Fiókom

Világítástechnika Dániából - Scrangrip

A téli napfordulót rövid nappalok és az év leghosszabb éjszakái jellemzik. Délután 4 órakor már sötét van, és ez negatív hatással lehet az emberekre. A kevés napsütés és a sok sötétség sok emberben borús hangulatot és szomorúságot kelt. Mi segít ebben a detailerek szerelmeseinek? Zárkózzon be a garázsba, és játsszon az autóval, fényezze a festéket, tisztítsa meg a belső teret, a motort, vagy végezzen bármilyen mechanikai munkát. De jó megvilágítás nélkül ez nem megy. Bár a megfelelő garázsvilágítás nagyszerű, a karosszéria fényezésénél elengedhetetlen, hogy a fény közvetlenül a részletre világítson, amelyen éppen dolgozik, és ez duplán igaz a belső térre is. A szokásos garázs- vagy műhelyvilágítással soha nem fog tudni eljutni az autó belsejében lévő összes helyhez. Talán ismeri ezt, kitakarította az autóját, porszívózott, portalanított és lemosta az ablakokat. De az első napsütéses időben, amikor a nap a megfelelő szögben süt rá az elhanyagolt helyekre, a kezdeti izgalom a tiszta autó miatt elszáll. De ez nem fog megtörténni, ha megtanulja használni a részletező lámpát, fejlámpát vagy egy olyan mobil fényforrást, amelyet mindig magánál és a munkaterületen tarthat. A munka eredménye ezután 100%-os lesz, és nem fog többé olyan helyeket felfedezni, ahol az árnyék és a szennyeződés egyszerűen nem volt látható. Javasoljuk, hogy használjon kiváló minőségű Scangrip részletező lámpákat, amelyek kiváló kivitelezéssel, ergonomikus kialakítással és magas minőséggel rendelkeznek. A 2023-as szezonra a Scangrip számos új terméket vezetett be, amelyeket örömmel mutatunk be.

  • Scangrip Diffuser Small diffúzor - minimalizálja a tükröződéseket és a kemény fényárnyékokat, és különösen hasznos a festés magas pontjainak ellenőrzéséhez, az autó horpadások javításához és a festékhibák eltávolításához. A legkisebb változat a Minimatch és Sunmatch 3 zseblámpákhoz.
  • Scangrip Diffuser diffúzorúgy tervezték, hogy szórja és lágyítsa a fényt, lehetővé téve a teljes munkaterület megvilágítását és a kemény árnyékok elkerülését. A SCANGRIP DIFFUSER használata a MULTIMATCH 3 készülékkel együtt nagymértékben növeli a munkalámpa funkcionalitását, mivel a diffúzor lágyítja és szétszórja a fényt az autó felületén, így elkerülheti a kemény fényt és a kemény árnyékokat.
  • Scangrip Diffuser Large diffúzor - a MULTIMATCH 8 legnagyobb diffúzora nagyban növeli a munkalámpa funkcionalitását, mivel a diffúzor lágyítja és szétszórja a fényt az autó felületén, így elkerülheti a kemény fényt és az éles árnyékokat.
  • Scangrip Head Lite S fejlámpaegy kompakt és kényelmes fejlámpa, amelynek fekete, szövött szíja puha védőbetéttel rendelkezik, amely megakadályozza az ujjlenyomatokat a homlokon. Bár a SCANGRIP HEAD LITE S kis méretű, mégis maximális teljesítményre optimalizált, így hatékonyan világítja meg a teljes munkaterületet.
  • Scangrip Head Lite A fejlámpaegy kompakt és kényelmesen hordható fejlámpa, amely egy fekete, szövött övvel is rendelkezik, amely puha védőbetéttel rendelkezik, hogy megakadályozza az ujjlenyomatokat a homlokon. Vízálló (IP54). A beépített akkumulátor hatékony kímélése érdekében a fényt bármikor be- vagy kikapcsolhatja, ha egyszerűen meglengeti a kezét a fejlámpa előtt. Ez az egyedülálló funkció védőkesztyű viselése közben is működtethető.
  • Scangrip I-VIEW fejlámpa - más fényszórókkal ellentétben, amelyek egy fénysugarat biztosítanak, az I-VIEW fejlámpát úgy tervezték, hogy optimális munkafényt biztosítson a teljes munkaterület megvilágításához. Folyamatos fényerőszabályozó funkciójával a fénykibocsátás a munkafeladathoz igazítható 10-100% között, akár 400 lumenig. Érzékelő üzemmódban az I-VIEW a lámpa előtt egy kézmozdulattal be- és kikapcsolható, még vastag kesztyűben is. A fejlámpa rendkívül könnyű, modern és dinamikus kialakítású.
  • Scangrip I-MATCH 3 Headlamp fejlámpaez a fényszóró a legújabb COB LE technológiát használja. Az újratölthető akkumulátornak köszönhetően vezeték nélküli használatra tervezték, és a látómező szélsőséges és egyenletes megvilágítását biztosítja. A beépített akkumulátor hatékony kímélése érdekében a fény be- vagy kikapcsolásához egyszerűen csak legyintse a kezét a fejlámpa előtt, hogy a lámpa bármikor be- vagy kikapcsolhassa a fényt. Ráadásul ez az egyedülálló funkció még akkor is működtethető, ha munkavégzés közben védőkesztyűt visel. 
  • Scangrip Flash Micro R LED lámpa a kulcstartóra - nagyon kompakt LED-es zseblámpa 75 lumen fénykibocsátással. A fényerősség 10-100% között állítható.
  • Scangrip Pen Lite A professzionális LED zseblámpa - elegáns, vékony zseblámpa professzionális felhasználóknak. A speciális nyílás lehetővé teszi, hogy a fénykúp szögét 10° és 60° között változtassa. Akár 100 lumen fényáramot is biztosít. A zseblámpa hatótávolsága legfeljebb 60 m. IP54 - a zseblámpa vízálló.
  • Scangrip Pocket Lite A LED zseblámpakompakt zseblámpa professzionális felhasználók számára. A speciális nyílás lehetővé teszi a fénykúp szögének 10° és 60° közötti változtatását. Akár 150 lumen fényáramot is biztosít. A zseblámpa hatótávolsága akár 70 m is lehet.
  • Scangrip Stick Lite A ellenőrző lámpaideális azok számára, akik értékelik a kompakt méretet egyszerű kezelhetőséggel kombinálva. A kézi ellenőrző lámpa optimális fényerővel és praktikus kialakítással rendelkezik. Folyamatos, 10-100% közötti fényerőszabályozó funkcióval rendelkezik, így a fénykibocsátás könnyedén az adott feladathoz igazítható.
  • Scangrip Work Lite S munkalámpa - a szabadalmaztatott és integrált SMART CLIP 4in1 rendszerrel számos funkciót integráltak egy egységbe. A csatot úgy tervezték, hogy a munkaövre lehessen csíptetni. Emellett egy erős mágnest is tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a lámpát szinte bárhol elhelyezhesse. Tartalmaz egy fényerősség-szabályozó funkciót is, amelynek tartománya 10-100%.
  • Scangrip Work Pen 200 R  munka zseblámpa - ez a lámpa rendkívül erős megvilágítást biztosít, mind a fő lámpa (akár 200 lumen), mind a zseblámpa felső szélén lévő spotlámpa (150 lumen) által, ami egészen kivételes egy ilyen kis zseblámpától.
  • Scangrip Torch Lite 400 A  LED lámpa - a speciális nyílás lehetővé teszi a fénykúp szögének 10° és 60° közötti változtatását. Akár 400 lumen fényáramot is biztosít. Hatótávolság akár 120 m.
  • Scangrip Flash Pen R  professzionális LED zseblámpa - jelentősen javított fénykibocsátásának és kompakt kialakításának köszönhetően a zseblámpa igazi segítség a munkanap során. A FLASH PEN R USB-kábelen keresztül tölthető. Az akkumulátor kapacitása 1100 mAh. A Boost üzemmód aktiválásakor a fénykibocsátás 150 lumenről 300 lumenre nő.
  • Scangrip Work Lite M munkalámpaultra könnyű kézilámpa. Akár 220 lumen fénykibocsátás. A szabadalmaztatott és integrált SMART CLIP 4in1 rendszerrel több funkciót integráltak egy egységbe. A klipszet úgy tervezték, hogy a munkaövre lehessen csíptetni.
  • Scangrip Torch Lite 400 LED lámpa - a speciális nyílás lehetővé teszi a fénykúp szögének 10° és 60° közötti változtatását. Akár 400 lumen fényáramot is biztosít. A zseblámpa hatótávolsága legfeljebb 120 m.
  • Scangrip Flood Lite S detailing lámpa - nagy teljesítményű LED-es reflektor, akár 1000 lumen, könnyű, hogy egyik helyről a másikra hordozható legyen. A masszív és tartós fényvisszaverő háza nagy teherbírású anyagból készült, amelyet a legkeményebb munkakörnyezetekhez terveztek.
  • Scangrip Nova 2 CAS detailing lámpaez a lámpa a legújabb COB LED technológiát használja, akár 2000 lumen fényáramú. A cserélhető akkumulátornak köszönhetően a lámpa hálózati vezeték nélkül is működtethető. A lámpa a SCANGRIP POWER SUPPLY (03.6123) segítségével korlátozás nélkül közvetlenül a hálózatról is táplálható. A beépített USB-csatlakozó lehetővé teszi, hogy a lámpa power bankként is használható legyen mobiltelefonok, táblagépek és egyéb eszközök töltéséhez. A készüléktest robusztus alumíniumötvözetből készült, amely ütés- és rezgésálló. Ezért ideális munkalámpa bármilyen környezetbe.
  • Scangrip Vega Lite CAS professzionális munkalámpa egy olyan lámpa, amely LED-technológiával rendkívül nagy fénykibocsátást biztosít teljesen egyenletes megvilágítás mellett. Kiváló minőségű világítást kínál különböző beltéri és kültéri területek számára. A cserélhető akkumulátornak köszönhetően a lámpa hálózati vezeték nélkül is működtethető.
  • Scangrip Multimatch R (03.5658) detailing lámpa felülmúlhatatlan segítő nagy területek megvilágításához a fényezés, a panelek festése vagy a különböző típusú felületek tisztítása során. A rendkívül magas CRI (úgynevezett "színvisszaadási index") maximális színhűséget biztosít, ami nagy kontrasztot és a legapróbb színváltozatok érzékelését is lehetővé teszi. Az előző modellhez képest a továbbfejlesztett MULTIMATCH R egyedülálló CCT SCAN funkcióval rendelkezik. A CCT SCAN funkció aktiválásával a munkalámpa automatikusan letapogatja a tárgy felületét a 2500K és 6500K közötti színhőmérséklet teljes spektrumával.
  • Scangrip Nova 4 CAS munkalámpa - a legújabb COB LED technológiát használja, akár 4000 lumen fényáramú. A cserélhető akkumulátornak köszönhetően a lámpa hálózati vezeték nélkül is működtethető. A lámpa a SCANGRIP POWER SUPPLY (03.6123) segítségével korlátozás nélkül közvetlenül a hálózatról is táplálható. Vészhelyzet esetén a tartalék akkumulátor megmenti Önt, amely további 2,5 órát biztosít 400 lumen fényáram mellett. A beépített USB-csatlakozó lehetővé teszi, hogy a lámpa power bankként is használható legyen mobiltelefonja, táblagépe és egyéb eszközei töltéséhez. A készüléktest robusztus alumíniumötvözetből készült, amely ütés- és rezgésálló. Ezért ideális munkalámpa bármilyen környezetbe.
  • Scangrip Nova 10 CAS munkalámpa - a legmodernebb COB LED technológiát használja, akár 10 000 lumen fényáramú. A cserélhető akkumulátornak köszönhetően a lámpa hálózati vezeték nélkül is működtethető. A lámpa a SCANGRIP POWER SUPPLY (03.6123) segítségével korlátozás nélkül közvetlenül a hálózatról is táplálható. Vészhelyzet esetén a tartalék akkumulátor megmenti Önt, amely 1000 lumen fényerő mellett további egy órát biztosít. A beépített USB-csatlakozó lehetővé teszi, hogy a lámpa power bankként is használható legyen mobiltelefonja, táblagépe és egyéb eszközei töltéséhez. A készüléktest robusztus alumíniumötvözetből készült, amely ütés- és rezgésálló. Ezért ideális munkalámpa bármilyen környezetbe.
  • Scangrip Area 10 CAS munkalámpaegyenletesen szórt, kellemes és vakításmentes munkalámpát biztosít, amely ideális az igényes munkások számára, akiknek nemcsak nagyobb területek, hanem akár az egész helyiség erős és hatékony megvilágítására van szükségük, ahol különböző javításokat és sok más feladatot végezhetnek. Tartós felépítésének köszönhetően akár egy méteres esést is kibír. A SCANGRIP AREA 10 CAS egy egész helyiség 180°-os vagy 360°-os megvilágítására szolgál.
  • Scangrip Tower Lite CAS munkalámpa - a fény 360°-os elforgathatóságának köszönhetően a lámpa számos különböző pozícióba helyezhető a kívánt megvilágítási szög elérése érdekében. A lámpa 2 méteres magasságig kihúzható. A cserélhető akkumulátornak köszönhetően a lámpa hálózati vezeték nélkül is működtethető. A lámpa a SCANGRIP POWER SUPPLY (03.6123) segítségével közvetlenül a hálózatról is korlátozás nélkül táplálható. A QUICK-FOLD rendszerrel ellátott SCANGRIP TOWER LITE CAS könnyen szétszerelhető és visszahajtható. Összehajtogatva nagyon kompakt, és egy kézben hordozható.
  • Scangrip CAS Battery 12V LI-HD 4,0 Ah elem - gyengébb elemek a Scangrip CAS zseblámpákhoz.
  • Scangrip CAS Battery 18V LI-POWER 5,2 Ah elem - erősebb elemek a Scangrip CAS zseblámpákhoz.
  • Scangrip Tripod 4,5 m teleszkopikus állvány a detailing és munkalámpákhoz
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Scangrip Head Lite SScangrip Head Lite S fejlámpa-15 %Gyors előnézetprofesszionális COB LED fejlámpa, akár 140 lumen6.290 Ft7.400 FtRaktáronScangrip DiffuserScangrip Diffuser-15 %Gyors előnézetdiffúzor a fény lágyításához és szórásához4.820 Ft5.670 FtRaktáronScangrip Diffuser LargeScangrip Diffuser Large-15 %Gyors előnézetnagy diffúzor a fény lágyítására és szórására7.270 Ft8.550 FtRaktáronScangrip Diffuser SmallScangrip Diffuser Small-15 %Gyors előnézetkis diffúzor a fény lágyítására és szórására, 4 db egy csomagban6.900 Ft8.120 FtRaktáronScangrip I-VIEW HARD HAT BRACKETScangrip I-VIEW HARD HAT BRACKET sisaktartó-15 %Gyors előnézetScangrip fényszórótartó sisakhoz6.900 Ft8.120 Ft1 - 4 hétScangrip üveg a MATCHPEN zseblámpáhozScangrip üveg a MATCHPEN zseblámpához-15 %Gyors előnézetcserelencse Scangrip zseblámpákhoz2.110 Ft2.480 Ft1 - 4 hétScangrip Flash Micro RScangrip Flash Micro R LED billentyű lámpa-15 %Gyors előnézetLED kulcslámpa, újratölthető, 75 lumen8.940 Ft10.520 FtRaktáronScangrip Pen Lite AProfesszionális LED ceruzalámpa Scangrip Pen Lite A-15 %Gyors előnézetceruza LED zseblámpa, akár 100 lumen9.680 Ft11.380 FtRaktáronScangrip Pocket Lite ALED zseblámpa Scangrip Pocket Lite A-15 %Gyors előnézetzseblámpa LED zseblámpa, akár 150 lumen9.680 Ft11.380 FtRaktáronScangrip Stick Lite AEllenőrző lámpa Scangrip Stick Lite A-15 %Gyors előnézet (2 értékelés)nagy teljesítményű univerzális ellenőrző lámpa, újratölthető, akár 150 lumen9.680 Ft11.380 FtRaktáronScangrip Head Lite AScangrip Head Lite A fejlámpa-15 %Gyors előnézetkényelmes COB LED fejlámpa, akár 150 lumen9.680 Ft11.380 FtRaktáronScangrip Bracket Nova BonnetScangrip Bracket Nova Bonnet-15 %Gyors előnézetkonzol NOVA R lámpákhoz a teleszkópos tartóhoz való rögzítéshez9.680 Ft11.380 Ft1 - 4 hétScangrip Work Lite S (03.5667)Scangrip Work Lite S (03.5667) munkalámpa-15 %Gyors előnézetCOB LED munkalámpa, újratölthető, 250 lumenig, töltő nélkül12.130 Ft14.270 FtRaktáronScangrip Work Pen 200 RScangrip Work Pen 200 R ceruza munkalámpa-15 %Gyors előnézetLED ceruza munkalámpa, újratölthető, akár 200 lumen14.540 Ft17.100 FtRaktáronScangrip Torch Lite 400 ALED zseblámpa Scangrip Torch Lite 400 A-15 %Gyors előnézetnagy teljesítményű LED zseblámpa, akár 400 lumen16.990 Ft19.980 FtRaktáronScangrip Flash Pen RProfesszionális LED ceruzalámpa Scangrip Flash Pen R-15 %Gyors előnézetprofesszionális LED zseblámpa, akár 300 lumen, újratölthető, boost mód19.390 Ft22.820 FtRaktáronScangrip Work Lite M (03.5641)Scangrip Work Lite M munkalámpa (03.5641)-15 %Gyors előnézetCOB LED munkalámpa, feltölthető, akár 350 lumen, töltővel együtt19.390 Ft22.820 FtRaktáronScangrip Torch Lite 400Scangrip Torch Lite 400 LED zseblámpa-15 %Gyors előnézetnagy teljesítményű LED zseblámpa, akár 400 lumen, újratölthető21.850 Ft25.700 FtRaktáronScangrip Flood Lite SScangrip Flood Lite S részletező lámpa-15 %Gyors előnézeterős LED spotlámpa, akár 1000 lumen, újratölthető29.110 Ft34.250 FtRaktáronScangrip I-MATCH 3 HeadlampScangrip I-MATCH 3 Headlamp fejlámpa-15 %Gyors előnézetdetailing fejlámpa a festékhibák felkutatására, ALL DAYLIGHT funkcióval36.980 Ft43.500 FtRaktáronScangrip Nova 2 CAS Ingyenes kiszállításRészletező lámpa Scangrip Nova 2 CAS-15 %Gyors előnézetprofesszionális munkalámpa, akár 2000 lumen, CAS akkumulátorhoz41.610 Ft48.950 Ft1 - 4 hétScangrip CAS Battery 12V LI-HD 4,0 AhScangrip CAS Battery 12V LI-HD 4,0 Ah-15 %Gyors előnézetakkumulátor Scangrip CAS lámpákhoz32.360 Ft38.070 Ft1 - 4 hétScangrip Vega Lite CAS Ingyenes kiszállításScangrip Vega Lite CAS professzionális munkalámpa-15 %Gyors előnézetprofesszionális munkalámpa, 4000 lumen, CAS akkumulátorhoz46.240 Ft54.400 Ft1 - 4 hétScangrip CAS Battery 18V LI-POWER 5,2 Ah Ingyenes kiszállításScangrip CAS Battery 18V LI-POWER 5,2 Ah elem-15 %Gyors előnézetakkumulátor Scangrip CAS lámpákhoz62.430 Ft73.450 Ft1 - 4 hétScangrip Multimatch R (03.5658) Ingyenes kiszállításScangrip Multimatch R detailing lámpa (03.5658)-15 %Gyors előnézet (1 értékelés)detailing lámpa a hibák keresésére, CCT SCAN funkcióval, 1 200 lumen, beépített powerbank57.800 Ft68.000 FtRaktáronScangrip Nova 4 CAS Ingyenes kiszállításMunkalámpa Scangrip Nova 4 CAS-15 %Gyors előnézetprofesszionális munkalámpa, akár 4000 lumen, CAS akkumulátorhoz78.640 Ft92.520 Ft1 - 4 hétScangrip Tower Lite CAS Ingyenes kiszállításMunkalámpa Scangrip Tower Lite CAS-15 %Gyors előnézetprofesszionális munkalámpa beépített állvánnyal, 5000 lumen, CAS akkumulátorhoz106.410 Ft125.180 Ft1 - 4 hétScangrip Tripod 4,5 m Ingyenes kiszállításScangrip Tripod 4,5 m teleszkopikus állvány a detailing és munkalámpához-15 %Gyors előnézetteleszkopikus állvány a detailing és munkalámpához121.450 Ft142.880 Ft1 - 4 hétScangrip Nova 10 CAS Ingyenes kiszállításMunkalámpa Bluetooth Scangrip Nova 10 CAS-szal-15 %Gyors előnézetprofesszionális munkalámpa, akár 10 000 lumen, CAS akkumulátorhoz124.920 Ft146.970 Ft1 - 4 hét

Hasonló cikkek

Néhány újdonság a Stjärnagloss-tól
A Stjärnagloss összes új termékét felvettük a webáruházunk virtuális polcaira ügyfeleink számára. Egy kis árkorrekció is történt, hol lefelé, hol sajnos felfelé.
Teljes cikk
Bemutatjuk az AudioControl márka termékeit
Újabban a processzorokra, erősítőkre, gyári rendszerekbe való integrálásra és hangfeldolgozásra szakosodott amerikai gyártó AudioControl termékcsaládját is megvásárolhatja.
Teljes cikk
FOEN - Illat az örömhöz az autóban vagy a házban
5 érzékszervünk van, ezek közül az egyik a szaglás. Az illat tartósan megmarad a tudatalattinkban, és hogy jobb kedvre derítsen minket, egyszerűen illatosíthatjuk az autónk belsejét a Foen magával ragadó illatával!
Teljes cikk
Próbáljuk ki a Cleantle új termékeit
Itt az ideje a friss, új márkáknak az autóápolási kategóriában. Az egyik a sok új márka közül, kínálatunkban nem más mint a Cleantle. Egy márka, amely a nagyon jól ismert Cleantech márkából nőtte ki magát. A termékek hamarosan raktáron!
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez