Fiókom

Koch Chemie – német detailing

Az elmúlt 2 évben olyan márkákra összpontosítottunk, amelyek egyre népszerűbbekké váltak és a kedvencek közé tartoznak. Nem szereztünk annyi új márkát, mint 2020-ig, amikor fokozatosan bővítettük kínálatunkat új és új márkákkal. Ezért most úgy döntöttünk, hogy felelevenítünk néhány olyan márkát, amelyeket már egy ideje megtalálhat a kínálatunkban, és mi ezt a márkát már több mint két éve kínáljuk. A német Koch Chemie márka néhány új termékkel bővítette kínálatát, és velük együtt mutatjuk be a legnépszerűbb és legkelendőbb termékeket.

A Koch Chemie 8 TOP terméke

 1. Az első helyen áll a Koch Chemie Pol Star bőr és alcantara tisztítószer, amely a vásárlóinktól már 56 értékelést kapott 94%-os eredménnyel. Az 1 litere ksizerelést 1:20 arányban higítható, a 2600 Ft-os árávál nincs konkurense a piacon.
 2. Koch Chemie fekete habszivacs a második helyen végzett, amelyet minőségének köszönhetően különböző bevonatok vagy készítmények felvitelére alkalmazhat. Külső és belső térben egyaránt használható.
 3. A harmadik helyen a Koch Chemie Green Star univerzális tisztítószer áll, mely nem tartalmaz foszfátokat és oldószereket. A helyes higítást követően szinte minden felületen használhatja. Az 1 literes kiszerelés ára 2130 ,- abszolút verhetetlen.
 4. Koch Chemie szürke szivacs a belső műanyagok tisztítására - speciális szivacsa, amely csodákra képes!
 5. Koch Chemie Speedglasscleaner az 5. helyen áll az eladásban, amely egy üveg és ablak tisztító. 15 értékelés 100%-os eredménnyel. A fő előnyei közé tartozik a kiváló minősége és kellemes illat.
 6. A hatodik helyen a Koch Chemie Gummifix gumiszőnyeg felujító áll, karbantartja és védi a műanyag részeket, gumit, gumiszőnyegeket, szőnyeget, pedált és műanyag padlót, ahol csúszásmentességre van szükség. Nem tartalmaz szilikont.
 7. A hetedik helyet a Koch Chemie Plast Star 96 termék foglalja el, amelyet a külső műanyagok ápolására használják. Ez a termék tisztít, ápol és tartósít hosszú távon. Az autóban a Plast Star megakadályozza az ajtó- és ablaktömítések befagyását.
 8. A nyolcadik hely a Koch Chemie Top Star terméké, ezt a terméket a belső műanyagokra tervezték, ez egy speciális prémium emulzió, amelyet a járművek belsejében található műanyag és gumi alkatrészek tisztítására és újraélesztésére használnak. A Top Star természetes fényű, hosszantartó szaténfilmet hoz létre, amely védi a felületet az UV-sugaraktól. A speciális anyagok rugalmasan tartják a műanyagokat, a gumitömítéseket rugalmasan és antisztatikusan.

4 újdónság a 2022-es évre a Koch Chemie-től

 • Koch Chemie Allround Surface Cleaner (500 ml) - használatra kész tisztítószer a legtöbb felületre az autókban, otthonokban és üzletekben. Gyorsan és alaposan eltávolítja az ujjlenyomatokat, port, zsírt és hasonló szennyeződéseket. A termék minden sima felületen, valamint nem poláros anyagokon, például műanyagokon (navigációs kijelző, TFT stb.) maradék- és csíkmentes tisztítási eredményt biztosít. Ideális a szellőzőnyílások, textíliák stb. tisztítására is, mivel a formula nem hagy nyomot vízből vagy vegyszermaradványokból. Ezenkívül kellemes illatával vonzza Önt.
 • pH semleges aktív hab Koch Chemie Gentle Snow Foam (5 l) - erősen habzó pH semleges aktív hab, kellemes cseresznye illattal. A Gentle Snow Foam nem csak aktív habként, habosító készülékkel történő előmosáshoz, hanem samponként is használható a jármű kézi mosásához. A Gentle Snow Foam egyenletes és nagyon nedvesedő habszőnyeget képez, amely hosszú ideig a felületen marad, így hosszú ideig használható. pH-semleges összetételének köszönhetően nem károsítja a védő viaszréteget. Erős szennyeződések és rovarok gyors eltávolítása esetén 10-30 ml Green Star Universal adható a hígított Gentle Snow habhoz.
 • Koch Chemie Metal Polish (75 ml) - kiváló polírozószer minden fémhez. Egyetlen munkafolyamatban eltávolítja a rozsdát és a szennyeződéseket. Növeli a természetes csillogást és gyönyörű gyöngyházhatást eredményez.
 • Új Koch Chemie szórófej.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Koch Chemie Allround Surface Cleaner (500 ml)Koch Chemie Allround Surface Cleaner univerzális tisztítószer (500 ml)-20 %Gyors előnézetuniverzális tisztítószer, 500 ml4.180 Ft5.220 Ft RaktáronKoch Chemie Gentle Snow Foam (5 l)pH semleges aktív hab Koch Chemie Gentle Snow Foam (5 l)-20 %Gyors előnézetpH semleges aktív hab autók és motorkerékpárok mosására, 5000 ml22.160 Ft27.700 Ft RaktáronKoch Chemie Metal Polish (75 ml)Koch Chemie Metal Polish polírozószer a fémekre (75 ml)-20 %Gyors előnézetkiváló minőségű polírozó fém alkatrészekre, 75 ml3.820 Ft4.780 Ft RaktáronKoch Chemie 999001 szórófejKoch Chemie 999001 szórófej-20 %Gyors előnézetminőségi szórófej1.820 Ft2.270 Ft Általában 1-14 nap alatt feltöltjük készleteinketKoch Chemie Pol Star (1 l)Koch Chemie Pol Star bőrtisztító (1 l)-20 %TippGyors előnézet (64 értékelés)tisztítószer a bőrre, textilre és alcantarához3.210 Ft4.020 Ft RaktáronKoch Chemie fekete szivacsKoch Chemie fekete szivacs-20 %Gyors előnézet (19 értékelés)szivacs a termékek felvitelére a műanyagokra, gumira és bőrre370 Ft460 Ft RaktáronKoch Chemie Green Star (1 l)Koch Chemie Green Star - univerzális tisztítószer (1 l)-20 %TippGyors előnézet (20 értékelés)nagyon hatékony univerzális tisztítószer, 1000 ml2.510 Ft3.140 Ft RaktáronKoch Chemie szürke szivacsKoch Chemie szürke szivacs-20 %Gyors előnézet (6 értékelés)speciális szivacs a belsző rész tisztítására470 Ft590 Ft RaktáronKoch Chemie Speedglasscleaner (750 ml)Koch Chemie Speedglasscleaner szórófejes üveg és ablak tisztító (750 ml)-20 %Gyors előnézet (20 értékelés)gyorsan, csíkok nélkül tisztítja az üvegfelületeket, eltávolítja az autómosóból maradt viaszmaradványokat és rovarokat, stb.4.190 Ft5.240 Ft RaktáronKoch Chemie Gummifix (1 l)Koch Chemie Gummifix gumiszőnyeg felujító (1 l)-20 %Gyors előnézet (10 értékelés)gumiszőnyeg felujító4.760 Ft5.950 Ft RaktáronKoch Chemie Plast Star 96 (1 l)Koch Chemie Plast Star 96 a külső műanyagok ápolása (1 l)-20 %Gyors előnézet (14 értékelés)termék a külső műanyagok ápolására7.780 Ft9.730 Ft RaktáronKoch Chemie Top Star (1 l)Koch Chemie Top Star a belső műanyagok ápolása (1 l)-20 %Gyors előnézet (11 értékelés)emulzió a belső műanyagok tisztítására és táplálására6.770 Ft8.460 Ft Raktáron

Hasonló cikkek

Illatosított autókozmetikumok
Tegnap volt a Fresso régóta várt újdonságának világpremierje. A Fresso hosszú tesztelési időszak után piacra dobja saját parfümösített autókozmetikumait.
Teljes cikk
Meguiar's újdonságok 2022-es év nyarára
Az amerikai Meguiar's folyamatosan új termékekkel bővíti a széles választékát. Jelenleg 11 új termékkel érkezik, melyet már meg is rendeltünk.
Teljes cikk
Új termékek a CarPro márkától 2022/2023
Most, a tavaszi szezon kezdetén számos új CarPro termékkel bővítjük virtuális polcainkat. Biztosan tetszeni fognak.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez