Fiókom

A koreai Gyeon autókozmetikai gyártó számos új terméke

A Gyeon egy jellegzetes arculatú márka

Ha egy kicsit is járatos vagy az autókozmetikumok világában, akkor elég könnyű rájönni, hogy ezek Gyeon termékek. Csak a Gyeon csomagolását tervezték meg - a palackok egyedi, négyzet alakúak, hasonlóan a csiszolt gyémánthoz. A design, a logó és a címke a legszebb dolgok közé tartoznak, amit manapság kaphat. Egy polcnyi Gyeon termék örömlteli ltáványt nyújthat a gárázsban. És nem csak ez! A márka termékeinek funkcionalitása és jellemzői magas szintűek, és nagyon népszerűek a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában. A Gyeon büszke a termékeire, amelyeket saját modern gyárában gyártanak Dél-Korea szívében. Minden terméket saját maguk fejlesztenek és kevernek ki, nagyon szigorú tesztelések és kísérletek alapján. Ma a Gyeon 6 kontinensen, 90 országban tevékenykedik, és több mint 700 minősített autószerelőből álló hálózattal rendelkezik.


A Gyeon márka újdonságai

Az alapoktól kezdve alaposan felújítottuk a teljes márkakínálatot, és ami még fontosabb - 78 új termékkel egészítettük ki, amelyek korábban nem szerepeltek a kínálatban. Az új termékek még nincsenek raktáron, de már több mint egy hete megrendeltük őket a beszállítónktól, és a legtöbbjüket bármelyik nap beszerezhetjük. Ezért már most megrendelheti, az árut június folyamán szállítják ki. Ha kíváncsi a Gyeon által készített új termékekre - a következő sorokban megnézheti őket!

Új Gyeon hajótisztító termékek

 • Gyeon Q2R Degrease (1000 ml) zsírtalanító - hatékony ellenőrző zsírtalanító a hajókhoz a kerámia védőrétegek felhelyezése előtt, amelyet úgy terveztek, hogy eltávolítsa a felületet a polírozó olajoktól vagy a korábban felhelyezett védőrétegektől, hogy a felület tökéletesen sima, tiszta és kész legyen az új védelemre. A Q2R zsírtalanítás alapvető fontosságú az előkészítési folyamatban.
 • Gyeon Boat Shampoo Q2R Wash (1000 ml) - tisztítja és eltávolítja a szennyeződéseket és maradékokat, valamint a könnyű szerves szennyeződéseket. Minden külső felületen használható, beleértve a fát is. A Q²R Wash használható vízzel hígított normál samponként vagy hatékony aktív habként.
 • Gyeon Q2R Maintain kerámia hajó részletező (1000 ml) - tökéletes tisztító és vízlepergető tulajdonságokkal rendelkező kerámia hajó és jet-ski részletező. A Q²R Maintain egy sokoldalú karbantartó termék minden külső felületre, legyen szó festett alkatrészekről, fáról vagy szénszálas anyagokról.
 • Gyeon Q2R VinylCleaner (1000 ml) - hatékony tisztítószer vinil, bőr és műanyag alkatrészekhez hajókon és jet ski-ken. A Q²R VinylCleaner egy kíméletes, de hatékony karbantartó termék, amelyet rendszeres használatra terveztek. Megakadályozza a későbbi kifakulást, egy pillanat alatt eltávolítja a port és a könnyű szennyeződéseket, és nem hagy csíkokat. A Q²R VinylCleaner enyhe antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, így kiváló termék a műanyag alkatrészek mindennapi karbantartásához.

Gyeon matricák

Mutassa meg mindenkinek, milyen márka áll közel a szívéhez. Különböző méretű Gyeon matricák modern színekben.

Különböző kiegészítők a részletezéshez

 • Gyeon Q2M Coating Applicator 2-pack - 2 db-os csomag - kétoldalas applikátorok kerámia bevonathoz. A Q²M applikátorokat kizárólag kerámia bevonatok felhordására tervezték. Kétoldalas szerkezetük az egyik oldalon szemis felületet kínál a precíz alkalmazáshoz, a másik oldalon pedig rövid mikroszálas stílust. Nincsenek éles szélek, nincs sérülésveszély.
 • Gyeon Q2M Coating Applicator - kétoldalas applikátor kerámia bevonatokhoz. A Q²M Coating Applicator kizárólag kerámiabevonatok felvitelére készült. Kétoldalas szerkezete az egyik oldalon szemis felületet kínál a precíz alkalmazáshoz, a másik oldalon pedig rövid mikroszálas stílust. Nincsenek éles szélek, nincs sérülésveszély.
 • Gyeon Q2M WaffleDryer Towel (40 x 40 cm) - Kiváló minőségű és rendkívül nedvszívó mikroszálakból készült szárító törülköző.
 • Gyeon Triangle Key Ring - egy nagyon menő Gyeon Quartz gumi kulcstartó a népszerű bevonatborítók formájában.
 • Gyeon Triangle Key Ring - fém kulcstartó az ikonikus G - Gyeon embléma formájában.
 • Gyeon Q2M Tire Applicator Large - egy megnövelt alap kétrétegű habszivacs gumiabroncs-applikátor. Kétrétegű, kontúros applikátor a gumiabroncs-kezelés egyenletes felviteléhez. Az ívelt forma és a nagy sűrűségű hab megkönnyíti a gumiabroncsok kezelését.
 • A Gyeon Q2M Tire Applicator Small egy alapszintű, kétrétegű habszivacs abroncsfelhordó. Kétrétegű, kontúros applikátor a gumiabroncs-tömítőanyag egyenletes felviteléhez. Az ívelt forma és a nagy sűrűségű hab megkönnyíti a gumiabroncsok kezelését.
 • A Gyeon Q2M Tire Brush gumiabroncskefe - egy kefe merev, de puha szintetikus sörtékkel, amelyek egy kémiailag ellenálló, ergonomikusan kialakított nyélben vannak elhelyezve. Az abroncskefét úgy tervezték, hogy a lehető legbiztonságosabb és leghatékonyabb legyen minden típusú gumiabroncson. Merev szintetikus sörtéi hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket és a szennyeződéseket a gumiabroncs szerkezetéről. Az ergonomikus, vegyszerálló fogantyú lekerekített élekkel rendelkezik a sérülések elkerülése érdekében, és még nedves állapotban is jó fogást biztosít.
 • Gyeon Q2M WheelCovers - védőhuzat minden típusú és méretű könnyűfém keréktárcsához. A Gyeon Q2M WheelCovers tökéletes védelmet nyújt bármilyen keréknek (80 cm teljes átmérőig) a por és a víz ellen a részletek kidolgozásakor és a tárolás során is. A huzatok gyengéd, de erős anyagból készülnek. Egyszerűen felvehető és rögzíthető.
 • Számos polírozó- és csiszolótárcsa a Gyeon Eccentric polírozókhoz - 2 átmérőben kapható: 145 és 80 mm.
 • Még nagyobb mennyiségű csiszoló- és polírozókorong a Gyeon Rotary polírozókhoz - ismét 2 méretben, kis és nagy korongokban.

A PPF fóliák védelmére és karbantartására szolgáló készítmények

 • Gyeon Q2M PPF Renew (1000 ml) vagy Gyeon Q2M PPF Renew (120 ml) - fejlett szilícium-dioxid technológiával készült polírozó paszta felhasználóbarát tulajdonságokkal kombinálva. A Q²M PPF Renew könnyű csiszolóanyag-részecskéket kombinál védő (és taszító) adalékanyagokkal, hogy UV-álló bevonatot hozzon létre. A Renew lehetővé teszi a gépi és kézi felhordást egyaránt. Eltávolítja a fátylat és az oxidációt, miközben sima és fényes felületet biztosít. Ez a világ első szilícium-dioxid-alapú PPF-fólia karbantartó pasztája, amelyet az alapoktól kezdve úgy terveztek, hogy minden típusú PPF-fólián működjön, beleértve a modern "öngyógyító" fóliákat is. A Q2M Renew mindent egyben - a fényes PPF-fólia felületének karbantartását és kezelését biztosítja.
 • Gyeon Q2M PPF Wash dekontamináló autósampon (400 ml) - koncentrált, dekontamináló, pH-semleges sampon, amelyet kifejezetten PPF fóliák mosására terveztek. A fertőtlenítő sampon agyagozás nélkül jelentős mennyiségű rozsdát old fel bármilyen PPF-fóliáról és festékrétegről. Ezen kívül a Q2M PPF Wash bármilyen típusú keréktárcsán biztonságosan használható, legyen az festett vagy csak polírozott. Bár a PPF Wash elsősorban a PPF-fóliák mosására és fertőtlenítésére lett kifejlesztve, minden más felületen is biztonságos.
 • Gyeon Q2M PPF Maintain (400 ml) tömítőanyag fóliákhoz - SiO2 alapú védő tömítőanyag PPF filmekhez a hidrofobicitás és az öntisztító képesség növelése érdekében. Bármilyen PPF-fólia (matt vagy fényes) tökéletes karbantartására fejlesztették ki. Száraz és nedves felületeken egyaránt alkalmazható. A felhordás után növeli a fényességet, meghosszabbítja a védőfólián lévő bevonat élettartamát, megkönnyíti a későbbi mosást és a csíkeltávolítást. 
 • Gyeon Q2 PPF kerámia fóliavédő (50 ml) - kerámia védelem minden típusú PPF és vinilfóliához, tökéletes öntisztító és hidrofób tulajdonságokkal. Egyedülálló kerámia bevonat minden típusú PPF és vinil védőfóliához, amely fokozza a hidrofób és öntisztító tulajdonságokat. Egyrétegű bevonat, nagy tartóssággal.

További Gyeon termékek az autója ápolásához

 • Gyeon Q2M Iron WheelCleaner (1000 ml) és Gyeon Q2M Iron WheelCleaner (500 ml) - rendkívül hatékony, gyorsan ható tisztítószer alumínium keréktárcsákhoz és féknyergekhez. A Q2M Iron WheelCleanert igazán erős tisztítóerőre fejlesztették ki, amely játékosan megbirkózik még a beégett fékporral is. A Q2M Iron WheelCleaner gél állagú, rendkívül jól tapad a felülethez, és fellazítja és feloldja a szennyeződéseket. A nevében szereplő "IRON" jelzi, hogy nagyszerűen eltávolítja a vaslerakódásokat anélkül, hogy elveszítené a tipikus keréktisztító jellegét.
 • Gyeon Q2M InteriorDetailer (1000 ml) és Gyeon Q2M InteriorDetailer (500 ml) - erőteljes, higiénikus és fertőtlenítő hatású tisztítószer az autó belsejében lévő szennyeződések eltávolítására. Manapság a környezet higiénikus tisztasága teljesen új értelmet nyer, és nemcsak az Ön, hanem szerettei egészségét is meghatározhatja. A Q²M InteriorDetailer alkohol alapú formula (60%), amely eltávolítja a legtöbb szerves szennyeződést bármilyen felületről.
 • Gyeon Q2M Ceramic Detailer (1000 ml) és Gyeon Q2M Ceramic Detailer (400 ml) - nagyszerű kerámia részletező, amely alkalmas a kerámiavédőkre, valamint kezeletlen felületekre önálló védőként is. Tökéletes termék az autó karbantartásához kerámia felületvédelemmel, amely két világ - a gyorsan felhordható tömítőanyagok és a hagyományos gyors részletezőszerek - legjobbjait ötvözi.
 • Gyeon Q2 QuickView (120 ml) folyékony ablaktörlő - gyorsan felhordható vízlepergető bevonat - folyékony ablaktörlő legalább 6 hónapos élettartammal. Alkalmazása másodpercek kérdése az egyedi flakon kialakításának és a filc applikátornak köszönhetően.
 • Gyeon Q2M Wash&Clean Set - 9 db 80ml-es csomag autókozmetikum tisztításhoz, fertőtlenítéshez és autókezeléshez.
 • Gyeon Q2M Experience Set - 9 db 80 ml-es, tisztító és autóápoló autókozmetikumot tartalmazó csomag.
 • Gyeon Q2 Wax szintetikus viasz (175g) - A Gyeon fejlesztői a kerámiabevonatokkal kapcsolatos know-how-jukat és szakértelmüket egy nem hagyományos viasz létrehozására használták. A Q² Wax formulája fluort tartalmaz, akárcsak a legendás Q² Booster. 
 • Gyeon Q2M APC (1000 ml) és Gyeon Q2M APC (4000 ml) - használja ott, ahol a gyengéd tisztítószerek egyszerűen nem elégségesek. Ahogy a neve is mutatja, a Q²M APC (All Purpose Cleaner) számos feladatra használható, például a kerékjáratok tisztítására, a motortér zsírtalanítására, a belső foltok eltávolítására és még sok másra. Tisztítóereje a kívánt alkalmazásnak megfelelő hígítástól függ, amely 1:5-től külső alkalmazásoknál 1:15-ig terjed, belső tisztításnál pedig 1:15-ig. Szélsőséges esetekben, például piszkos kerékjáratok vagy motorhelyzetek esetén 1:1 arányú hígítás alkalmazható.
 • Gyeon Q2M Fabric Cleaner szövet tisztítószer (1000ml) - a készítményt úgy tervezték, hogy hatékonyan és biztonságosan távolítsa el a szennyeződéseket, foltokat és szagokat minden típusú szövetről. Friss és tiszta lesz a belső tér, és készen áll a Q2 FabricCoat termékkel történő védelemre.
 • A Gyeon Q2M Restart Wash (1000ml) és a Gyeon Q2M Restart Wash (400ml) - Ceramic Coatings fertőtlenítő autósamponok nagyszerű eszközök, amelyek segítenek abban, hogy autója a lehető legjobban nézzen ki. Idővel vagy a karbantartás hiánya miatt azonban a bevonat szennyeződése felhalmozódik, ami főként a víztaszító teljesítményt csökkenti. A Q²M Restart Wash egy koncentrált és kenhető sampon, amelyet úgy terveztek, hogy könnyen megtisztítsa a kezelt felületeket a szennyeződésektől.

Új Gyeon Lightbox kerámia védelem 

 • Gyeon Q2 Mohs Lightbox kerámia védelem - innovatív kerámia alapú festékvédő készítmény, amely nagy felületi keménységgel és akár 18 hónapos élettartammal rendelkezik. A termék fő jellemzője és előnye a tartósság. Képes megőrizni eredeti hidrofób tulajdonságainak 80%-át, és legalább 18 hónapig tart a fényezésen, garantálva az autó optimális védelmét a negatív környezeti hatások ellen vezetés közben. A legtartósabb viaszokhoz képest legalább 3-szor tartósabb.50, 30 és 100 ml-es változatok.
 • Gyeon Q2 One Lightbox kerámia védelem - alap kerámia védelem rétegzési lehetőséggel és 12 hónapos élettartammal. A Q² One a védelem minden formájának előnyeit egy alkalmazásban egyesíti. Ugyanolyan könnyen alkalmazható, mint a természetes viasz, ugyanolyan fényes, mint a valódi máz, és ugyanolyan tartós, mint a hagyományos kerámiavédők. Ez a gyorsan száradó védelem nem igényel speciális felszerelést, mégis a garázsát egy részletező stúdióvá varázsolja. 50, 30 és 100 ml-es kiszerelésben kapható.
 • Gyeon Q2 Pure Lightbox kerámia védelem - egy rendkívül fejlett kerámia alapú festékvédő, amely elképesztően könnyen alkalmazható és extra fényes felületet biztosít, amely 18 hónapig vagy 30 000 mérföldig tart. A Q² Pure új szintre emeli a fényezés megjelenését. Erőteljes összetételének köszönhetően csak egy rétegre van szükség, ami megkönnyíti és felgyorsítja a felhordási folyamatot, miközben hihetetlen végső fényt biztosít. A Q² Pure sajátos felhordási technikája három lépésre oszlik: felhordás, kiegyenlítő rétegek és törlés. Ez a módszer tökéletes felületet eredményez a könnyű törléshez. 50, 30 és 100 ml-es kiszerelésben kapható.
 • Gyeon Q2 Syncro Lightbox (100 ml + 50 ml) és Gyeon Q2 Syncro Lightbox (50 ml + 30 ml) kerámia védelem - fejlett, kétrétegű kerámia védelem rétegződési képességgel és legalább 24 hónapos élettartammal. A legfejlettebb kerámia bevonat a részletekért rajongók és a szakemberek számára. A kifinomult, kétlépéses formula nagyszerű eredményt biztosít minimális erőfeszítéssel. A Q² Syncro hihetetlenül sima és taszító hatású. A Q² Mohs alapbevonat keménységet és jelentős tartósságot biztosít. A Q² Skin egy vastag és rugalmas fedőréteg, amely kiváló öntisztító képességgel rendelkezik. A Q² Mohs szuper sima, de a Q² Skin képes növelni a simaságot, és teljesen új szintre emelni a fényességet és a víztaszító 
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Gyeon Q2M APC (1000 ml)Gyeon Q2M APC univerzális tisztítószer (1000 ml)Gyors előnézetuniverzális, koncentrált tisztítótszer a belső és külső részre is, 1000 ml5.780 FtRaktáronGyeon Q2M APC (4000 ml)Gyeon Q2M APC univerzális tisztítószer (4000 ml)Gyors előnézetuniverzális, koncentrált tisztítószer belső és külső részre is, 4000 ml16.650 FtRaktáronGyeon Q2M Fabric Cleaner (1000 ml)Gyeon Q2M Fabric Cleaner tisztítószer a textíliákra (1000 ml)Gyors előnézet (1 értékelés)tisztítószer a textíliákra, 1000 ml5.780 FtRaktáronGyeon Q2M Restart Wash (1000 ml)Gyeon Q2M Restart Wash dekontaminácós autósampon (1000 ml)Gyors előnézetdekontaminációs autósampon a kerámia felületekre, 1000 ml12.160 FtRaktáronGyeon Q2M Restart Wash (400 ml)Gyeon Q2M Restart Wash dekontaminációs autósampon (400 ml)Gyors előnézetdekontamináló autósampon a kerámia felületekhez, 400 ml5.930 FtRaktáronGyeon Q2M Eccentric Cut 145 mmGyeon Q2M Eccentric Cut 145 mm polírozó korongGyors előnézet (1 értékelés)kozepesen kemény polírozó korong, 145 mm, orbitális polírozókhoz4.770 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M Eccentric Cut 80 mmGyeon Q2M Eccentric Cut 80 mm polírozó korongGyors előnézetközepesen kemény polírozó korong, 80 mm, orbitális polírozókhoz2.590 FtRaktáronGyeon Q2M Eccentric Finish 145 mmGyeon Q2M Eccentric Finish 145 mm polírozó korongGyors előnézetpuha polírozó korong, 145 mm, orbitális polírozókhoz3.610 FtRaktáronGyeon Q2M Eccentric Finish 80 mmGyeon Q2M Eccentric Finish 80 mm polírozó korongGyors előnézet (1 értékelés)puha polírozó korong, 80 mm, orbitális polírozókhoz2.010 FtRaktáronGyeon Q2M Eccentric Heavy Cut 145 mmGyeon Q2M Eccentric Heavy Cut 145 mm csiszoló kornogGyors előnézetkemény csiszoló korong, 145 mm, az orbitális polírozókhoz4.770 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M Eccentric Heavy Cut 80 mmGyeon Q2M Eccentric Heavy Cut 80 mm csiszoló korongGyors előnézetkemény csiszoló gorong, 80 mm, orbitális polírozókhoz2.590 FtRaktáronGyeon Q2M Eccentric Polish 145 mmGyeon Q2M Eccentric Polish 145 mm polírozó korongGyors előnézetközepesen puha polírozó korong, 145 mm, orbitális polírozókhoz4.770 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M Eccentric Polish 80 mmGyeon Q2M Eccentric Polish 80 mm polírozó korongGyors előnézetközepesen puha polírozó korong, 80 mm, orbitális polírozókhoz2.590 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M Rotary Cut 145 mmGyeon Q2M Rotary Cut 145 mm csiszoló korongGyors előnézetközepesen kemény polírozó korong, 145 mm, rotációs polírozókhoz5.200 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Cut 80 mmGyeon Q2M Rotary Cut 80 mm csiszoló korongGyors előnézetközepesen kemény polírozó korong, 80 mm, rotációs polírozókhoz2.880 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Finish 145 mmGyeon Q2M Rotary Finish 145 mm polírozó korongGyors előnézetpuha polírozó korong, 145 mm, rotációs polírozókhoz3.900 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Finish 80 mmGyeon Q2M Rotary Finish 80 mm polírozó korongGyors előnézetpuha polírozó korong, 80 mm, rotációs polírozókhoz2.300 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Heavy Cut 145 mmGyeon Q2M Rotary Heavy Cut 145 mm csiszoló korongGyors előnézetkemény polírozó korong, 145 mm, rotáció polírozókhoz5.200 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Heavy Cut 80 mmGyeon Q2M Rotary Heavy Cut 80 mm csiszoló korongGyors előnézetkemény polírozó korong, 80 mm, rotációs polírozókhoz2.880 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Polish 145 mmGyeon Q2M Rotary Polish 145 mm polírozó korongGyors előnézetközepesen puha polírozó korong, 145 mm, rotációs polírozókhoz5.200 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Polish 80 mmGyeon Q2M Rotary Polish 80 mm polírozó korongGyors előnézetközepesen puha polírozó korong, 80 mm, rotációs polírozókhoz2.300 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Wool Cut 130 mmGyeon Q2M Rotary Wool Cut 130 mm csiszoló korongGyors előnézetgyapjú vágó korong, 130 mm, rotációs polírozókhoz8.100 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Wool Cut 80 mmGyeon Q2M Rotary Wool Cut 80 mm csiszoló korongGyors előnézetgyapjú vágó korong, 80 mm, rotációs polírozókhoz3.030 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Wool Heavy Cut 130 mmGyeon Q2M Rotary Wool Heavy Cut 130 mm csiszoló korongGyors előnézetagresszív gyapjú korong, 130 mm, rotációs polírozókhoz8.100 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Wool Heavy Cut 80 mmGyeon Q2M Rotary Wool Heavy Cut 80 mm csiszoló korongGyors előnézetagresszív gyapjú korong, 80 mm, rotációs polírozókhoz3.030 FtRaktáronGyeon Q2 PPF (50 ml)Gyeon Q2 PPF (50 ml) kerámia védelem a PPF fóliákraGyors előnézetkerámia védelem a PPF fóliákra, 50 ml29.260 FtRaktáronGyeon Q2M PPF Maintain (400 ml)Gyeon Q2M PPF Maintain sealant a védőfóliákra (400 ml)Gyors előnézetsealant a fóliákra SiO2 tartalommal, 400 ml9.840 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M PPF Renew (1000 ml)Gyeon Q2M PPF Renew polírozó paszta a PPF fóliákra (1000 ml)Gyors előnézetpolírozó paszta SiO2 tartalommal a PPF fóliákra, 1000 ml24.190 FtRaktáronGyeon Q2M PPF Renew (120 ml)Gyeon Q2M PPF Renew polírozó paszta a PPF fóliákra (120 ml)Gyors előnézetpolírozó paszta SiO2 tartalommal a PPF fóliákra, 120 ml5.060 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M PPF Wash (400 ml)Gyeon Q2M PPF Wash (400 ml) dekontaminációs autósamponGyors előnézetdekontaminációs autósampon, 400 ml5.640 FtRaktáronGyeon Q2 Wax (175 g)Gyeon Q2 Wax szintetikus viasz (175 g)Gyors előnézetszintetikus viasz, 175 g, applikátor, kendő17.960 FtRaktáronGyeon Q2 Matte Lightbox (50 ml) Ingyenes kiszállításGyeon Q2 Matte Lightbox kerámia védelem a matt fényezéshez (50 ml)Gyors előnézetkerámia védelem a matt fényezéshez és fóliákhoz, 18 hónap, 50 ml31.440 FtRaktáronGyeon Q2 Mohs Lightbox (100 ml) Ingyenes kiszállításGyeon Q2 Mohs Lightbox kerámia védelem (100 ml)Gyors előnézetkerámia védelem a festékre, élettartam 18 hónap, 100 ml61.580 FtRaktáronGyeon Q2 Mohs Lightbox (30 ml)Gyeon Q2 Mohs Lightbox kerámia védelem (30 ml)Gyors előnézetkerámia védelem a festékre, élettartam 18 hónap, 30 ml25.060 FtRaktáronGyeon Q2 Mohs Lightbox (50 ml) Ingyenes kiszállításGyeon Q2 Mohs Lightbox kerámia védelem (50 ml)Gyors előnézetkerámia védelem a festékre, élettartam 18 hónap, 50 ml36.070 FtRaktáronGyeon Q2 One Lightbox (100 ml) Ingyenes kiszállításGyeon Q2 One Lightbox kerámia védelem (100 ml)Gyors előnézetkerámia védelem a festékre, 12 hónap, 100 ml34.330 FtRaktáronGyeon Q2 One Lightbox (30 ml)Gyeon Q2 One Lightbox kerámia védelem (30 ml)Gyors előnézetkerámia védelem a festékre, 12 hónap, 30 ml14.040 FtRaktáronGyeon Q2 One Lightbox (50 ml)Gyeon Q2 One Lightbox kerámia védelem (50 ml)Gyors előnézetkerámia védelem a festékre, 12 hónap, 50 ml20.130 FtRaktáronGyeon Q2 Pure Lightbox (100 ml) Ingyenes kiszállításGyeon Q2 Pure Lightbox kerámia védelem (100 ml)Gyors előnézetkerámia védelem a festékre, exra fényesség, 18 hónap, 100 ml61.580 FtRaktáronGyeon Q2 Pure Lightbox (30 ml)Gyeon Q2 Pure Lightbox kerámia védelem (30 ml)Gyors előnézetkerámia védelem a festékre, exra fényesség, 18 hónap, 30 ml25.060 FtRaktáronGyeon Q2 Pure Lightbox (50 ml) Ingyenes kiszállításGyeon Q2 Pure Lightbox kerámia védelem (50 ml)Gyors előnézetkerámia védelem a festékre, exra fényesség, 18 hónap, 100 ml36.070 FtRaktáronGyeon Q2 Syncro Lightbox (100 ml + 50 ml) Ingyenes kiszállításGyeon Q2 Syncro Lightbox kerámia védelem (100 ml + 50 ml)Gyors előnézetkerámia védelem a festékre, élettartam 24 hónap, 100+50 ml70.860 FtRaktáronGyeon Q2 Syncro Lightbox (50 ml + 30 ml) Ingyenes kiszállításGyeon Q2 Syncro Lightbox kerámia védelem (50 ml + 30 ml)Gyors előnézetkerámia védelem a festékre, élettartam 24 hónap, 50 ml + 30 ml44.040 FtRaktáronGyeon Q2 QuickView (120 ml)Gyeon Q2 QuickView folyékony ablkatörlő (120 ml)Gyors előnézet (1 értékelés)folyékony ablaktörlő, élettartam 6 hónap, 120 ml11.290 FtRaktáronGyeon Q2M Ceramic Detailer (1000 ml)Gyeon Q2M Ceramic Detailer (1000 ml)Gyors előnézetgyors, kerámia részletező, 1000 ml8.680 FtRaktáronGyeon Q2M Ceramic Detailer (400 ml)Gyeon Q2M Ceramic Detailer (400 ml)Gyors előnézetgyors, kerámia detailer, 400 ml5.200 FtRaktáronGyeon Q2M Coating ApplicatorGyeon Q2M Coating Applicator applikátor a kerámia védelemhezGyors előnézetapplikátor a kerámia védelemhez, 1 darab ára2.300 FtRaktáronGyeon Q2M Coating Applicator 2-packGyeon Q2M Coating Applicator 2-pack applikátor a kerámia védelemhezGyors előnézetapplikátor a kerámia védelemhez, ár 1 párra4.330 FtRaktáronGyeon Q2M WaffleDryer (40 x 40 cm)Gyeon Q2M WaffleDryer (40 x 40 cm) szárító törölközőGyors előnézetszárító törölköző, méretek 40 x 40 cm2.740 FtRaktáronGyeon Q2M Wash&Clean SetGyeon Q2M Wash&Clean Set autókozmetikai szettGyors előnézetautókozmetikai szett a mosáshoz, dekontamináláshoz és ápoláshoz, 9 x 80 ml18.250 FtRaktáronGyeon Q2M Experience SetGyeon Q2M Experience Set autókozmetikai szettGyors előnézetautókozmetikai szett az autó mosására és ápolására, 9 x 80 ml18.250 FtRaktáronGyeon G Sticker Black (100x65,6 mm)Gyeon G Sticker Black (100x65,6 mm) matricaGyors előnézetfekete Gyeon matrica, 10 x 6,6 cm420 FtRaktáronGyeon G Sticker Black (200x131,3 mm)Gyeon G Sticker Black (200x131,3 mm) matricaGyors előnézetfekete Gyeon matrica, nagyság 20 x 13,1 cm570 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon G Sticker Blue (100x65,6 mm)Gyeon G Sticker Blue (100x65,6 mm) matricaGyors előnézetkék Gyeon matrica, nagyság 10 x 6,6 cm420 FtRaktáronGyeon G Sticker Gold (100x65,6 mm)Gyeon G Sticker Gold (100x65,6 mm) matricaGyors előnézetarany Gyeon matrica, nagyság 10 x 6,6 cm420 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon G Sticker Pink (100x65,6 mm)Gyeon G Sticker Pink (100x65,6 mm) matricaGyors előnézetrózsaszín Gyeon matrica, nagyság 10 x 6,6 cm420 FtRaktáronGyeon G Sticker Pink (200x131,3 mm)Gyeon G Sticker Pink (200x131,3 mm) matricaGyors előnézetrózsaszín Gyeon matrica, nagyság 20 x 13,1 cm570 FtRaktáronGyeon G Sticker Silver (100x6,6 mm)Gyeon G Sticker Silver (100x6,6 mm) matricaGyors előnézetezüst Gyeon matrica, nagyság 10 x 6,6 cm420 FtRaktáronGyeon G Sticker Silver (400x254,8 mm)Gyeon G Sticker Silver (400x254,8 mm) matricaGyors előnézetezüst Gyeon matrica, 40 x 25,5 cm860 FtRaktáronGyeon G Sticker White (100x65,6 mm)Gyeon G Sticker White (100x65,6 mm) matricaGyors előnézetfehér Gyeon matrica, nagyság 10 x 6,6 cm420 FtRaktáronGyeon G Sticker White (200x131,3 mm)Gyeon G Sticker White (200x131,3 mm) matricaGyors előnézetfehér Gyeon matrica, nagyság 20 x 13,1 cm570 FtRaktáronGyeon Triangle Key RingGyeon Triangle Key Ring kulcstartóGyors előnézetgumi Gyeon kulcstartó1.440 FtRaktáronGyeon Q2M Tire Applicator LargeGyeon Q2M Tire Applicator Large applikátor a gumiabroncsokhozGyors előnézetnagy applikátor a gumiabroncsokhoz1.000 FtRaktáronGyeon Q2M Tire Applicator SmallGyeon Q2M Tire Applicator Small applikátor a gumiabroncsokhozGyors előnézetkis applikátor a gumiabroncsokhoz860 FtRaktáronGyeon #gyeonized Sticker Black (17,9x100 mm)Gyeon #gyeonized Sticker Black (17,9x100 mm) matricaGyors előnézetfekete Gyeon matrica, 1,79 x 10 cm280 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon #gyeonized Sticker White (17,9x100 mm)Gyeon #gyeonized Sticker White (17,9x100 mm) matricaGyors előnézetfehér Gyeon matrica, nagyság 1,79 x 10 cm280 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M Iron WheelCleaner (1000 ml)Gyeon Q2M Iron WheelCleaner keréktisztító (1000 ml)Gyors előnézetvas alapú keréktisztító, "vérző" hatás, 1000 ml7.960 FtRaktáronGyeon Q2M Iron WheelCleaner (500 ml)Gyeon Q2M Iron WheelCleaner keréktisztító (500 ml)Gyors előnézetvas alapú keréktisztító, "vérző" hatás, 500 ml4.770 FtRaktáronGyeon Q2M InteriorDetailer (1000 ml)Gyeon Q2M InteriorDetailer beltéri detailer (1000 ml)Gyors előnézetbeltéri részletező fertőtlenítővel, 1000 ml8.970 FtRaktáronGyeon Q2M InteriorDetailer (500 ml)Gyeon Q2M InteriorDetailer beltéri detailer (500 ml)Gyors előnézet (2 értékelés)beltéri részletező fertőtlenítővel, 500 ml5.200 FtRaktáronGyeon Q2M Tire BrushGyeon Q2M Tire Brush kefe a gumiabroncsokhozGyors előnézet (1 értékelés)kefe a gumiabroncsokhoz1.440 FtRaktáronGyeon Q2M WheelCoversGyeon Q2M WheelCovers gumiabroncs huzatGyors előnézetgumabroncs védőhuzat, 4 darab18.100 FtRaktáronGyeon Q2R Wash (1000 ml)Gyeon Q2R Wash sampon a hajók számára (1000 ml)Gyors előnézetsampon hajókhoz, jet-skikhez, 1000 ml7.520 FtRaktáronGyeon Q2R Maintain (1000 ml)Gyeon Q2R Maintain kerámia részletező a hajókhoz (1000 ml)Gyors előnézetkerámia részletező hajókhoz, jet-skikhez, 1000 ml17.380 FtRaktáronGyeon Q2R Degrease (1000 ml)Gyeon Q2R Degrease (1000 ml) zsírtalanítóGyors előnézetzsírtalanító hajókra, 1000 ml7.670 FtRaktáronGyeon Q2R VinylCleaner (1000 ml)Gyeon Q2R VinylCleaner vinil alkatrész tisztítószer (1000 ml)Gyors előnézetvinil, bőr, műanyag tisztítószer, 1000 ml7.810 FtRaktáronGyeon Q2R GlassCleaner (1000 ml)Gyeon Q2R GlassCleaner üvegtisztító (1000 ml)Gyors előnézetüvegtisztító a hajókra, 1000 ml5.780 FtRaktáron

Hasonló cikkek

Mikroszálas kendők típusa és használata
A mikroszálas kendők elengedhetetlen segédeszököz az autó ápolásánál és a minőségük és helyes használatuk befolyásolhatják a végeredményt. Töbett megtudhat a kendőkről a cikkünkben.
Teljes cikk
Hogyan fertőtlenítsük a légkondicionáló berendezést?
Itt a tavasz és vele együtt eljött a légkondicionáló fertőtlenítésének az ideje. Eltávolítja a kellemelten szagokat és a szellőzőben megtelepedett baktériumokat.
Teljes cikk
A festék dekontaminálása 3 lépésben
A fényezés fertőtlenítése a viasz, a tömítőanyag vagy a kerámiavédelem felvitele előtti előkészítés egyik fontos pontja. Cikkünkből megtudhatja, hogyan végezze el sikeresen.
Teljes cikk
Az ADBL új termékei
Az ADBL rövid idő alatt a szlovák és cseh piacon az egyik legkelendőbb autókozmetikai márkává nőtte ki magát. Éppen most indítunk új ADBL termékeket, ismeri a Holawesome-ot?
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez

Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.