Fiókom

Őszi újdonságok a Sam's Detailing-tól

Az őszi részletszezon már javában tart, és a legtöbben már azzal vagyunk elfoglalva, hogy autóinkat téli gumiabroncsokra cseréljük, és felkészítsük őket a téli szezonra. Ez utóbbi mindig tökéletes tesztje annak, hogy mennyire alaposan felkészítettük és előkészítettük az autót a télre. Ha nem tudja, hogyan készítse fel autóját a télre, a "Tíz tanács, hogyan készítsük fel az autót télre" című cikkünk segíthet. Több mint 40 autóápoló gyártó termékei vannak a kínálatunkban, és mindegyikük folyamatosan dobja piacra új termékeit, amelyekből az év során több száz van. Október legvégén a Sam's Detailing következett a márkafrissítéssel. A folyamatos áremelésekről szóló hírek miatt kicsit aggódtunk, hogy a Sam's is jelentősen emelni fogja az árakat, de szerencsére csak néhány terméknél emelték az árakat, maximum 10%-kal. Éppen ellenkezőleg - számos termék olcsóbb!

10 legkedveltebb termék a Sam's Detailing-tól

Minden márkának megvannak a legkelendőbb termékei, és a frissítés során egyre többet fogunk mutatni belőlük, hogy képet kaphasson arról, hogy az adott gyártó mely termékei a legnépszerűbbek, és hogy kipróbálhassa és használhassa őket.
  1. hely: Sam's Detailing Tar & Glue Remover (500 ml) - aszfalt és ragasztó eltávolító - az egyik legjobb kátrány és ragasztó eltávolító a világon. Géles szerkezetű, kíméletes a festékhez és nagyon hatékony. Ez a terék nem hiányozhat egyik detaieler felszereléséből sem.
  2. hely: Sam's Detailing Ceramic Boost (500 ml) - sealant SiO2 tartalommal -  azok számára, akik nem akarnak túl sokat tenni, és gyors védelmet keresnek, amely több hónapig védi a karosszériát, ragyogóvá teszi a fényezést, és mosáskor vagy esőben cseppek képződnek. Ez a termék sealant SiO2-vel.
  3. hely: Sam's Detailing Rubber & Trim Dressing (500 ml) - műanyagokra és gumikhoz -  matt felület, hogy modern legyen! Ez a termék kiválóan alkalmas külső és belső műanyagokra, de gumiabroncsokra is. Az alkalmazás után az eredmény szaténos felületű. Munka közben elkíséri a cseresznye illata, amit a termék gyönyörűen illatozik.
  4. hely: Sam's Detailing Mini Flexi Alloy Brush - kerékkefe - egy megfizethető kerékkefe, hogy mosáskor a kerekek és a motortér szűk helyeihez is hozzáférjen. A kefe rugalmas és nyújtható huzalt tartalmaz, amely lehetővé teszi a ráncok bedolgozását.
  5. hely: Sam's Detailing Interior Detailer (500 ml) - gyors részletező az autó belső téréhez - olyan részletező, amely matt felületet hagy, és antisztatikus réteget hoz létre a felületen, amely taszítja a port a műszerfalon és az autó belsejében lévő egyéb sima felületeken. A részletezőnek kellemes, friss illata van.
  6. hely: Sam's Detailing Glass Cleaner (500 ml) - üveg és ablak tisztító - egyedülálló gél formula, amely nem folyik, amikor a megtisztított ablakra permetezik. Megakadályozza azt is, hogy a tisztítószer a műszerfalra vagy az ajtópanelekre tapadjon. Az eredmény egy tökéletesen megtisztított, csíkmentes ablak.
  7. hely: Sam's Detailing Exterior Detailer (500 ml) -  gyors részletező az autó külső részére - a részletező a jármű minden külső részén használható. "Nedves" megjelenést kölcsönözhet a festéknek, és növelheti a fényesség mélységét is. Öröm vele dolgozni - az illata olyan, mint a trópusi gyümölcsöké.
  8. hely: Sam's Detailing Tyre Dressing Applicator - prémium applikátor a gumiabroncsokra - egy egyedi applikátor, amelyet sehol máshol nem talál. Kézi applikátor a gumiabroncsok védelmére. Remekül kézre áll, és sokkal pontosabb és kényelmesebb a jobb kéz számára.
  9. hely: Sam's Detailing Insect Remover (500 ml) - rovareltávolító - egy olyan termék, amelyet a jármű elejére került rovarmaradványok és a rovarok vérfoltjainak eltávolítására terveztek. Kíméletes a viaszokhoz és tömítőanyagokhoz, és nem tartalmaz oldószereket.
  10. hely: Sam's Detailing Leather Brushkefe - kiváló minőségű ergonomikus kefe bőrhöz (és nem csak bőrhöz) és belső térhez, amely a legjobb természetes sörtékből készült. Az enyhén ívelt műanyag fogantyú tökéletesen illeszkedik a kézbe, és könnyen kezelhető és manipulálható.

Nagy kedvezmények a Sam's Detailing márkától november közepén

FIGYELEM! November közepén nagy kedvezményes akciót indítunk a Sam's Detailing teljes kínálatára. Ez az az időszak, amikor érdemes felhalmozni az új termékeket, amelyeket utána - akciós áron - meg is tud majd vásárolni! A Sam's Detailing márkáira vonatkozó kedvezmények nem túl gyakoriak, ezért javasoljuk, hogy jegyezze fel a naptárába, vagy kövesse figyelemmel weboldalunkat és közösségi hálózatainkat. Mindenképpen érdemes várni - megéri!

Végre megérkeztek a Sam's Detailing újdonságai

A végére a legjobbat! Bemutatjuk az újdonságoka, amelyeket november folyamán fogunk felraktározni, és amelyek a 2022-es szezonra szánnak.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

Tíz tanács, hogyan készítsük fel az autót télre
Előttünk áll a hosszú tél és ez azt jelenti, hogy a jármű üzemeltetése, megjelenése és különönsen a karbantartása szempontjából még igényesebbek lesznek a feltételek. Ezért összeállítottunk 10 tippet az autó téli felkészítésére.
Teljes cikk
Néhány új termék a Purestar-tól
A dél-koreai Purestar gyártó kedvenc termékeinek raktározásával szokás szerint lesz néhány új termék is. Ezeket ebben a cikkben megnézzük.
Teljes cikk
Villágítsuk meg!
A jól megvilágított munkaterület a legalapvetőbb feltétele a sikeres munka eredményének. Van néhány új fejlesztésünk az Unilite részletező világítás terén.
Teljes cikk
Rupes - új paszták és korongok
A Rupes, a világ vezető festékfelújítási polírozási technológiákat gyártó vállalata új polírozópasztákat és polírozókorongokat mutatott be. Bemutatunk három új pasztát, ami végre nem porol!
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez