Fiókom

FOEN - Illat az örömhöz az autóban vagy a házban

Az öt érzékszerv egyike a szaglás, amelyet gyakran méltatlanul elhanyagolnak. Az illatok évekig, sőt évtizedekig tárolódnak az agyunkban. Gondoljon csak arra, hogy amikor megszagol valamit , mit idéz fel, és milyen emlékeket idéz fel az illat a gyermekkorából vagy a távoli múltjából (ahogy David Eddings amerikai író bölcsen mondta: "A rózsa virágzik, majd lehull, de az illata örökké megmarad az elmében"). Az illatok abszolút létfontosságú szerepet játszanak az életünkben. Ezért is jó, ha az autónk, lakásunk vagy munkahelyünk kellemes illattal van illatosítva, amely felvidít, boldoggá tesz, vagy egyszerűen csak jó érzéssel tölt el bennünket. Ezen okokból kifolyólag folyamatosan igyekszünk bővíteni autóparfümök kínálatunkat. A Fresso felakasztható illatosítók és parfümök nagyon népszerűek vásárlóink körében, és hisszük, hogy hamarosan egy másik új márkát is meg fog szeretni webáruházunkban, amely a Foen. A Foen a legkelendőbb autó- és beltéri parfüm márka lengyel szomszédainknál. A Foen nagyon szorosan a parfümökre specializálódott, és így a legjobb illatokat tudja kínálni, méghozzá kiváló áron. A Foen márka érkezésével a parfümök és illatok új besorolása a webáruházunkban egyértelműbbé vált. A Foen parfümök most már teljesen raktáron vannak.

16 FOEN parfüm

A Foen kínálatában mindenki talál magának legalább egyet a sok közül, hiszen 16 különböző illatot kínál. A legnagyobb nehézséget az illat kiválasztása jelenti majd, mivel mindegyiknek magával ragadó és nagyon kellemes illata van. 2 méret közül választhat, 200 ml és 500 ml. Bármilyen mennyiséget is választ, az illat nagyon sokáig kitart. A Foen parfümöket fekete csomagolásban kínáljuk, amely az egyes illatok piktogramjával van ellátva. Most szeretnénk bemutatni mind a 16 illatot:
  • Foen Adventure - egy leheletnyi igazi kaland, fedezzen fel új helyeket, és nézzen kíváncsian az ismeretlenbe. A Foen Adventure beltéri illat a felfedezőknek szól, akik szeretnék felfedezni az összetevők harmonikus kombinációját, köztük az Ylang-Ylang illatát. Az illat nyugtató jegye feltölti Önt a világ meghódításának vágyával, és erőt ad a cselekvéshez.
  • Foen Aqua - a friss citrus illat a házi tűzhely egyedülálló auráját terjeszti a térben, egyszerre tisztító, édes és gyengéd. Az optimálisan kiválasztott illatjegyeknek köszönhetően a Foen Aqua energetizálja és ellazítja az egész testet, lehetővé téve, hogy egy távoli álomországba merüljön. Engedje, hogy ellazuljon, miközben friss citrusillat veszi körül magát, amely finoman behatol a szaglóközpontjába, megnyugtatja az idegeket és javítja a közérzetet.
  • Foen Black - tapasztald meg a versenyzés izgalmát, amely egészen a rajtvonalig vezeti. A Foen Black parfüm egy kiváló autóillatosító, amely kiválóan alkalmas a mindennapos otthoni autó- és felületápolásra. A fűszerek, gyümölcsök és növények kombinációja olyan kiegyensúlyozott elrendezést hoz létre, amely a tér minden szegletét betölti.
  • Foen Boss - hogy megnyugtassa az idegeit, a legjobb, ha vesz egy mély lélegzetet. A Boss parfüm egy friss, férfias illat, amely ellazít, és hagyja, hogy a gyümölcsös és növényi illatok áradatában elmerüljön. Tegyen egy érzéki túrát a virágzó fák, gyümölcsök és buja növényzet illatos ligetén keresztül. Érezd a természet erejét!
  • Foen Bubble Gum - egy olyan fantáziavilágba csöppenhet, amelyet minden gyermek és felnőtt szeretni fog. A gyümölcsök, virágok és fűszerek érzéki és eredeti kompozíciót alkotnak. A rágógumi illata a gyermekkori időket idézi elő, és tökéletesen alkalmas az autó, a lakás vagy az iroda felfrissítésére. Érezze a frissítő illatot, amely kellemes pillanatokra emlékezteti Önt.
  • Foen Flower - virágos illat, amely pontosan tükrözi a női természetet - az elegancia, a finomság és a csábító jelleg szinonimája, amely egyrészt megnyugtat, másrészt alkotásra ösztönöz. Hozza be a virágzó rétet a belső térbe. Domináns jellege ellenére a Foen Flower parfüm kellemes, nem irritálja a szaglószervet és tartós használat mellett is ellenállhatatlan.
  • Foen Gentleman - ünnepeljük a férfiasságot annak minden aspektusában! A Foen Gentleman parfüm természetes módon hangsúlyozza az erőt és a magabiztosságot. A látványos retro stílusú illat tökéletesen illeszkedik a szobákba és a járművekbe. Válassza a tesztoszteron, az erő és a modor kombinációját egy kis adagolós csomagolásban elrejtve.
  • Foen Green Tea - a zöld tea aromája nem csak az ital rajongói számára nagyszerű választás. Mostantól a konyhában, valamint a ház minden sarkában, az autóban, a szállodában és mindenhol, ahol fel kell frissülnie, érezni fogja az aromás tea illatát. Gondoskodjon a kellemes illatról az autójában. A zöld tea aromaterápiás tulajdonságokkal rendelkezik, segít elérni a relaxációs állapotot és megtisztítja a levegőt a méreganyagoktól.
  • Foen Her & His - a nő és a férfi tökéletes kombináció, mint Yin-Yang. A Foen Her & His egy frissítő illat a hölgynek és a férfinak egyaránt, amelyet gondosan válogatott összetevők kombinációjából hoztak létre. Aki megismeri a harmonikus receptet, rájön, hogy egyik elem sem véletlen. Az elegáns illat neki és férfinak tökéletes lesz bármilyen helyiségbe, legyen az szépségszalon, étterem, klub, autó vagy magánlakás.
  • Foen Jack - a férfias erő aromás formában való megmutatása egy olyan ajánlat, amelyet magabiztos, határozott és ügyes férfiaknak terveztek. Foen Jack megalkotásakor a hangsúly az intenzitáson volt, ami tökéletesen aláhúzza a karizmát és az erőt. Ismerkedjen meg egy olyan illattal, amely ellazít, megnyugtat és megnyugtatja az egész testet.
  • Foen Laguna - áztassa magát a tengeri szellőbe, amely pihenést biztosít, lehetővé téve, hogy ellazuljon és érzéki utazásra induljon a trópusi strandok mentén. A Foen Laguna a tenger és a szárazföld találkozásánál egy légies, természetes és frissítő kombinációt alkot. A Foen legintenzívebb aromája lenyűgöző összetételével és karakterével. A titokzatos, kreatív és magabiztos embereket vonzza.
  • Foen New Car Leather -  mi is társulhatna jobban a férfias karakterhez, mint a fás, balzsamos illatjegyekkel körülvett bőr illata. A visszafogott, de enyhén bársonyos akcentus tökéletesen illeszkedik a szobaberendezésekbe és az autók belsejébe. A bőr illata betölti a teret, megnyugtatva és stimulálva az érzékeket. Ráadásul elegáns illata van, és nem hagyja, hogy közömbösen elmenj mellette.
  • Foen No Smoking - álmodik arról, hogy semlegesítse a cigaretta szagot autójában vagy otthonában? Van egy megoldásunk az Ön számára. A Foen No Smoking a cigarettafüst illatát kellemes, nyugtató növényi illattal helyettesíti. Ha Ön nem dohányzik, és felfrissülésre vágyik, a cigarettaszag semlegesítése az autójában előnyös lesz.
  • Foen Sandal Wood - fedezze fel a trópusi szantálfát, amely Ausztrália, Délkelet-Ázsia és a Csendes-óceán szigetein nő. Utazzon érzékeit a keleti illatjegyek nyomában. A szantálfa illata eleganciát és eredeti jelleget sugároz, amely kiemeli Önt. Az illóolaj egyedülálló növényi formulából készül, amely lassan szellőzik és hatékonyan frissíti a levegőt.
  • Foen Savor - lehet egy illat könnyű, légies, finom, ugyanakkor érzéki és csábító? Kiderült, hogy igen. A Foen Savor a női természet esszenciája éteri formában. Az édes illat gyümölcsös dallamával csábít, és az összetevők kifinomult kombinációja tökéletesen kiemeli az olyan helyek eleganciáját, mint az éttermek vagy szállodák.
  • Foen Vanilla - vanília illat citrusokkal kiegészítve. Az intenzív és enyhe illat megnyugtat és relaxációt elősegítő légkört teremt. Elképesztő, mennyi mindent ki lehet hozni a növényből a fagylalt ízével, az aromás fűszerekkel és a légies fehér virágokkal kombinálva. Fedezze fel a gyümölcsökkel kevert frissítő szellőt. Érezze az univerzális illatot, amely intenzitása ellenére nem irritálja a szaglóérzéket, természetes, és a belső térnek megadja a szükséges felfrissülést.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Foen Adventure (200 ml)Foen Adventure beltéri illatosító (200 ml)TippGyors előnézetparfüm nem csak az autóba, ylang-ylang virágok + cédrusfa + alma, 200 ml4.200 FtRaktáronFoen Adventure (500 ml)Foen Adventure beltéri illatosító (500 ml)TippGyors előnézetparfüm nem csak az autóba, ylang-ylang virág + cédrusfa + alma, 500 ml6.100 FtÁtmenetileg nem elérhetőFoen Aqua (200 ml)Foen Aqua beltéri illatosító (200 ml)TippGyors előnézetparfüm nem csak az autóba, citrus + borsmenta, 200 ml4.200 FtRaktáronFoen Aqua (500 ml)Foen Aqua beltéri illat (500 ml)TippGyors előnézetparfüm nem csak az autóba, citrus + borsmenta, 500 ml6.100 FtRaktáronFoen Black (200 ml)Foen Black beltéri illatosító (200 ml)TippGyors előnézet (1 értékelés)parfüm nem csak az autóba, rózsaszín bors, kardamom és szerecsendió + kumquat + bőr és szantálfa, 200 ml4.200 FtRaktáronFoen Black (500 ml)Foen Black beltéri illat (500 ml)TippGyors előnézet (2 értékelés)parfüm nem csak az autóba, rózsaszín bors, kardamom és szerecsendió + kumquat + bőr és szantálfa, 500 ml6.100 FtRaktáronFoen Boss (200 ml)Foen Boss beltéri illatosító (200 ml)TippGyors előnézet (3 értékelés)parfüm nem csak az autóba, bergamott és alma + szantálfa, olajfa, cédrusfa + tölgymoha és vetiver, 200 ml4.200 FtRaktáronFoen Boss (500 ml)Foen Boss beltéri illatosító (500 ml)TippGyors előnézet (5 értékelés)parfüm nem csak az autóba, bergamott és alma + szantálfa, olajfa, cédrusfa + tölgymoha és vetiver, 500 ml6.100 FtRaktáronFoen Bubble Gum (200 ml)Foen Bubble Gum beltéri illatosító (200 ml)TippGyors előnézet (1 értékelés)parfüm nem csak az autóba, banán, eper és cseresznye + liliom és vanília + gyömbér, 200 ml4.200 FtRaktáronFoen Bubble Gum (500 ml)Foen Bubble Gum beltéri illatosító (500 ml)TippGyors előnézet (3 értékelés)parfüm nem csak az autóba, banán, eper és cseresznye + liliom és vanília + gyömbér, 500 ml6.100 FtRaktáronFoen Flower (200 ml)Foen Flower beltéri illatosító (200 ml)TippGyors előnézetparfüm nem csak az autóba, hibiszkusz virág + ananász, piros narancs és kókusz + pézsma és szantálfa, 200 ml4.200 FtRaktáronFoen Flower (500 ml)Foen Flower beltéri illatosító (500 ml)TippGyors előnézet (1 értékelés)parfüm nem csak az autóba, hibiszkusz virág + ananász, vörös narancs és kókusz + pézsma és szantálfa, 500 ml6.100 FtRaktáronFoen Gentleman (200 ml)Foen Gentleman beltéri illatosító (200 ml)TippGyors előnézet (1 értékelés)parfüm nem csak az autóba, levendula + bergamott + pacsuli + jázmin, 200 ml4.200 FtRaktáronFoen Gentleman (500 ml)Foen Gentleman beltéri illatosító (500 ml)TippGyors előnézetparfüm nem csak az autóba, levendula + bergamott + pacsuli + jázmin, 500 ml6.100 FtRaktáronFoen Green Tea (200 ml)Foen Green Tea beltéri illatosító (200 ml)TippGyors előnézet (1 értékelés)parfüm nem csak az autóba, zöld tea + citrom + olajfa, 200 ml4.200 FtRaktáronFoen Green Tea (500 ml)Foen Green Tea beltéri illatosító (500 ml)TippGyors előnézet (6 értékelés)parfüm nem csak az autóba, zöld tea + citrom + olajfa, 500 ml6.100 FtRaktáronFoen Her & His (200 ml)Foen Her & His beltéri illatosító (200 ml)TippGyors előnézet (2 értékelés)parfüm nem csak az autóba, bergamott és grapefruit + gyömbér + szantálfa és pézsma, 200 ml4.200 FtRaktáronFoen Her & His (500 ml)Foen Her & His beltéri illatosító (500 ml)TippGyors előnézetparfüm nem csak az autóba, bergamott és grapefruit + gyömbér + szantálfa és pézsma, 500 ml6.100 FtRaktáronFoen Jack (200 ml)Foen Jack beltéri illatosító (200 ml)TippGyors előnézet (2 értékelés)parfüm nem csak az autóba, szantálfa + vanília + kardamom + borsmenta, 200 ml4.200 FtRaktáronFoen Jack (500 ml)Foen Jack beltéri illatosító (500 ml)TippGyors előnézet (1 értékelés)parfüm nem csak az autóba, szantálfa + vanília + kardamom + borsmenta, 500 ml6.100 FtRaktáronFoen Laguna (200 ml)Foen Laguna beltéri illatosító (200 ml)TippGyors előnézet (1 értékelés)parfüm nem csak autóba, pézsma és ámbra akkorddal dúsított szegfűszeg + jázmin + tubarózsa, 200 ml4.200 FtRaktáronFoen Laguna (500 ml)Foen Laguna beltéri illatosító (500 ml)TippGyors előnézetparfüm nem csak az autóba, pézsma és ámbra akkorddal dúsított szegfűszeg + jázmin + tubarózsa, 500 ml6.100 FtRaktáronFoen New Car Leather (200 ml)Foen New Car Leather beltéri illat (200 ml)TippGyors előnézet (4 értékelés)parfüm nem csak autóba, natúr bőr + fás tónusok, 200 ml4.200 FtRaktáronFoen New Car Leather (500 ml)Foen New Car Leather beltéri illat (500 ml)TippGyors előnézet (6 értékelés)parfüm nem csak az autóba, natúr bőr + fás tónusok, 500 ml6.100 FtRaktáronFoen No Smoking (200 ml)Foen No Smoking beltéri illatosító (200 ml)TippGyors előnézetparfüm nem csak az autóba, ázsiai pacsuli + csillagánizs olaj, 200 ml4.200 FtRaktáronFoen No Smoking (500 ml)Foen No Smoking beltéri illatosító (500 ml)TippGyors előnézetparfüm nem csak az autóba, ázsiai pacsuli + csillagánizs olaj, 500 ml6.100 FtRaktáronFoen Sandal Wood (200 ml)Foen Sandal Wood beltéri illatosító (200 ml)TippGyors előnézetparfüm nem csak az autóba, szantálfa + mirha + vanília, 200 ml4.200 FtRaktáronFoen Sandal Wood (500 ml)Foen Sandal Wood beltéri illatosító (500 ml)TippGyors előnézet (1 értékelés)parfüm nem csak az autóba, szantálfa + mirha + vanília, 500 ml6.100 FtRaktáronFoen Savor (200 ml)Foen Savor beltéri illatosító (200 ml)TippGyors előnézet (1 értékelés)parfüm nem csak az autóba, fekete ribizli, mandarin, narancs és áfonya + gyömbér, tonkabab és pézsma + jázmin és rózsa, 200 ml4.200 FtRaktáronFoen Savor (500 ml)Foen Savor beltéri illatosító (500 ml)TippGyors előnézet (1 értékelés)parfüm nem csak autóra, fekete ribizli, mandarin, narancs és áfonya + gyömbér, tonkabab és pézsma + jázmin és rózsa, 500 ml6.100 FtRaktáronFoen Vanilla (200 ml)Foen Vanilla beltéri illatosító (200 ml)TippGyors előnézetparfüm nem csak autóba vanília + mandarin + lime és mandarin, 200 ml4.200 FtRaktáronFoen Vanilla (500 ml)Foen Vanilla beltéri illatosító (500 ml)TippGyors előnézet (1 értékelés)parfüm nem csak az autóba vanília + mandarin + lime és mandarin, 500 ml6.100 FtÁtmenetileg nem elérhető

Hasonló cikkek

Franciaország, nem csak a bor és békák
A Fictech francia autókozmetikum-gyártó új csomagolási és mennyiségi dizájnnal rendelkezik, hogy még nagyobb legyen a választék. A régieket akciós áron kínáljuk!
Teljes cikk
Újdonságok az Infinity Wax-tól
Az Infinity Wax, az autókozmetikumok neves angol gyártója hét új terméket hoz a detailing világába, amelyek már úton vannak hozzánk. Ráadásul a teljes választékot leértékeltük!
Teljes cikk
Próbáljuk ki a Cleantle új termékeit
Itt az ideje a friss, új márkáknak az autóápolási kategóriában. Az egyik a sok új márka közül, kínálatunkban nem más mint a Cleantle. Egy márka, amely a nagyon jól ismert Cleantech márkából nőtte ki magát. A termékek hamarosan raktáron!
Teljes cikk
Ewocar - autókozmetikum (nem csak) profiknak
Üzletünkben újonnan megtalálható az Ewocar autókozmetika, amely elsősorban a nagy ellenállású kerámiavédelemre, a festékfényező termékekre és a kiegészítők széles választékára összpontosít.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez