Fiókom

Minőségi nitril védőkesztyűk a Brela Pro Care-től

Ajánlott és gyakran szükséges védőkesztyűt viselni az autó karbantartásakor, a ház takarításakor, az étteremben, a laboratóriumban és számtalan más tevékenység során. Kezdetben előfordulhat, hogy elfelejti felvenni őket. Erre csak akkor jövünk rá, amikor már késő, a vegyszerek ráfolynak a bőrre, vagy a kéz gyakori nedvesítése kiszárítja a bőrt, a bőr pedig megrepedezhet és idő előtt megráncosodhat. Az öregedéssel nem csak az arcunk öregszik, de a kezünk is. Az öregedés és a bőrkárosodás megelőzése megoldható egy jó minőségű nitril kesztyűvel, de annak 100%-ban nitrilből kell készülnie, és nem minden kesztyű az, még ha némelyik annak is látszik. Felismertük a védőkesztyűk iránti igényt, ezért úgy döntöttünk, hogy a Black Mamba és a Carbon Collective mellett a 100% nitril kesztyűket gyártó Brela Pro Care kesztyűket is felvesszük a kínálatunkba. Hisszük, hogy ma már mindenkinek szüksége van védőkesztyűre.

Brela Pro Care 100% nitril

Mint már említettük, nem minden kesztyű, amely nitril kesztyűnek mondja magát, valójában 100%-ban nitrilből készült. Gyakran csak egy bizonyos százalék nitril rejtőzik a nitril kesztyű címkéje alatt, a maradékot pedig más anyagok, például latex vagy por alkotja. A lakosság egy bizonyos szegmense azonban allergiás a latexre, és ezek a nem megfelelő kesztyűk allergiás reakciót okozhatnak. A Brela Pro Care kesztyűk nem ezt teszik, 100% nitrilből készülnek, és minőségük az egyik legjobb, amit manapság kapni lehet. Ráadásul ezeknek a kesztyűknek az ára is nagyon jó, a klasszikus nitril kesztyűk 80 Ft-ért a gripi kesztyűk pedig 170 Ft-ért kaphatóak.

A Brela Pro Care vegyszerálló nitril kesztyű

A BRELA PRO CARE kesztyű abszolút egyedisége abban rejlik, hogy nincs negatívuma. Amikor megvásárolja őket, nem kompromisszumot keres az ár, a minőség, a biztonság és a felhasználas között. A kiválasztás egyetlen kritériuma az Ön igényeinek megfelelő méret - S, M, L, XL. Sajnos általános gyakorlat, hogy a kvázi nitril kesztyűk gyártása során különböző olcsóbb adalékanyagokat adnak hozzá. Ennek célja a gyártási költségek csökkentése és a kereskedelmi nyereség növelése. Mindez a minőség és a fogyasztó kárára. A kvázi-nitril kesztyűk vékonyabbak, ami általában a súlyukban is megmutatkozik. A felhúzás és a használat során jobban szakadnak, ami növeli az üzemeltetési költségeket, és végső soron veszélyezteti az Ön biztonságát és egészségét. A BRELA PRO CARE kesztyűk 100% nitrilből készülnek, nem tartalmaznak hozzáadott adalékanyagokat, porokat és nem okoznak allergiás reakciókat. Az ujjhegyeken található bütykök óriási érzékenységet kölcsönöznek a bennük végzett munkának, ami a legkényesebb szakmákban elengedhetetlen. A Brela kesztyű gördülő mandzsettája biztosítja a kezek védelmét a baktériumoktól, vírusoktól és folyadékoktól, beleértve az olajat vagy zsírt is. A kesztyű súlya és minősége megbízható szilárdságot garantál, ami biztosítja, hogy a kesztyű nem szakad el munka közben, és főleg nem azonnal a felhúzáskor. A tartósság automatikusan tükröződik az alacsonyabb fogyasztásukban. A BRELA PRO CARE kesztyűk a legmagasabb higiéniai szabványnak felelnek meg. Ezáltal alkalmasak az összes létező szolgáltatásban való használatra, beleértve a vendéglátást is. Lágyságuk miatt fodrászatban vagy művészeti szolgáltatásokban (festés, tetoválás stb.) is ideálisak. Erősségüknek köszönhetően olyan területeken is megvédik Önt, mint az autóipar, a részletek kidolgozása, a háztartási munkák és a karbantartás. A BRELA PRO CARE kesztyűk megfordíthatóak - azonosak a bal és a jobb kézre.

Brela Pro Care CDC Grip Nitril bordázott vegyszerálló nitril kesztyű

 A BRELA PRO CARE CDC Nitril Grip Gloves többcélú nitril kesztyű, amely többszörösen vastagabb, mint a hagyományos nitril munkakesztyűk. Ezért nem csak a hagyományos nitril kesztyűk minden előnyét nyújtják, hanem lényegesen nagyobb védelmet is nyújtanak ott, ahol arra szükség van. Ideálisak az olyan durvább munkákhoz, mint a gépészeti, elektromos, takarítási és építőipari munkák. Kiválóan alkalmazhatóak a hidraulikai vagy az elektromos iparban, de a vendéglátásban és a háztartási iparban is. Még nagyobb mértékben védik a kezet a vegyi anyagokkal, szennyező anyagokkal, penésszel, baktériumokkal szemben, vagy nem kívánt nedvességgel való érintkezéstől. A BRELA PRO CARE CDC CDC Nitril Grip Gloves gyémánt felületi szerkezetének köszönhetően kiváló és rendkívül megbízható fogást és tapadást biztosít. Még akkor is, ha finom olajokkal, kenőanyagokkal vagy nedves környezetben dolgozik. Vastagságuk fokozott védelmet nyújt a kopással, karcolásokkal, vágásokkal stb. szemben. Mindezt anélkül, hogy az ujjak érzékenysége vagy puhasága csökkenne. Emellett púdermentesek és ezért antiallergének, mint a BRELA PRO CARE nitrilkesztyűk standardjai. A kesztyű narancssárga változata még a szennyeződések átvitelének kockázatát is minimalizálja, ami sötét anyagokkal való munkavégzéskor előfordulhat, még a nagyon elegáns fekete változat használatakor is. A gripi (markolatos) kesztyűk különösen a részletekért rajongók körében nagyon népszerűek. A kiemelkedéseknek köszönhetően a vegyszeres palackokat könnyebb megfogni, nem csúsznak el, és végül sokkal jobban is néz ki, amolyan profi módon. A kesztyűket 1 db-ban áruljuk, és nem különböztetjük meg őket jobb vagy bal kézre, univerzálisak és kétoldalúak.
 

A Brela Pro Care kesztyűk nagyságai és típusai

Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Brela Pro Care - L nitril kesztyűBrela Pro Care - L vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (9 értékelés)vegyszerálló kesztyű, méret L fekete színben, 1 db ára80 FtRaktáronBrela Pro Care - M nitril kesztyűBrela Pro Care - M vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (3 értékelés)vegyszerálló kesztyű, méret M fekete színben, 1 db ára80 FtRaktáronBrela Pro Care - S nitril kesztyűBrela Pro Care - S vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (1 értékelés)vegyszerálló kesztyű, méret S fekete színben, 1 db ára80 FtRaktáronBrela Pro Care - XL nitril kesztyűBrela Pro Care - XL vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (1 értékelés)vegyszerálló kesztyű, méret XL fekete színben, 1 db ára80 FtRaktáronBrela Pro Care CDC Grip Nitril - L nitril kesztyűBrela Pro Care CDC Grip Nitril - L vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (6 értékelés)vegyszerálló kesztyű grippel, nagyság L, fekete színű, 1 db ára170 FtRaktáronBrela Pro Care CDC Grip Nitril - L nitril kesztyű (narancssárga)Brela Pro Care CDC Grip Nitril - L vegyszerálló nitril kesztyű (narancssárga)TippGyors előnézet (1 értékelés)vegyszerálló kesztyű grippel, L méret, narancssárga színű, 1 db ára170 FtRaktáronBrela Pro Care CDC Grip Nitril - M nitril kesztyűBrela Pro Care CDC Grip Nitril - M vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (4 értékelés)vegyszerálló kesztyű grippel, nagyság M, fekete színű, 1 db ára170 FtRaktáronBrela Pro Care CDC Grip Nitril - M nitril kesztyű (narancssárga)Brela Pro Care CDC Grip Nitril - M vegyszerálló nitril kesztyű (narancssárga)TippGyors előnézetvegyszerálló kesztyű grippel, M méret, narancssárga színű, 1 db ára170 FtÁtmenetileg nem elérhetőBrela Pro Care CDC Grip Nitril - XL nitril kesztyűBrela Pro Care CDC Grip Nitril - XL vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (2 értékelés)vegyszerálló kesztyű grippel, nagyság XL, fekete színű, 1 db ára170 FtRaktáronBrela Pro Care CDC Grip Nitril - XL nitril kesztyű (narancssárga)Brela Pro Care CDC Grip Nitril - XL vegyszerálló nitril kesztyű (narancssárga)TippGyors előnézetvegyszerálló kesztyű grippel, XL méret, narancssárga színű, 1 db ára170 FtRaktáron

Hasonló cikkek

Az infláció ellen megyünk - alacsonyabb árak és 2 új IW termék
Annak köszönhetően, hogy a cseh NB erősíti a koránát, néhány márkának csökkenthessük az árát. Nem rég változtattuk a legjobb Infinity Wax autókozmetikumok árait, és 2 új termékkel bővítettük kínálatunkat.
Teljes cikk
Hogyan védjük meg az ablakok külső részét az új autón
A hagyományos folyékony ablaktörlőknek "vége", jön az ablakvédelem új generációja! Bemutatjuk az Aqua Glass Protection-t, egy kerámia üvegbevonatot, amely akár 2 évig is működik. Applikálás a BMW X1-en
Teljes cikk
Bőrülések védelme az új autóban
Már nem kell többé aggódnia a világos bőrtől! Van egy hatékony és egyszerű megoldásunk arra, hogy védje meg új autója bőrét a CarPro kerámia bőrvédővel. Most megmutatjuk hogyan!
Teljes cikk
Próbáljuk ki a Cleantle új termékeit
Itt az ideje a friss, új márkáknak az autóápolási kategóriában. Az egyik a sok új márka közül, kínálatunkban nem más mint a Cleantle. Egy márka, amely a nagyon jól ismert Cleantech márkából nőtte ki magát. A termékek hamarosan raktáron!
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez