, csíkmentesen tisztítja az üvegfelületeket, eltávolítja a megtapadt viaszmaradványokat is az autómosóból, a rovarokat, stb., 750 ml5.190 Ft5.470 FtRaktáronKoch Chemie Gummifix (1 l)Koch Chemie Gummifix gumiszőnyeg megújító (1 l)-5 %Gyors előnézet (18 értékelés)gumiszőnyeg-, gumi- és műanyag- megújító, 1 l5.910 Ft6.220 FtRaktáronKoch Chemie Plast Star 96 (1 l)Koch Chemie Plast Star 96 műanyag ápoló (1 l)-5 %Gyors előnézet (19 értékelés)tisztítja és ápolja a műanyagokat, 1 l8.000 Ft8.420 FtÁltalában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketKoch Chemie Top Star (1 l)Koch Chemie Top Star a belső műanyagok ápolására (1 l)-5 %Gyors előnézet (22 értékelés)emulzió a beltéri műanyagok tisztítására és táplálására, 1 l8.380 Ft8.820 FtRaktáron

Hasonló cikkek

Illatosított autókozmetikumok
Tegnap volt a Fresso régóta várt újdonságának világpremierje. A Fresso hosszú tesztelési időszak után piacra dobja saját parfümösített autókozmetikumait.
Teljes cikk
Meguiar's újdonságok 2022-es év nyarára
Az amerikai Meguiar's folyamatosan új termékekkel bővíti a széles választékát. Jelenleg 11 új termékkel érkezik, melyet már meg is rendeltünk.
Teljes cikk
Új termékek a CarPro márkától 2022/2023
Most, a tavaszi szezon kezdetén számos új CarPro termékkel bővítjük virtuális polcainkat. Biztosan tetszeni fognak.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez