Fiókom

A koreai Gyeon autókozmetikai gyártó számos új terméke

A Gyeon egy jellegzetes arculatú márka

Ha egy kicsit is járatos vagy az autókozmetikumok világában, akkor elég könnyű rájönni, hogy ezek Gyeon termékek. Csak a Gyeon csomagolását tervezték meg - a palackok egyedi, négyzet alakúak, hasonlóan a csiszolt gyémánthoz. A design, a logó és a címke a legszebb dolgok közé tartoznak, amit manapság kaphat. Egy polcnyi Gyeon termék örömlteli ltáványt nyújthat a gárázsban. És nem csak ez! A márka termékeinek funkcionalitása és jellemzői magas szintűek, és nagyon népszerűek a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában. A Gyeon büszke a termékeire, amelyeket saját modern gyárában gyártanak Dél-Korea szívében. Minden terméket saját maguk fejlesztenek és kevernek ki, nagyon szigorú tesztelések és kísérletek alapján. Ma a Gyeon 6 kontinensen, 90 országban tevékenykedik, és több mint 700 minősített autószerelőből álló hálózattal rendelkezik.


A Gyeon márka újdonságai

Az alapoktól kezdve alaposan felújítottuk a teljes márkakínálatot, és ami még fontosabb - 78 új termékkel egészítettük ki, amelyek korábban nem szerepeltek a kínálatban. Az új termékek még nincsenek raktáron, de már több mint egy hete megrendeltük őket a beszállítónktól, és a legtöbbjüket bármelyik nap beszerezhetjük. Ezért már most megrendelheti, az árut június folyamán szállítják ki. Ha kíváncsi a Gyeon által készített új termékekre - a következő sorokban megnézheti őket!

Új Gyeon hajótisztító termékek

  • Gyeon Q2R Degrease (1000 ml) zsírtalanító - hatékony ellenőrző zsírtalanító a hajókhoz a kerámia védőrétegek felhelyezése előtt, amelyet úgy terveztek, hogy eltávolítsa a felületet a polírozó olajoktól vagy a korábban felhelyezett védőrétegektől, hogy a felület tökéletesen sima, tiszta és kész legyen az új védelemre. A Q2R zsírtalanítás alapvető fontosságú az előkészítési folyamatban.
  • Gyeon Boat Shampoo Q2R Wash (1000 ml) - tisztítja és eltávolítja a szennyeződéseket és maradékokat, valamint a könnyű szerves szennyeződéseket. Minden külső felületen használható, beleértve a fát is. A Q²R Wash használható vízzel hígított normál samponként vagy hatékony aktív habként.
  • Gyeon Q2R Maintain kerámia hajó részletező (1000 ml) - tökéletes tisztító és vízlepergető tulajdonságokkal rendelkező kerámia hajó és jet-ski részletező. A Q²R Maintain egy sokoldalú karbantartó termék minden külső felületre, legyen szó festett alkatrészekről, fáról vagy szénszálas anyagokról.
  • Gyeon Q2R VinylCleaner (1000 ml) - hatékony tisztítószer vinil, bőr és műanyag alkatrészekhez hajókon és jet ski-ken. A Q²R VinylCleaner egy kíméletes, de hatékony karbantartó termék, amelyet rendszeres használatra terveztek. Megakadályozza a későbbi kifakulást, egy pillanat alatt eltávolítja a port és a könnyű szennyeződéseket, és nem hagy csíkokat. A Q²R VinylCleaner enyhe antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, így kiváló termék a műanyag alkatrészek mindennapi karbantartásához.

Gyeon matricák

Mutassa meg mindenkinek, milyen márka áll közel a szívéhez. Különböző méretű Gyeon matricák modern színekben.

Különböző kiegészítők a részletezéshez

  • Gyeon Q2M Coating Applicator 2-pack - 2 db-os csomag - kétoldalas applikátorok kerámia bevonathoz. A Q²M applikátorokat kizárólag kerámia bevonatok felhordására tervezték. Kétoldalas szerkezetük az egyik oldalon szemis felületet kínál a precíz alkalmazáshoz, a másik oldalon pedig rövid mikroszálas stílust. Nincsenek éles szélek, nincs sérülésveszély.
  • Gyeon Q2M Coating Applicator - kétoldalas applikátor kerámia bevonatokhoz. A Q²M Coating Applicator kizárólag kerámiabevonatok felvitelére készült. Kétoldalas szerkezete az egyik oldalon szemis felületet kínál a precíz alkalmazáshoz, a másik oldalon pedig rövid mikroszálas stílust. Nincsenek éles szélek, nincs sérülésveszély.
  • Gyeon Q2M WaffleDryer Towel (40 x 40 cm) - Kiváló minőségű és rendkívül nedvszívó mikroszálakból készült szárító törülköző.
  • Gyeon Triangle Key Ring - egy nagyon menő Gyeon Quartz gumi kulcstartó a népszerű bevonatborítók formájában.
  • Gyeon Triangle Key Ring - fém kulcstartó az ikonikus G - Gyeon embléma formájában.
  • Gyeon Q2M Tire Applicator Large - egy megnövelt alap kétrétegű habszivacs gumiabroncs-applikátor. Kétrétegű, kontúros applikátor a gumiabroncs-kezelés egyenletes felviteléhez. Az ívelt forma és a nagy sűrűségű hab megkönnyíti a gumiabroncsok kezelését.
  • A Gyeon Q2M Tire Applicator Small egy alapszintű, kétrétegű habszivacs abroncsfelhordó. Kétrétegű, kontúros applikátor a gumiabroncs-tömítőanyag egyenletes felviteléhez. Az ívelt forma és a nagy sűrűségű hab megkönnyíti a gumiabroncsok kezelését.
  • A Gyeon Q2M Tire Brush gumiabroncskefe - egy kefe merev, de puha szintetikus sörtékkel, amelyek egy kémiailag ellenálló, ergonomikusan kialakított nyélben vannak elhelyezve. Az abroncskefét úgy tervezték, hogy a lehető legbiztonságosabb és leghatékonyabb legyen minden típusú gumiabroncson. Merev szintetikus sörtéi hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket és a szennyeződéseket a gumiabroncs szerkezetéről. Az ergonomikus, vegyszerálló fogantyú lekerekített élekkel rendelkezik a sérülések elkerülése érdekében, és még nedves állapotban is jó fogást biztosít.
  • Gyeon Q2M WheelCovers - védőhuzat minden típusú és méretű könnyűfém keréktárcsához. A Gyeon Q2M WheelCovers tökéletes védelmet nyújt bármilyen keréknek (80 cm teljes átmérőig) a por és a víz ellen a részletek kidolgozásakor és a tárolás során is. A huzatok gyengéd, de erős anyagból készülnek. Egyszerűen felvehető és rögzíthető.
  • Számos polírozó- és csiszolótárcsa a Gyeon Eccentric polírozókhoz - 2 átmérőben kapható: 145 és 80 mm.
  • Még nagyobb mennyiségű csiszoló- és polírozókorong a Gyeon Rotary polírozókhoz - ismét 2 méretben, kis és nagy korongokban.

A PPF fóliák védelmére és karbantartására szolgáló készítmények

  • Gyeon Q2M PPF Renew (1000 ml) vagy Gyeon Q2M PPF Renew (120 ml) - fejlett szilícium-dioxid technológiával készült polírozó paszta felhasználóbarát tulajdonságokkal kombinálva. A Q²M PPF Renew könnyű csiszolóanyag-részecskéket kombinál védő (és taszító) adalékanyagokkal, hogy UV-álló bevonatot hozzon létre. A Renew lehetővé teszi a gépi és kézi felhordást egyaránt. Eltávolítja a fátylat és az oxidációt, miközben sima és fényes felületet biztosít. Ez a világ első szilícium-dioxid-alapú PPF-fólia karbantartó pasztája, amelyet az alapoktól kezdve úgy terveztek, hogy minden típusú PPF-fólián működjön, beleértve a modern "öngyógyító" fóliákat is. A Q2M Renew mindent egyben - a fényes PPF-fólia felületének karbantartását és kezelését biztosítja.
  • Gyeon Q2M PPF Wash dekontamináló autósampon (400 ml) - koncentrált, dekontamináló, pH-semleges sampon, amelyet kifejezetten PPF fóliák mosására terveztek. A fertőtlenítő sampon agyagozás nélkül jelentős mennyiségű rozsdát old fel bármilyen PPF-fóliáról és festékrétegről. Ezen kívül a Q2M PPF Wash bármilyen típusú keréktárcsán biztonságosan használható, legyen az festett vagy csak polírozott. Bár a PPF Wash elsősorban a PPF-fóliák mosására és fertőtlenítésére lett kifejlesztve, minden más felületen is biztonságos.
  • Gyeon Q2M PPF Maintain (400 ml) tömítőanyag fóliákhoz - SiO2 alapú védő tömítőanyag PPF filmekhez a hidrofobicitás és az öntisztító képesség növelése érdekében. Bármilyen PPF-fólia (matt vagy fényes) tökéletes karbantartására fejlesztették ki. Száraz és nedves felületeken egyaránt alkalmazható. A felhordás után növeli a fényességet, meghosszabbítja a védőfólián lévő bevonat élettartamát, megkönnyíti a későbbi mosást és a csíkeltávolítást. 
  • Gyeon Q2 PPF kerámia fóliavédő (50 ml) - kerámia védelem minden típusú PPF és vinilfóliához, tökéletes öntisztító és hidrofób tulajdonságokkal. Egyedülálló kerámia bevonat minden típusú PPF és vinil védőfóliához, amely fokozza a hidrofób és öntisztító tulajdonságokat. Egyrétegű bevonat, nagy tartóssággal.

További Gyeon termékek az autója ápolásához

  • Gyeon Q2M Iron WheelCleaner (1000 ml) és Gyeon Q2M Iron WheelCleaner (500 ml) - rendkívül hatékony, gyorsan ható tisztítószer alumínium keréktárcsákhoz és féknyergekhez. A Q2M Iron WheelCleanert igazán erős tisztítóerőre fejlesztették ki, amely játékosan megbirkózik még a beégett fékporral is. A Q2M Iron WheelCleaner gél állagú, rendkívül jól tapad a felülethez, és fellazítja és feloldja a szennyeződéseket. A nevében szereplő "IRON" jelzi, hogy nagyszerűen eltávolítja a vaslerakódásokat anélkül, hogy elveszítené a tipikus keréktisztító jellegét.
  • Gyeon Q2M InteriorDetailer (1000 ml) és Gyeon Q2M InteriorDetailer (500 ml) - erőteljes, higiénikus és fertőtlenítő hatású tisztítószer az autó belsejében lévő szennyeződések eltávolítására. Manapság a környezet higiénikus tisztasága teljesen új értelmet nyer, és nemcsak az Ön, hanem szerettei egészségét is meghatározhatja. A Q²M InteriorDetailer alkohol alapú formula (60%), amely eltávolítja a legtöbb szerves szennyeződést bármilyen felületről.
  • Gyeon Q2M Ceramic Detailer (1000 ml) és Gyeon Q2M Ceramic Detailer (400 ml) - nagyszerű kerámia részletező, amely alkalmas a kerámiavédőkre, valamint kezeletlen felületekre önálló védőként is. Tökéletes termék az autó karbantartásához kerámia felületvédelemmel, amely két világ - a gyorsan felhordható tömítőanyagok és a hagyományos gyors részletezőszerek - legjobbjait ötvözi.
  • Gyeon Q2 QuickView (120 ml) folyékony ablaktörlő - gyorsan felhordható vízlepergető bevonat - folyékony ablaktörlő legalább 6 hónapos élettartammal. Alkalmazása másodpercek kérdése az egyedi flakon kialakításának és a filc applikátornak köszönhetően.
  • Gyeon Q2M Wash&Clean Set - 9 db 80ml-es csomag autókozmetikum tisztításhoz, fertőtlenítéshez és autókezeléshez.
  • Gyeon Q2M Experience Set - 9 db 80 ml-es, tisztító és autóápoló autókozmetikumot tartalmazó csomag.
  • Gyeon Q2 Wax szintetikus viasz (175g) - A Gyeon fejlesztői a kerámiabevonatokkal kapcsolatos know-how-jukat és szakértelmüket egy nem hagyományos viasz létrehozására használták. A Q² Wax formulája fluort tartalmaz, akárcsak a legendás Q² Booster. 
  • Gyeon Q2M APC (1000 ml) és Gyeon Q2M APC (4000 ml) - használja ott, ahol a gyengéd tisztítószerek egyszerűen nem elégségesek. Ahogy a neve is mutatja, a Q²M APC (All Purpose Cleaner) számos feladatra használható, például a kerékjáratok tisztítására, a motortér zsírtalanítására, a belső foltok eltávolítására és még sok másra. Tisztítóereje a kívánt alkalmazásnak megfelelő hígítástól függ, amely 1:5-től külső alkalmazásoknál 1:15-ig terjed, belső tisztításnál pedig 1:15-ig. Szélsőséges esetekben, például piszkos kerékjáratok vagy motorhelyzetek esetén 1:1 arányú hígítás alkalmazható.
  • Gyeon Q2M Fabric Cleaner szövet tisztítószer (1000ml) - a készítményt úgy tervezték, hogy hatékonyan és biztonságosan távolítsa el a szennyeződéseket, foltokat és szagokat minden típusú szövetről. Friss és tiszta lesz a belső tér, és készen áll a Q2 FabricCoat termékkel történő védelemre.
  • A Gyeon Q2M Restart Wash (1000ml) és a Gyeon Q2M Restart Wash (400ml) - Ceramic Coatings fertőtlenítő autósamponok nagyszerű eszközök, amelyek segítenek abban, hogy autója a lehető legjobban nézzen ki. Idővel vagy a karbantartás hiánya miatt azonban a bevonat szennyeződése felhalmozódik, ami főként a víztaszító teljesítményt csökkenti. A Q²M Restart Wash egy koncentrált és kenhető sampon, amelyet úgy terveztek, hogy könnyen megtisztítsa a kezelt felületeket a szennyeződésektől.

Új Gyeon Lightbox kerámia védelem 

  • Gyeon Q2 Mohs Lightbox kerámia védelem - innovatív kerámia alapú festékvédő készítmény, amely nagy felületi keménységgel és akár 18 hónapos élettartammal rendelkezik. A termék fő jellemzője és előnye a tartósság. Képes megőrizni eredeti hidrofób tulajdonságainak 80%-át, és legalább 18 hónapig tart a fényezésen, garantálva az autó optimális védelmét a negatív környezeti hatások ellen vezetés közben. A legtartósabb viaszokhoz képest legalább 3-szor tartósabb.50, 30 és 100 ml-es változatok.
  • Gyeon Q2 One Lightbox kerámia védelem - alap kerámia védelem rétegzési lehetőséggel és 12 hónapos élettartammal. A Q² One a védelem minden formájának előnyeit egy alkalmazásban egyesíti. Ugyanolyan könnyen alkalmazható, mint a természetes viasz, ugyanolyan fényes, mint a valódi máz, és ugyanolyan tartós, mint a hagyományos kerámiavédők. Ez a gyorsan száradó védelem nem igényel speciális felszerelést, mégis a garázsát egy részletező stúdióvá varázsolja. 50, 30 és 100 ml-es kiszerelésben kapható.
  • Gyeon Q2 Pure Lightbox kerámia védelem - egy rendkívül fejlett kerámia alapú festékvédő, amely elképesztően könnyen alkalmazható és extra fényes felületet biztosít, amely 18 hónapig vagy 30 000 mérföldig tart. A Q² Pure új szintre emeli a fényezés megjelenését. Erőteljes összetételének köszönhetően csak egy rétegre van szükség, ami megkönnyíti és felgyorsítja a felhordási folyamatot, miközben hihetetlen végső fényt biztosít. A Q² Pure sajátos felhordási technikája három lépésre oszlik: felhordás, kiegyenlítő rétegek és törlés. Ez a módszer tökéletes felületet eredményez a könnyű törléshez. 50, 30 és 100 ml-es kiszerelésben kapható.
  • Gyeon Q2 Syncro Lightbox (100 ml + 50 ml) és Gyeon Q2 Syncro Lightbox (50 ml + 30 ml) kerámia védelem - fejlett, kétrétegű kerámia védelem rétegződési képességgel és legalább 24 hónapos élettartammal. A legfejlettebb kerámia bevonat a részletekért rajongók és a szakemberek számára. A kifinomult, kétlépéses formula nagyszerű eredményt biztosít minimális erőfeszítéssel. A Q² Syncro hihetetlenül sima és taszító hatású. A Q² Mohs alapbevonat keménységet és jelentős tartósságot biztosít. A Q² Skin egy vastag és rugalmas fedőréteg, amely kiváló öntisztító képességgel rendelkezik. A Q² Mohs szuper sima, de a Q² Skin képes növelni a simaságot, és teljesen új szintre emelni a fényességet és a víztaszító 
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Gyeon Q2M APC (1 l)Gyeon Q2M APC (1 l) univerzális tisztítószer-10 %FrissítveGyors előnézetuniverzális, koncentrált tisztítótszer a belső és külső részre is, 1000 ml5.990 Ft6.650 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M APC (4 l)Gyeon Q2M APC (4 l) univerzális tisztítószer-10 %FrissítveGyors előnézetuniverzális, koncentrált tisztítószer belső és külső részre is, 4000 ml17.240 Ft19.150 FtRaktáronGyeon Q2M Fabric Cleaner (1 l)Gyeon Q2M Fabric Cleaner (1 l) tisztítószer szövetekre-10 %FrissítveGyors előnézet (4 értékelés)tisztítószer a textíliákra, 1000 ml5.990 Ft6.650 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M Restart Wash (1 l)Gyeon Q2M Restart Wash dekontaminációs autósampon (1 l)-10 %FrissítveGyors előnézetdekontaminációs autósampon a kerámia felületekre, 1000 ml12.580 Ft13.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M Restart Wash (400 ml)Gyeon Q2M Restart Wash dekontaminációs autósampon (400 ml)-10 %FrissítveGyors előnézet (4 értékelés)dekontamináló autósampon a kerámia felületekhez, 400 ml6.140 Ft6.820 FtRaktáronGyeon Q2M Eccentric Cut 145 mmGyeon Q2M Eccentric Cut 145 mm polírozó korong-10 %FrissítveGyors előnézet (2 értékelés)kozepesen kemény polírozó korong, 145 mm, orbitális polírozókhoz4.930 Ft5.480 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M Eccentric Cut 80 mmGyeon Q2M Eccentric Cut 80 mm polírozó korong-10 %FrissítveGyors előnézetközepesen kemény polírozó korong, 80 mm, orbitális polírozókhoz2.680 Ft2.980 FtRaktáronGyeon Q2M Eccentric Finish 145 mmGyeon Q2M Eccentric Finish 145 mm polírozó korong-10 %FrissítveGyors előnézetpuha polírozó korong, 145 mm, orbitális polírozókhoz3.740 Ft4.150 FtRaktáronGyeon Q2M Eccentric Finish 80 mmGyeon Q2M Eccentric Finish 80 mm polírozó korong-10 %FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)puha polírozó korong, 80 mm, orbitális polírozókhoz2.090 Ft2.320 FtRaktáronGyeon Q2M Eccentric Heavy Cut 145 mmGyeon Q2M Eccentric Heavy Cut 145 mm csiszoló kornog-10 %FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)kemény csiszoló korong, 145 mm, az orbitális polírozókhoz4.930 Ft5.480 FtRaktáronGyeon Q2M Eccentric Heavy Cut 80 mmGyeon Q2M Eccentric Heavy Cut 80 mm csiszoló korong-10 %FrissítveGyors előnézetkemény csiszoló gorong, 80 mm, orbitális polírozókhoz2.680 Ft2.980 FtRaktáronGyeon Q2M Eccentric Polish 145 mmGyeon Q2M Eccentric Polish 145 mm polírozó korong-10 %FrissítveGyors előnézetközepesen puha polírozó korong, 145 mm, orbitális polírozókhoz4.930 Ft5.480 FtRaktáronGyeon Q2M Eccentric Polish 80 mmGyeon Q2M Eccentric Polish 80 mm polírozó korong-10 %FrissítveGyors előnézetközepesen puha polírozó korong, 80 mm, orbitális polírozókhoz2.680 Ft2.980 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Cut 145 mmGyeon Q2M Rotary Cut 145 mm csiszoló korong-10 %FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)közepesen kemény polírozó korong, 145 mm, rotációs polírozókhoz5.380 Ft5.980 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Cut 80 mmGyeon Q2M Rotary Cut 80 mm csiszoló korong-10 %FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)közepesen kemény polírozó korong, 80 mm, rotációs polírozókhoz2.990 Ft3.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M Rotary Finish 145 mmGyeon Q2M Rotary Finish 145 mm polírozó korong-10 %FrissítveGyors előnézetpuha polírozó korong, 145 mm, rotációs polírozókhoz4.030 Ft4.480 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Finish 80 mmGyeon Q2M Rotary Finish 80 mm polírozó korong-10 %FrissítveGyors előnézetpuha polírozó korong, 80 mm, rotációs polírozókhoz2.390 Ft2.650 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Heavy Cut 145 mmGyeon Q2M Rotary Heavy Cut 145 mm csiszoló korong-10 %FrissítveGyors előnézet (2 értékelés)kemény polírozó korong, 145 mm, rotáció polírozókhoz5.380 Ft5.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M Rotary Heavy Cut 80 mmGyeon Q2M Rotary Heavy Cut 80 mm csiszoló korong-10 %FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)kemény polírozó korong, 80 mm, rotációs polírozókhoz2.990 Ft3.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M Rotary Polish 145 mmGyeon Q2M Rotary Polish 145 mm polírozó korong-10 %FrissítveGyors előnézetközepesen puha polírozó korong, 145 mm, rotációs polírozókhoz5.380 Ft5.980 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Polish 80 mmGyeon Q2M Rotary Polish 80 mm polírozó korong-10 %FrissítveGyors előnézetközepesen puha polírozó korong, 80 mm, rotációs polírozókhoz2.390 Ft2.650 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Wool Cut 130 mmGyeon Q2M Rotary Wool Cut 130 mm csiszoló korong-10 %FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)gyapjú vágó korong, 130 mm, rotációs polírozókhoz8.390 Ft9.320 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Wool Cut 80 mmGyeon Q2M Rotary Wool Cut 80 mm csiszoló korong-10 %FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)gyapjú vágó korong, 80 mm, rotációs polírozókhoz3.130 Ft3.480 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Wool Heavy Cut 130 mmGyeon Q2M Rotary Wool Heavy Cut 130 mm csiszoló korong-10 %FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)agresszív gyapjú korong, 130 mm, rotációs polírozókhoz8.390 Ft9.320 FtRaktáronGyeon Q2M Rotary Wool Heavy Cut 80 mmGyeon Q2M Rotary Wool Heavy Cut 80 mm csiszoló korong-10 %FrissítveGyors előnézetagresszív gyapjú korong, 80 mm, rotációs polírozókhoz3.130 Ft3.480 FtRaktáronGyeon Q2M PPF Maintain (400 ml)Gyeon Q2M PPF Maintain sealant a védőfóliákra (400 ml)-10 %FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)sealant a fóliákra SiO2 tartalommal, 400 ml10.190 Ft11.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M PPF Renew (1 l)Gyeon Q2M PPF Renew polírozó paszta PPF fóliákra (1 l)-10 %FrissítveGyors előnézetpolírozó paszta SiO2 tartalommal a PPF fóliákra, 1000 ml25.040 Ft27.820 FtRaktáronGyeon Q2M PPF Renew (120 ml)Gyeon Q2M PPF Renew polírozó paszta a PPF fóliákra (120 ml)-10 %FrissítveGyors előnézetpolírozó paszta SiO2 tartalommal a PPF fóliákra, 120 ml5.240 Ft5.820 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M PPF Wash (400 ml)Gyeon Q2M PPF Wash (400 ml) dekontaminációs autósampon-10 %FrissítveGyors előnézet (3 értékelés)dekontaminációs autósampon, 400 ml5.830 Ft6.480 FtRaktáronGyeon Q2 Wax (175 g)Gyeon Q2 Wax szintetikus viasz (175 g)-10 %FrissítveGyors előnézetszintetikus viasz, 175 g, applikátor, kendő18.590 Ft20.650 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2 QuickView (120 ml)Gyeon Q2 QuickView folyékony ablkatörlő (120 ml)-10 %FrissítveGyors előnézet (3 értékelés)folyékony ablaktörlő, élettartam 6 hónap, 120 ml11.680 Ft12.980 FtRaktáronGyeon Q2M Ceramic Detailer (1 l)Gyeon Q2M Ceramic Detailer (1 l)-10 %FrissítveGyors előnézet (6 értékelés)gyors, kerámia részletező, 1000 ml8.980 Ft9.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M Ceramic Detailer (400 ml)Gyeon Q2M Ceramic Detailer (400 ml)-10 %FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)gyors, kerámia detailer, 400 ml5.380 Ft5.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M Coating ApplicatorGyeon Q2M Coating Applicator applikátor a kerámia védelemhez-10 %FrissítveGyors előnézet (2 értékelés)applikátor a kerámia védelemhez, 1 darab ára2.390 Ft2.650 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M Coating Applicator 2-packGyeon Q2M Coating Applicator 2-pack applikátor a kerámia védelemhez-10 %FrissítveGyors előnézet (3 értékelés)applikátor a kerámia védelemhez, ár 1 párra4.480 Ft4.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M WaffleDryer (40 x 40 cm)Gyeon Q2M WaffleDryer (40 x 40 cm) szárító törölköző-10 %FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)szárító törölköző, méretek 40 x 40 cm2.840 Ft3.150 FtRaktáronGyeon Q2M Wash&Clean SetGyeon Q2M Wash&Clean Set autókozmetikai szett-10 %FrissítveGyors előnézetautókozmetikai szett a mosáshoz, dekontamináláshoz és ápoláshoz, 9 x 80 ml18.880 Ft20.980 FtRaktáronGyeon Q2M Experience SetGyeon Q2M Experience Set autókozmetikai szett-10 %FrissítveGyors előnézetautókozmetikai szett az autó mosására és ápolására, 9 x 80 ml18.880 Ft20.980 FtRaktáronGyeon G Sticker Black (100x65,6 mm)Gyeon G Sticker Black (100x65,6 mm) matrica-10 %FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)fekete Gyeon matrica, 10 x 6,6 cm430 Ft480 FtRaktáronGyeon G Sticker Black (200x131,3 mm)Gyeon G Sticker Black (200x131,3 mm) matrica-9 %FrissítveGyors előnézetfekete Gyeon matrica, nagyság 20 x 13,1 cm590 Ft650 FtRaktáronGyeon G Sticker Blue (100x65,6 mm)Gyeon G Sticker Blue (100x65,6 mm) matrica-10 %FrissítveGyors előnézetkék Gyeon matrica, nagyság 10 x 6,6 cm430 Ft480 Ft1 - 4 hétGyeon G Sticker Gold (100x65,6 mm)Gyeon G Sticker Gold (100x65,6 mm) matrica-10 %FrissítveGyors előnézetarany Gyeon matrica, nagyság 10 x 6,6 cm430 Ft480 FtRaktáronGyeon G Sticker Pink (100x65,6 mm)Gyeon G Sticker Pink (100x65,6 mm) matrica-10 %FrissítveGyors előnézetrózsaszín Gyeon matrica, nagyság 10 x 6,6 cm430 Ft480 FtRaktáronGyeon G Sticker Pink (200x131,3 mm)Gyeon G Sticker Pink (200x131,3 mm) matrica-9 %FrissítveGyors előnézetrózsaszín Gyeon matrica, nagyság 20 x 13,1 cm590 Ft650 FtRaktáronGyeon G Sticker Silver (100x6,6 mm)Gyeon G Sticker Silver (100x6,6 mm) matrica-10 %FrissítveGyors előnézetezüst Gyeon matrica, nagyság 10 x 6,6 cm430 Ft480 FtRaktáronGyeon G Sticker Silver (400x254,8 mm)Gyeon G Sticker Silver (400x254,8 mm) matrica-10 %FrissítveGyors előnézetezüst Gyeon matrica, 40 x 25,5 cm880 Ft980 FtRaktáronGyeon G Sticker White (100x65,6 mm)Gyeon G Sticker White (100x65,6 mm) matrica-10 %FrissítveGyors előnézetfehér Gyeon matrica, nagyság 10 x 6,6 cm430 Ft480 FtRaktáronGyeon G Sticker White (200x131,3 mm)Gyeon G Sticker White (200x131,3 mm) matrica-9 %FrissítveGyors előnézetfehér Gyeon matrica, nagyság 20 x 13,1 cm590 Ft650 FtRaktáronGyeon Q2M Tire Applicator LargeGyeon Q2M Tire Applicator Large applikátor a gumiabroncsokhoz-10 %FrissítveGyors előnézet (3 értékelés)nagy applikátor a gumiabroncsokhoz1.040 Ft1.150 FtRaktáronGyeon Q2M Tire Applicator SmallGyeon Q2M Tire Applicator Small applikátor a gumiabroncsokhoz-10 %FrissítveGyors előnézet (2 értékelés)kis applikátor a gumiabroncsokhoz880 Ft980 FtRaktáronGyeon #gyeonized Sticker Black (17,9x100 mm)Gyeon #gyeonized Sticker Black (17,9x100 mm) matrica-9 %FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)fekete Gyeon matrica, 1,79 x 10 cm290 Ft320 FtRaktáronGyeon #gyeonized Sticker White (17,9x100 mm)Gyeon #gyeonized Sticker White (17,9x100 mm) matrica-9 %FrissítveGyors előnézet (2 értékelés)fehér Gyeon matrica, nagyság 1,79 x 10 cm290 Ft320 Ft1 - 4 hétGyeon Q2M Iron WheelCleaner (1 l)Gyeon Q2M Iron WheelCleaner keréktisztító (1 l)-10 %FrissítveGyors előnézet (2 értékelés)vas alapú keréktisztító, "vérző" hatás, 1 l8.240 Ft9.150 FtRaktáronGyeon Q2M Iron WheelCleaner (500 ml)Gyeon Q2M Iron WheelCleaner keréktisztító (500 ml)-10 %FrissítveGyors előnézet (3 értékelés)vas alapú keréktisztító, "vérző" hatás, 500 ml4.930 Ft5.480 FtRaktáronGyeon Q2M InteriorDetailer (1 l)Gyeon Q2M InteriorDetailer (1 l) beltéri részletező-10 %FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)beltéri részletező fertőtlenítővel, 1000 ml9.290 Ft10.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M InteriorDetailer (500 ml)Gyeon Q2M InteriorDetailer beltéri detailer (500 ml)-10 %FrissítveGyors előnézet (5 értékelés)beltéri részletező fertőtlenítővel, 500 ml5.380 Ft5.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2M Tire BrushGyeon Q2M Tire Brush kefe a gumiabroncsokhoz-10 %FrissítveGyors előnézet (6 értékelés)kefe a gumiabroncsokhoz1.490 Ft1.650 FtRaktáronGyeon Q2M WheelCoversGyeon Q2M WheelCovers gumiabroncs huzat-10 %FrissítveGyors előnézet (2 értékelés)gumabroncs védőhuzat, 4 darab18.740 Ft20.820 FtRaktáronGyeon Q2R Wash (1 l)Gyeon Q2R Wash hajósampon (1 l)-10 %FrissítveGyors előnézetsampon hajókhoz, jet-skikhez, 1000 ml7.790 Ft8.650 FtRaktáronGyeon Q2R Maintain (1 l)Gyeon Q2R Maintain kerámia részletezéo (1 l)-10 %FrissítveGyors előnézetkerámia részletező hajókhoz, jet-skikhez, 1000 ml17.980 Ft19.980 FtRaktáronGyeon Q2R Degrease (1 l)Gyeon Q2R Degrease zsírtalanító (1 l)-10 %FrissítveGyors előnézetzsírtalanító hajókra, 1000 ml7.940 Ft8.820 FtRaktáronGyeon Q2R VinylCleaner (1 l)Gyeon Q2R VinylCleaner vinil tisztítószer (1 l)-10 %FrissítveGyors előnézetvinil, bőr, műanyag tisztítószer, 1000 ml8.080 Ft8.980 FtRaktáronGyeon Q2R GlassCleaner (1 l)Gyeon Q2R GlassCleaner üvegtisztító (1 l)-10 %FrissítveGyors előnézetüvegtisztító a hajókra, 1000 ml5.990 Ft6.650 FtRaktáron

Hasonló cikkek

Mikroszálas kendők típusa és használata
A mikroszálas kendők elengedhetetlen segédeszököz az autó ápolásánál és a minőségük és helyes használatuk befolyásolhatják a végeredményt. Töbett megtudhat a kendőkről a cikkünkben.
Teljes cikk
Hogyan fertőtlenítsük a légkondicionáló berendezést?
Itt a tavasz és vele együtt eljött a légkondicionáló fertőtlenítésének az ideje. Eltávolítja a kellemelten szagokat és a szellőzőben megtelepedett baktériumokat.
Teljes cikk
A festék dekontaminálása 3 lépésben
A fényezés fertőtlenítése a viasz, a tömítőanyag vagy a kerámiavédelem felvitele előtti előkészítés egyik fontos pontja. Cikkünkből megtudhatja, hogyan végezze el sikeresen.
Teljes cikk
Az ADBL új termékei
Az ADBL rövid idő alatt a szlovák és cseh piacon az egyik legkelendőbb autókozmetikai márkává nőtte ki magát. Éppen most indítunk új ADBL termékeket, ismeri a Holawesome-ot?
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez