Fiókom

Bemutatjuk az AudioControl amerikai gyártó termékeit

Újabban megvásárolható az amerikai gyártó AudioControl termékcsaládja, amely nemcsak járművek, hanem otthonok hangrendszereire is specializálódott. Minket az elsőként említett, azaz a carhifi szegmens fog érdekelni. Ebben a szegmensben az AudioControl egészen egyedi termékeket hoz, amelyek specializáltságuknak és magas minőségüknek köszönhetően nem csak az amerikai piacon stabil pozíciót foglalnak el. A járműhangrendszerek jelenlegi trendje a DSP processzorok, a hangszórók frekvenciaválaszának mérésén alapuló kiegyenlítés és a gyári audiorendszerekbe való integrálás. Ebben az AudioControl kiemelkedik, olyan termékeket szállít, amelyek kiváló hangzást tesznek lehetővé az autóban, zökkenőmentes megvalósítást tesznek lehetővé az összetett autóipari rendszerekben, és ami a legfontosabb, megoldják a modern járművek hangrendszerének telepítése során gyakran felmerülő problémákat. A frissítésben természetesen minden termék bemutatásra kerül.

Az AudioControl márkáról

Ahogy a neve is mutatja, az AudioControl több mint 40 éve foglalkozik a hangvezérléssel. Különösen az Egyesült Államokban az AudioControl az egyik legelismertebb és legnépszerűbb gyártója nemcsak a járműhangrendszereknek, hanem az otthoni hangrendszereknek is. A vállalat központja, beleértve a kutatási, fejlesztési, gyártási és képzési létesítményeket is, a Washington állambeli Mountlake Terrace-ban, a csendes-óceáni északnyugati esőerdő szívében virágzik. Ennek eredményeként ma is minden terméket az USA-ban terveznek és gyártanak büszkén, biztosítva a magas minőséget és megbízhatóságot. Ezt bizonyítja az ötéves garancia, amelyet az AudioControl a termékeire nyújt. Az AudioControl mérnökei számos szabadalmaztatott technológiáért felelősek, amelyek új utat teremtettek az autóipari hangrendszerek javítására. És az AudioControl pontosan erre összpontosít. A termékkínálat meglehetősen szűk, a cég a csúcskategóriás digitális erősítőkre, DSP processzorokra, equalizerekre, előerősítőkre és legfőképpen a meglévő gyári egységeken új hangrendszer megvalósítására szolgáló termékek sorára specializálódott. Professzionális mérőeszközök is rendelkezésre állnak, amelyek segítenek az AudioControl fő céljának elérésében, ami tökéletesen leírja szlogenjüket: "Making good sound great".

Az AudioControl termékei

Ahogy a bevezetőben említettük, az AudioControl olyan termékekre összpontosít, amelyek kiváló autós hangzást tesznek lehetővé, és technológiáinak köszönhetően megkönnyítik az utángyártott hangrendszerek beépítését a modern autók gyári rendszereibe. Telepítéseink során gyakran találkozunk olyan problémákkal, amelyeket nagyon nehéz kompromisszumok nélkül megoldani. És mivel az Ahifinél maximalisták vagyunk, mindig olyan megoldásokat keresünk, amelyek segítenek abban a törekvésünkben, hogy minden járműben optimális hangzást érjünk el az adott költségvetésen belül. A gyári egységek néhány olyan problémája, amelyekről nem sokat beszélünk, közé tartozik az alacsony frekvenciaszint csökkenése a hangerő növelésekor. Ez megvédi a gyári rendszereket a rossz minőségű és rossz teljesítményű hangszóróktól, de ez a funkció akkor is megmarad, ha kicseréljük őket. A megoldás az AudioControl szabadalmaztatott AccuBASS® technológiája, amely képes korrigálni a gyári kiegyenlítést, és mindenkor erőteljes és pontos basszust biztosít. Egy másik probléma például a külső és az erősítőkbe integrált magas/mély átalakítók használatakor merül fel, amelyek torzítást és zajt adnak hozzá, és paradox módon eltávolítják a legalacsonyabb frekvenciájú információkat a jelből. Ez pedig nem kívánatos mélynyomó vagy nagy teljesítményű mélysugárzók telepítésekor. Természetesen az AudioControl aktív jelkondicionálói ezt a problémát is megoldják. Gyakran találkozunk a fejegységből érkező gyenge jellel is, ami az erősítő alacsony teljesítményét, valamint csökkentett hangminőséget vagy interferenciát okoz. A megoldást ismét az AudioControl előerősítők és a jel erősítésére és korrekciójára képes termékek jelentik. Az olyan funkciók, mint az AccuBASS®, a MILC™ vagy a GTO™ a legtöbb AudioControl termékben megtalálhatóak, hogy segítsék a gyári audiorendszerekbe való zökkenőmentes integrációt. Tudjon meg többet az AudioControl termékekről az alábbiakban.

Processzorok

A DSP processzorok a márka egyik fő termékei közé tartoznak. Az AudioControl kiterjedt jelfeldolgozási tapasztalata a speciálisan tervezett 24 bites DSP-processzorokkal kombinálva a zene szerelmeseinek tökéletes hangélményt kínál. Számos funkcióval, mint például precíziós kiegyenlítés RTA méréssel, állítható fordulók, jelkésleltetés, jelösszegzés/elosztás és AccuBASS®, az AudioControl DSP processzorai a piac legjobbjai közé tartoznak. A termékcsaládban 2 csúcskategóriás DSP processzort és egyéb jelfeldolgozó termékeket talál.
  • AudioControl DM-810 - az AudioControl legerősebb 10 csatornás DSP processzora minden fontos jelfeldolgozási funkcióval és a gyári rendszerbe való egyszerű integrációval. A funkciók közé tartozik 8 x RCA bemenet, 8 x Hi-level bemenet, 1 x Toslink, 1 x koax vagy 10 x RCA kimenet. Természetesen manapság már elengedhetetlen a Bluetooth modul hozzáadásának lehetősége a Hi-Res zenei streaminghez.
  • AudioControl DM-608 - az AudioControl második DSP processzora, valamivel korlátozottabb felszereltséggel, de ugyanazzal a PC-s szoftverrel a kompromisszumok nélküli hangbeállításokért. A DM-608 10 helyett 8 csatornát kínál, a felszereltséget pedig 6 x RCA bemenet, 6 x Hi-szintű bemenet, 1 x Toslink, 1 x koax, 8 x RCA kimenet egészíti ki, egyébként minden megegyezik, beleértve az opcionális BT modult is.
  • AudioControl DQDX - egy kicsit más DSP processzor, mint amihez hozzászoktál. Az AudioControl DDX 6 csatornás DSP processzor ugyanazokat a funkciókat tartalmazza, mint a fent említett DSP-k, de a hangszórókat közvetlenül a processzor vázán állíthatja be és egyenlítheti ki, ami hasznos lehet bizonyos installációkban.
  • AudioControl Epicenter® - az Audiocontrol Epicenter® processzorai számos mesteri hanginstallációs rendszer alapvető elemei. A szabadalmaztatott eljárás digitálisan maximalizálja az ultramély basszust minden típusú forrásanyagon. Az Epicenter érzékeli az alacsony frekvenciákat, majd digitálisan helyreállítja a basszus alapokat, így a hangrendszerben hihetetlenül pontos és hallható basszusösszetevő jön létre.
  • AudioControl Epicenter® Micro - az Epicenter Micro emellett egyesíti az AudioControl legendás digitális basszusfelújítását a világhírű OEM-integrációs képességekkel. A választható impedanciájú terheléssel rendelkező hangszóróbemenetekkel és a hagyományos vonalbemenetekkel az Epicenter Micro a legjobb basszust biztosítja bármely rendszerben. A kioldási módok közé tartozik a hagyományos +12V-os távoli bemenet, a GTO™ Signal Sense és az Audio Sense.

Erősítő DSP processzorral

Az érdekes AudioControl termékek másik csoportja a DSP processzorral ellátott erősítők. Az Audiocontrol díjnyertes erősítői az önálló Audiocontrol DM-608 és DM-810 DSP processzorokban található nagy teljesítményű processzorral kombinálva tökéletes megoldást nyújtanak egy termékben. Az AudioControl Matrix DSP erősítők rengeteg funkciót tartalmaznak a gyári rendszerbe való egyszerű integráláshoz, mint például a jelösszegzés, az AccuBASS® vagy a MILC™, valamint a világ legjobb hangzású D-osztályú erősítése, ahogyan azt az AudioControl szerényen állítja. Egy kifinomult DSP processzorprogram teljes körű vezérlést biztosít minden funkció felett, beleértve a 30 sávos kiegyenlítést, a jelkésleltetést, a bemeneti késleltetést, a polaritást, a bemeneti és kimeneti RTA-t és számos más finomhangolást egy felhasználóbarát környezetben. A beépített Option Port az autóipari audio jövője, és lehetővé teszi a nagy felbontású streaminget közvetlenül a DSP-be. Egy kis ritkaság minden egyes erősítőhöz egy tanúsítványt mellékelnek, amelyet az AudioControl munkatársa ír alá, aki összeszerelte, tesztelte, meghallgatta és csomagolta az erősítőt. Ez a részlet nagy bizalmat ébreszt.
  • AudioControl D-6.1200 - 6 csatornás erősítő integrált DSP processzorral, amely tartalmazza az AudioControl önálló DSP processzorainak összes funkcióját és ugyanazt a felhasználói felületet, mint az AudioControl önálló DSP processzorai. A nagy teljesítményű 6 x 125 vagy 3 x 400 W RMS teljesítmény lehetővé teszi még a nagyon erős hangszórók vagy mélynyomók csatlakoztatását is. Az AudioControl Matrix DSP erősítők számos funkciót tartalmaznak a gyári rendszerbe való egyszerű integráláshoz, mint például a jelösszegzés, az AccuBASS® vagy a MILC™.
  • AudioControl D-5.1300 - a Matrix DSP sorozat második erősítője, 5 diponációs csatornával és integrált DSP processzorral. A 4 x 100 + 1 x 300 W RMS teljesítmény 4 Ω-on vagy 4 x 200 + 1 x 500 W RMS 2 Ω-on optimális az aktív üzemmódban lévő elülső hangszórók és egy erős mélynyomó csatlakoztatásához. A rengeteg integrációbarát funkció, valamint a Hi-Res zenei streaming képesség az AudioControl erősítőkkel adott.
  • AudioControl D-4.800 - az AudioControl legújabb, DSP processzorral ellátott erősítője 4 csatornán 4 x 125 vagy 2 x 400 W RMS nagy teljesítményt kínál 4 Ohmon. Ideális nagy teljesítményű hangszórók aktív üzemmódban történő csatlakoztatásához. A teljesítmény és a nagyszerű hangzás mellett a digitális technológiának köszönhető kompakt mérete is lenyűgöz. Az Audiocontrol D-4.800 egyesíti a teljesítményt és az intelligens rugalmasságot egyetlen gyönyörű alumínium vázban.

Többcsatornás és mono erősítők

A kínálatban klasszikus digitális erősítők is megtalálhatók, amelyek nagyszerű hangzásukkal, nagy teljesítményükkel és kompakt méretükkel tűnnek ki. Az OEM-barát funkciókkal, mint például a jelösszegzés és a szabadalmaztatott AccuBASS® funkció, az AudioControl többcsatornás és mélynyomó erősítők ideális megoldást jelentenek a gyári audiorendszerbe való integráláshoz, valamint rugalmas és felhasználóbarát jelátvitelt és vezérlést kínálnak. Az integrált Linkwitz-Riley kapcsolók, az aktív hangszórószintű bemenetek vagy az opcionális ACR-3 távirányító az előbeállítások előhívásához és a szintszabályozáshoz szintén előnyösek. Töltsön kevesebb időt a telepítéssel, és töltsön több időt a zenehallgatással, ahogy azt a művész elképzelte. A nagy teljesítményű ACM sorozatú erősítők miniatűr házban kaphatók, amely lehetővé teszi, hogy az erősítő szó szerint bárhol elhelyezhető legyen anélkül, hogy a teljesítmény és az AudioControl hangminőség rovására menne.
  • AudioControl LC-6.1200 - 6 csatornás, D osztályú erősítő 6 x 125 / 3 x 400 W RMS (4 Ω) teljesítménnyel.
  • AudioControl LC-5.1300 - 6 csatornás, D osztályú erősítő 4 x 100 + 1 x 300 W RMS (4 Ω) teljesítménnyel
  • AudioControl LC-4.800 - 4 csatornás, D osztályú erősítő 4 x 125 / 2 x 400 W RMS (4 Ω) teljesítménnyel.
  • AudioControl LC-1.1500 - 1 csatornás, D osztályú erősítő 1 x 850 / 1500 W RMS (4 / 2 Ω) teljesítménnyel.
  • AudioControl LC-1.800 - 1 csatornás, D osztályú erősítő 1 x 500 / 800 W RMS (4 / 2 Ω) teljesítménnyel.
  • AudioControl ACM-4.300 - 4 csatornás, D osztályú erősítő 4 x 50 / 2 x 150 W RMS (4 Ω) teljesítménnyel, kis méret.
  • AudioControl ACM-2.300 - 2 csatornás, D osztályú erősítő 2 x 75 / 1 x 300 W RMS (4 Ω) teljesítménnyel, kis méret.
  • AudioControl ACM-1.300 - 1 csatornás, D osztályú erősítő 1 x 175 / 300 W RMS (4 / 2 Ω) teljesítménnyel, kis méret

Gyári rendszerintegrációs termékek

Minden autómárka és konkrét járműmodell más és más, ezért a korszerűsített hangrendszer beszerelése gyakran bonyolult lehet. A legtöbb gyári fejegység manapság sokkal több funkciót lát el, mint egy rádió. Ezek a járművek infotainment rendszerének vezérlőközpontja, és nagyon költséges a cseréjük (ha egyáltalán lehetséges), ráadásul a hangzás terén általában nem sok javulást érhet el. Az AudioControl gyári rendszerfrissítő termékeivel gyári rendszere mindenesetre nagyszerűen fog szólni! Szeretne egy mélynyomót hozzáadni a hangrendszeréhez, vagy a teljes rendszer cseréjét tervezi? Akárhogy is, az AudioControl termékeivel a lehető legjobb minőségű jelet kapja a gyári hangrendszertől az új erősítőkig. A terhelésválasztó kapcsolóknak köszönhetően az OEM integráció még soha nem volt ilyen egyszerű, és az AudioControl termékek még a legjobb gyári hangrendszerekkel is megfelelően működnek. Az AudioContol szabadalmaztatott AccuBASS® funkciójával kompenzálhatja a gyári basszus ingadozásokat és a túlkiegyenlítést is, és a mélynyomót a mellékelt ACR-1 szintszabályozóval szabályozhatja.
  • AudioControl LC1i - aktív 2 csatornás high/low átalakító és előerősítő a bemeneti jel felerősítésére.
  • AudioControl LC2i - aktív 2 csatornás high/low átalakító AccuBASS® funkcióval a basszuscsökkentés korrigálására.
  • AudioControl LC2i Pro - aktív 2 csatornás high/low átalakító AccuBASS® funkcióval a basszuscsökkentés korrigálására és subwoofer irányítással.
  • AudioControl LC6i - aktív 6 csatornás high/low átalakító.
  • AudioControl LC7i - aktív 7 csatornás high/low átalakító AccuBASS® funkcióval a basszuscsökkentés korrigálására.
  • AudioControl LC8i - aktív 7 csatornás high/low átalakító AUX bemenettel.
  • AudioControl Matrix Plus - 6 csatornás előerősítő a jobb dinamikatartomány és az erős, zajmentes jel érdekében.

A hang mérésére és beállítására szolgáló eszközök

Az AudioControl azon kevés gyártók egyike, amely teljes portfóliót kínál a hangméréshez és -beállításhoz. Végül is ez az AudioControl fő fókusza. Megvásárolhat egy professzionális RTA-t (Real Time Analyzer) a valós idejű hangvizsgálathoz, mikrofonokat a hangszórók frekvenciaválaszának méréséhez és egyéb tartozékokat a teljes mobil hangmérési megoldáshoz.
  • AudioControl DM-RTA - egy valós idejű hangtesztelő eszköz, amely a professzionális hangmérési termékek örökségére épül. Az összes szükséges eszközt egyetlen nélkülözhetetlen felületen foglalja össze. A DM-RTA segítségével az autó, a hajó vagy a házimozi hangrendszerét a tökéletesség új szintjére emelheti.
  • AudioControl CM-20 - egy kiváló, megfizethető árú mikrofon hangméréshez, amely az árához képest dicséretes frekvenciamenettel rendelkezik. A CM-20 egy elektromágneses kondenzátor mikrofon minden irányú hangfelvétellel, fantomtápellátással és XLR-csatlakozóval. Ideális fő- és tartalék mikrofon mindennapi használatra.
  • AudioControl Josephson C550H - a Josephson Engineering precíziós, minden irányban működő mérőmikrofonja, amely a stabilitás érdekében hőkezelt és Kaliforniában készül. Ezeket a mikrofonokat egyedileg kalibrálják és a Josephson berendezések érzékenységéhez igazítják. A csúcsátmérő tökéletesen illeszkedik a névleges ½" kalibrátorokhoz. Ez egy kiváló termék és nagyszerű értéket képvisel egy műszer-mikrofon esetében, és a készüléket rögzítőkapoccsal és vinyl hüvelykkel együtt szállítjuk.
  • AudioControl DM-RTA PRO KIT - egy komplett készlet, amely mindent tartalmaz, ami egy teljes mobil hangmérési megoldáshoz szükséges. A szemet gyönyörködtető kék kemény tokban megtalálható a DM-RTA valós idejű analizátor, a váltakozó áramú tápegység, a CM-20 mérőmikrofon, az összes szükséges összekötő és egyedi tesztkábel a vonal- és hangszinttel végzett mérésekhez. A csomagban található egy AC-BT24 Bluetooth streamer is, amely lehetővé teszi a DM-RTA-hoz való csatlakozást tablet vagy telefon segítségével.
Autor: Ing. Karel Konečný
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

AudioControl AC-BT24 Ingyenes kiszállításAudioControl AC-BT24 bluetooth modulGyors előnézetbluetooth modul a zene streameléséhez Hi-Res minőségben66.500 FtRaktáronAudioControl ACM-1.300 Ingyenes kiszállításAudioControl ACM-1.300 erősítőGyors előnézet1 csatornás erősítő, 1 x 175 / 300 W RMS (4 / 2 Ω), D osztály, miniatűr méretek116.500 FtRaktáronAudioControl ACM-2.300 Ingyenes kiszállításAudioControl ACM-2.300 erősítőGyors előnézet2 csatornás erősítő, 2 x 75 / 1 x 300 W RMS (4 Ω), 2 x 150 W RMS (2 Ω), D osztály, miniatűr méretek149.830 FtRaktáronAudioControl ACM-4.300 Ingyenes kiszállításAudioControl ACM-4.300 erősítőGyors előnézet4 csatornás erősítő, 4 x 50 / 2 x 150 W RMS (4 Ω), 4 x 75 W RMS (2 Ω), D osztály, miniatűr méretek149.830 FtRaktáronAudioControl ACR-1AudioControl ACR-1Gyors előnézettávirányító AudioControl erősítőkhöz és processzorokhoz21.500 FtRaktáronAudioControl ACR-3AudioControl ACR-3Gyors előnézettávirányító AudioControl erősítőkhöz és processzorokhoz21.500 FtRaktáronAudioControl CM-20 Ingyenes kiszállításAudioControl CM-20 mikrofonGyors előnézetmikrofon hangméréshez61.500 Ft1 - 4 hétAudioControl D-4.800 Ingyenes kiszállításAudioControl D-4.800 erősítőGyors előnézet4 csatornás erősítő DSP processzorral, 4 x 125 / 2 x 400 W RMS (4 Ω), 4 x 200 W RMS (2 Ω), D osztály383.170 Ft1 - 4 hétAudioControl D-5.1300 Ingyenes kiszállításAudioControl D-5.1300 erősítőGyors előnézet5 csatornás erősítő DSP processzorral, 4 x 100 + 1 x 300 W RMS (4 Ω), 4 x 200 + 1 x 500 W RMS (2 Ω), D osztály549.830 Ft1 - 4 hétAudioControl D-6.1200 Ingyenes kiszállításAudioControl D-6.1200 erősítőGyors előnézet6 csatornás erősítő DSP processzorral, 6 x 125 / 3 x 400 W RMS (4 Ω), 6 x 200 W RMS (2 Ω), D osztály549.830 Ft1 - 4 hétAudioControl DM-608 Ingyenes kiszállításAudioControl DM-608 DSP processzor-44 %AkcióGyors előnézet8 csatornás DSP processzor, 6 x RCA bemenet, 6 x Hi-level bemenet, 1 x Toslink, 1 x koax, 8 x RCA kimenet149.980 Ft266.500 FtRaktáronAudioControl DM-810 Ingyenes kiszállításAudioControl DM-810 DSP processzorGyors előnézet10 csatornás DSP processzor, 8 x RCA bemenet, 8 x Hi-level bemenet, 1 x Toslink, 1 x koax, 10 x RCA kimenet299.830 Ft1 - 4 hétAudioControl DM-RTA Ingyenes kiszállításAudioControl DM-RTAGyors előnézetvalós idejű hangelemző eszköz433.170 Ft1 - 4 hétAudioControl DM-RTA PRO KIT Ingyenes kiszállításAudioControl DM-RTA PRO KITGyors előnézetteljes készlet hangméréshez583.170 Ft1 - 4 hétAudioControl DQDX Ingyenes kiszállításAudioControl DQDX DSP processzorGyors előnézetDSP processzor hangszínszabályzóval, kapcsolókkal és jelkésleltetéssel, 6 x RCA bemenet, 6 x RCA kimenet183.170 Ft1 - 4 hétAudioControl Epicenter® Ingyenes kiszállításAudioControl Epicenter® processzorGyors előnézetbasszus visszaállító processzor, 2 x RCA bemenet, 2 x RCA kimenet91.500 FtRaktáronAudioControl Epicenter® Micro Ingyenes kiszállításAudioControl Epicenter® Micro processzorGyors előnézetbasszus-visszaállító processzor és magas/alacsony konverter, 2 x RCA bemenet, 2 x RCA kimenet166.500 FtRaktáronHangvezérlés EQL Ingyenes kiszállításAudioControl EQL equalizerGyors előnézetkétcsatornás equalizer, 2 x RCA bemenet, 2 x Hi-level bemenet, 2 x RCA kimenet116.500 Ft1 - 4 hétHangvezérlés EQX Ingyenes kiszállításAudioControl EQX equalizerGyors előnézetkétcsatornás equalizer kétsávos keresztezéssel, 2 x RCA bemenet, 2 x Hi-Level bemenet, 2 x RCA kimenet166.500 Ft1 - 4 hétAudiovezérlő Josephson C550H Ingyenes kiszállításAudioControl Josephson C550H mikrofonGyors előnézetminőségi mikrofon hangméréshez316.500 Ft1 - 4 hétAudioControl LC-1.1500 Ingyenes kiszállításAudioControl LC-1.1500 erősítőTippGyors előnézet1 csatornás erősítő, 1 x 850 / 1500 W RMS (4 / 2 Ω), D osztály333.170 FtRaktáronAudioControl LC-1.800 Ingyenes kiszállításAudioControl LC-1.800 erősítőTippGyors előnézet1 csatornás erősítő, 1 x 500 / 800 W RMS (4 / 2 Ω), D osztály216.500 FtRaktáronAudioControl LC-4.800 Ingyenes kiszállításAudioControl LC-4.800 erősítőTippGyors előnézet4 csatornás erősítő, 4 x 125 / 2 x 400 W RMS (4 Ω), 4 x 200 W RMS (2 Ω), D osztály266.500 FtRaktáronAudioControl LC-5.1300 Ingyenes kiszállításErősítő AudioControl LC-5.1300TippGyors előnézet5 csatornás erősítő, 4 x 100 + 1 x 300 W RMS (4 Ω), 4 x 200 + 1 x 500 W RMS (2 Ω), D osztály370.810 FtRaktáronAudioControl LC-6.1200 Ingyenes kiszállításAudioControl LC-6.1200 erősítőTippGyors előnézet6 csatornás erősítő, 6 x 125 / 3 x 400 W RMS (4 Ω), 6 x 200 W RMS (2 Ω), D osztály383.170 FtRaktáronAudioControl LC1i Ingyenes kiszállításAudioControl LC1i high/low átalakítóTippGyors előnézetaktív 2 csatornás high/low konverter és előerősítő43.170 FtRaktáronAudiovezérlő LC2i Ingyenes kiszállításAudioControl LC2i high/low átalakítóTippGyors előnézetaktív 2 csatornás high/low átalakító AccuBASS® funkcióval54.830 FtRaktáronAudioControl LC2i Pro Ingyenes kiszállításAudioControl LC2i Pro high/low átalakítóTippGyors előnézetaktív 2 csatornás high/low átalakító AccuBASS® funkcióval és mélynyomó vezérléssel71.500 FtRaktáronAudiovezérlő LC6i Ingyenes kiszállításAudioControl LC6i high/low átalakítóGyors előnézetaktív 6 csatornás high/low átalakító89.830 FtRaktáronAudiovezérlő LC7i Ingyenes kiszállításAudioControl LC7i high/low átalakítóGyors előnézetaktív 6 csatornás high/low átalakító AccuBASS® funkcióval99.830 FtRaktáronAudioControl LC8i Ingyenes kiszállításAudioControl LC8i high/low átalakítóGyors előnézetaktív 8 csatornás high/low átalakító AUX bemenettel124.830 FtRaktáronAudioControl Matrix Plus Ingyenes kiszállításAudioControl Matrix PlusGyors előnézet6 csatornás előerősítő, 6 x RCA bemenet, 6 x RCA kimenet99.830 FtRaktáronAudioControl Three.2 Ingyenes kiszállításAudioControl Three.2 equalizerGyors előnézetbeépített equalizer / előerősítő keresztváltóval, 2 x RCA bemenet, 2 x AUX bemenet, 6 x RCA kimenet154.830 Ft1 - 4 hét

Hasonló cikkek

A Hifonics márka újdonságai
Karácsony előtt számos új Hifonics termékkel bővítettük a webáruházunkat. Aki szereti ezt a márkát, annak érdemes odafigyelnie. Új erősítők, subwooferek és kiegészítők.
Teljes cikk
Focal az első a világon a .... (több információ a cikkben)
A Focal a múltban többször is egyedülálló megoldásokat nyújtott az autós hangszórótechnológia és -tervezés terén. Most egy új típusú membránnal és számos új termékkel jelentkezik.
Teljes cikk
Néhány újdonság a Nakamichitől
A japán gyártó, a Nakamichi termékeinek rendszeres készletezésével számos új terméket mutatunk be, és ezúttal sincs ez másként, új autórádiókat és mélynyomókat talál a kínálatban.
Teljes cikk
Bemutatjuk az olasz Harmony márkát
Újonnan már nálunk is megtalálható a Harmony márka, amely egy olasz csúcskategóriás gyártó, az EBS Audio alá tartozik. A Harmony termékek azonban lényegesen olcsóbbak, mégis megőrzik a kiváló minőségű hangzást és kivitelezést.
Teljes cikk
Harmonic Harmony - high-end Indonéziából
Kiváló minőségű jelkábelek és egyéb termékek az audiofil hangzáshoz az autóban. Bemutatjuk a Harmonic Harmony-t.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez