Fiókom

Számos új termék a dél-koreai Purestar gyártótól

A népszerű dél-koreai gyártó, a Purestar választékát évente többször nagy mennyiségben raktározzuk, és gyakorlatilag mindig akad néhány érdekes újdonság, amelyek minőségükkel és felhasználási céljukkal kellemesen meglepnek minket. Ezúttal sem lesz ez másképp, és bemutatunk néhány érdekes terméket. Ezen kívül minden olyan terméket, amely a nagy kereslet miatt rövid időn belül elfogyott.
  • Purestar Microfibre Applicator - egy nagyszerű mikroszálas applikátor, amelyet a cseh piacra készítettünk. Számíthat a kiváló minőségű mikroszálakra, amelyek minden felülethez kíméletesek, és ami a legfontosabb, nem hullanak ki. Kerek alakú, 12 cm átmérőjű, széleskörűen alkalmazható a bőrre való sealant felhordásától a festék kézi polírozásáig. 
  • Purestar Color Pop Wash Pad Dark Green - A korábban bemutatott, többféle színű "Color Pop" mosószivacsok és kesztyűk két újabb színkombinációval bővülnek, ebben az esetben sötétzölddel. Az extra puha és tartós mikroszálak, amelyek még a legkényesebb festékrétegeket sem károsítják, természetesen továbbra is ennek a segítőnek az erőssége.
  • Purestar Color Pop Wash Pad Dark Pink - A korábban bemutatott "Color Pop" többszínű mosószivacsok és kesztyűk két újabb színkombinációval bővülnek, ebben az esetben sötét rózsaszínnel. Az extra puha és tartós mikroszálak, amelyek még a legkényesebb festékrétegeket sem károsítják, természetesen továbbra is ennek a segítőnek az erőssége.
  • Purestar Speed Polish Multi Towel Mint - a népszerű zárt hurkú mikroszálas kendők választékának további bővítése, amely nemcsak általános célú használatra, hanem különösen a kerámiavédők és sealantok eltávolítására is ideális. Új, gyönyörű menta színben.
  • Purestar Waffle Glass Towel - A Purestar üvegtörlő kínálatának új tagja a klasszikus 40 x 60 cm-es kakaószínű waffle törülköző. Az ideális segítő a tiszta, csíkmentes üveghez. A nagy méretnek köszönhetően két törlőkendő nélkül is alaposan meg tudja szárítani az üveget. 
  • Purestar Speed Polish Multi Towel Mini Black - most két készlet zárt hurkú törölközőt is találsz, amelyek nagyon sokoldalúan felhasználhatók. Kisebb méret 32 x 32 cm, hagyományos, kiváló minőségű mikroszálas, fekete színű, és 5 darabos kiszerelésben abszolút kedvező áron.
  • Purestar Speed Polish Multi Towel Mini Green - most két készlet zárt hurkú törölközőt is találsz, amelyek nagyon sokoldalúan felhasználhatók. Kisebb méret 32 x 32 cm, hagyományos, kiváló minőségű mikroszálas, zöld színű és teljesen jó árcédula 5 darabos kiszerelésben.
  • Purestar Dust Glove - speciális mikroszálas kesztyű a por és egyéb szennyeződések tisztítására. A kesztyűt használhatja az autó belsejében a nehezen hozzáférhető helyeken, de otthonában és gyakorlatilag bárhol, ahol tisztán akarja tartani. A gyártó tájékoztatása szerint az USA-ban a legkelendőbb termék, vajon itthon is el fog fogyni? 
  • Purestar Reflective Cooler Bag - végre egy táska, amely nem éppen egy részletező eszköz, de nagyszerű eszköz lehet az utazásokhoz. Ez egy hűtőtáska, amely hűvösen tartja az ételeket és italokat, ráadásul fényvisszaverő szürke színben kapható. Számunkra nagyon érdekes újdonság
Autor: Ing. Karel Konečný
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

Hagyományos japán gyártó Nakamichi most az Ahifi-n
Újabban a japán gyártó, a több mint 70 éves múlttal büszkélkedő Nakamichi kínálatát is megvásárolhatja. Érdekes termékek nagyszerű ár/minőség aránnyal.
Teljes cikk
SGM - egy újabb első osztályú hangszigetelő anyag gyártó
Kínálatunkat egy második vezető oroszországi járműhangszigetelő anyaggyártóval is bővítjük, amely a prémium kategóriás rezgéscsillapító és hangszigetelő anyagok legújabb generációját kínálja.
Teljes cikk
A Hertz is számos új termékkel jelentkezik
A hétvégén befejeztük a Hertz márka frissítését számos új funkcióval. A nyersanyagárak emelkedése miatt volt egy kis áremelkedés, de semmi drámai.
Teljes cikk
A Pioneer márka újdonságai
Jó hír azok számára akik kedvelik a Pioneer márkát. A 2021/2022 újdonságokat már felvettük a terméklistánkra. Nálunk találhat számos új autórádiót és felvevő kamerát.
Teljes cikk
Újdonságok a Purestar-tól a következő szezonra
A népszerű dél-koreai gyártó, a Purestar termékeinek raktározásával számos érdekes termékkel bővült a kínálatunk, amelyeket híreinkben láthat.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez