Fiókom

Őszi újdonságok a Nakamichitől!

A japán Nakamichi gyártó termékeinek rendszeres raktározásával hagyományosan számos új terméket mutatunk be. A Nakamichi mindig arra törekszik, hogy érdekes termékeket dobjon piacra, amelyek különösen kedvező ár/érték arányukkal hívják fel magukra a figyelmet. Ezúttal több mint 30 új terméket raktározunk, amelyekkel bővítjük a Nakamichi amúgy is széleskörű kínálatát. Az új termékek között számos új autórádió, erősítő, mélynyomó és egyéb termék található. A legérdekesebbeket az alábbiakban tekintheti meg.

Autórádiók és multimédiák

A Nakamichi márkát mindig is az autórádiókkal hozták összefüggésbe, és még ma is az autórádiók a gyártó egyik legkelendőbb termékei közé tartoznak. Nem csoda, hiszen olyan gazdag felszereltséget kínál, amely a konkurens márkáknál gyakran jóval magasabb áron kapható. Ezúttal főként a nagyobb, 9 és 10,1"-os kijelzővel rendelkező modellek magasabb szériáit, köztük a Nakamichi Androidra épülő autórádiók zászlóshajóit tartottuk raktáron. Ugyanakkor a kínálat másik végéről is talál néhány újdonságot.
  • Nakamichi NAM5730-A9 - a Nakamichi autórádiók legmagasabb modellje. Az újratervezett operációs rendszerrel és 8-magos processzorral párosított Nakamichi NAM5730 készen áll arra, hogy kiváló hangzást, fürge rendszert és kiemelkedő funkciókat kínáljon. A beépített DSP processzorral és az 5.1 csatornás hang támogatásával minden hallgatási élményt fokozhat, és a nagy teljesítményű equalizer, előbeállítások és időkésleltetés-feldolgozó eszközökkel ízlése szerint alakíthatja. A Nakamichi NAM5730-A9 óriási funkciókkal büszkélkedhet, amelyek élén a nagyméretű, 9"-os HD érintőképernyős kijelző áll, szabványos 2 DIN-es házban, Apple Carplay, Android Auto, Bluetooth, Hi-Res Audio, USB vagy Wi-Fi, 2GB RAM és 32GB HDD.
  • Nakamichi NAM5630-A9Z - jelenleg a márka második legmagasabb kategóriás modellje, amely szintén Android 11-re épül. Szintén nagy, 9"-os HD kijelzőt kínál szabványos 2 DIN-es házban, Bluetooth, Hi-Res Audio, Mirrorlink, USB, Wi-Fi, DSP processzor, 4V RCA kimenetek, valamint a zászlóshajóhoz képest nagyobb, 128GB-os HDD és 6GB RAM. Ugyanez a modell AXZ jelzéssel, nagyobb, 10,1"-os képernyővel is megvásárolható.
  • Nakamichi NAM5510-A9Z - egy másik androidos modell nagy, 9"-os, HD felbontású képernyővel, amely AXZ változatban is megvásárolható 10,1"-os kijelzővel. Ezúttal 4 GB RAM-mal és 64 GB HDD-vel büszkélkedhet, a többi tulajdonsága szinte azonos. Természetesen van Bluetooth, Hi-Res Audio támogatás, Mirrorlink, 2x USB, Wi-Fi, DSP processzor vagy 4V RCA kimenet.
  • Nakamichi NAM5210T-A9 - továbbra is maradunk a nagyméretű 9" és 10,1"-osoknál, beleértve az Android operációs rendszert is. A NAM5210T a belépőszintű Android autórádió modell, mégis rengeteg funkciót kínál, élén a Bluetooth kihangosítással, Hi-Res Audio támogatással, Mirrorlinkkel, 2x USB-vel, Wi-Fi-vel, 4V RCA kimenetekkel, 1B RAM-mal és 32GB HDD-vel. Meg kell bocsátani a HD kijelzőt és a beépített DSP processzort, de a plusz oldal a több mint érdekes ár.
  • Nakamichi NAM5210T - A Nakamichi kínálatának legújabb androidos modellje a NAM5210T, amely már szabványos 2DIN méretben, 7"-os kijelzővel rendelkezik. Ha tehát a széleskörű alkalmazáskínálat miatt az Android operációs rendszert részesíted előnyben a klasszikus Nakamichi rendszerrel szemben, akkor ez a modell érdekes választás lehet számodra. A felszereltség megegyezik a fenti modellel. 
  • Nakamichi NAM3510-M9 - visszatérünk a nagyméretű 9" és 10,1" képernyőkre a NAM3510-M9 és MX modellekben. Ezúttal azonban a klasszikus Nakamichi operációs rendszerrel és az Android Auto és Apple Carplay funkcióval rendelkező népszerű autórádióból, azaz a Nakamichi NAM3510-M7-ből származó rengeteg funkcióval. A felszereltség tehát Bluetooth, USB, Apple CarPlay, Android Auto, DSP processzor vagy 3 x RCA (4V).
  • Nakamichi NAM1601 - végre egy új alapszintű 2DIN autórádió 7"-es kijelzővel. Az elülső részen USB bemenetet talál, amelyen keresztül lejátszhatja kedvenc zenéit vagy multimédiáját. Ugyanerre a célra egy második nyílás is használható, amely lehetővé teszi egy microSD kártya behelyezését. Természetesen van Bluetooth is a biztonságos telefonhívásokhoz és a zenei streaminghez. A mikrofon ebben a modellben is integrált. A gombok színét tetszés szerint választhatja meg a változtatható háttérvilágításnak köszönhetően.

Erősítők DSP processzorral

A Nakamichi legérdekesebb termékei közé tartoznak a DSP processzorok és a DSP erősítők. A termékek első látásra lenyűgöznek fényűző kialakításukkal, kiváló minőségű hangzásukkal és őszinte teljesítményükkel. Nagyra értékeljük a kifinomult DSP processzorprogramot is, amely az egyik legjobb az egész piacon. Az összes szokásos funkció megtalálható, és az egyszerű és gyors beállítás élményt nyújt. Egyszóval, a Nakamichi sok gondolatot fektetett a fejlesztésbe, és az eredmény olyan processzorok, amelyeket szívesen szerelünk be ügyfeleink járműveibe. A megfizethető ár is lenyűgöző, amely lehetővé teszi, hogy megfizethető áron kiváló hangzást érjünk el az autóban. Az új termékek között három DSP processzorral ellátott erősítő található, amelyeket az alábbiakban részletesebben ismertetünk.
 
  • Nakamichi NDSR350A - a legmagasabb modell a Nakamichi DSP erősítői között. 10 csatornás erősítő összesen 12 feldolgozható csatornával lehetővé teszi a többcsatornás gyári rendszerekbe való könnyű integrálást. A beállítási lehetőségek széles skálájával a gyári fejegységhez képest teljesen új szintre emeli a hangzást és a teljesítményt. Az NDSR350A-val a Nakamichi tökéletesen demonstrálja, hogy a magas minőségre összpontosít, miközben nagy hangsúlyt fektet az egyszerű használatra. A rendkívül intuitív DSP processzorprogramot bármely ügyes kezű felhasználó beállíthatja, sőt, még mobilalkalmazás is létezik a mobiltelefonon történő egyszerű beállításhoz. Az erősítőhöz egy külső Bluetooth modul is csatlakoztatható a vezeték nélküli zenei streaming vagy távvezérlés érdekében.
  • Nakamichi NDSK4185AU - négycsatornás erősítő, becsületes 4 x 45 W RMS kimenettel és beépített 8 csatornás DSP processzorral. Az erősítő különösen azzal tűnik ki, hogy a gyári autórádiót könnyen frissítheti, a hangszórók teljesítményét növelheti, és a DSP-processzor programjában részletesen beállíthatja a hangzást. A beállítások széles skálájával a gyári fejegységhez képest teljesen új szintre emeli a hangzást és a teljesítményt. Ha kívánja, a Nakamichi NDSK4185AU-t teljes értékű DSP processzorként is használhatja, és a rendszert egy nagyobb teljesítményű erősítővel egészítheti ki. A funkciók közé tartozik a 4 magas szintű bemenet, 8 RCA kimenet és a Bluetooth modul csatlakoztathatósága a vezeték nélküli zenei streaminghez. Érdekesség, hogy van egy opcionális távirányító is, színes kijelzővel és számos funkcióval, köztük egy lejátszóval, amely képes a zeneszámok váltására.
  • Nakamichi NDSK4165AU - négycsatornás erősítő 4 x 30 W RMS teljesítménnyel és integrált 6 csatornás DSP processzorral. Az NDSK4165AU gyakorlatilag megegyezik a fenti NDSK4185AU-val, néhány eltéréssel. Először is, kisebb teljesítményű, csak 6 csatornás DSP processzorral és egyszerűsített programmal rendelkezik. A fő különbség a 15 sávos equalizer a fenti modell által kínált 31 sávos equalizerrel szemben. Egyébként minden gyakorlatilag azonos, kivéve az alacsonyabb árat.

Hangszórók és subwooferek

A hangszóró és subwoofer kategóriában volt a legtöbb újdonság. A Nakamichi hangsugárzók csúcsmodelljeit, konkrétan egy háromutas, a hangminőségre koncentráló, karbonmembrános közép- és mélysugárzókkal ellátott rendszert raktároztunk, de ezúttal a mélysugárzóké a főszerep. Az újdonságok között találunk új modelleket aktív ülés alatti subwooferekből, aktív és passzív mélynyomókat a hangdobozban, de tartalék mélynyomót vagy basszuscsöveket is kiváló áron.
  • Nakamichi NSTO6530 - a Nakamichi prémium háromsávos hangszórórendszere és a japán gyártó zászlóshajója. Emiatt is olyan exkluzív anyagokat választottak a rendszer tulajdonságainak hangsúlyozására, amelyek általában a legdrágább és legmagasabb minőségű hangszórókban találhatók meg. A mély- és középsugárzó membránjaiban a karbon dominál, amely merevségével és különösen könnyűségével tűnik ki, így garantálva az ideális hangzási körülményeket. A magassugárzók selyemből készültek a természetes és zenei hangzás érdekében.
  • Nakamichi NSM-6528 - középső hangszórók szokatlan, 165 mm-es méretben. Hangzásukkal, nagy teljesítményükkel és minőségi kivitelezésükkel nyűgöznek le. A hangszórókban egy fix fázisú baldachinnal ellátott kompozit papírmembrán dominál, amely hozzájárul a jobb középfrekvenciás terjedéshez. A Nakamichi logó dizájnnal ellátott hangszórórácsokat is tartalmaznak. Ugyanez a hangszórósorozat 200 mm-es méretben is megvásárolható.
  • Nakamichi NBW1100A - aktív subwoofer egy zárt hangrendszerben, amelyet a csomagtartóban lévő pótkerék helyére terveztek. Nemcsak rendhagyó kialakításával, hanem a 280 mm (11") átmérőjű meghajtónak köszönhetően erőteljes basszusával is lenyűgöz. Természetesen a csomagban magas szintű bemenetek, erősítés, fázis és aluláteresztő szűrő beállításával ellátott vezérlőpanel és távirányító is található. Ideális megoldás azok számára, akik szeretnék felerősíteni hangrendszerük basszus komponensét, miközben gyakorlatilag nem veszítenek helyet az autó belsejében.
  • Nakamichi NBF8.2A - aktív, ülés alatti subwoofer innovatív és modern kialakításban. Beépítése gyorsan és egyszerűen hozzáadja a kívánt dinamikát a jármű meglévő hangrendszeréhez. A Nakamichi NBF8.2A ultravékony profiljának köszönhetően a legtöbb modern autóülés alatt elfér, és lehetővé teszi, hogy még az alacsony frekvenciákat is kiváló minőségben hallgassa. A 120 W RMS-teljesítménynek köszönhetően a fokozott basszusteljesítményt a belső tér korlátozása nélkül élvezheti.
  • Nakamichi NBF17A - egy új aktív, ülés alatti subwoofer, amely különösen kis méreteivel és 165 mm-es négyzet alakú hangszórójával nyűgöz le. Kompakt méretének köszönhetően gyakorlatilag bárhol elhelyezhető, de bőséges, 100 W RMS kimenete a kis méret ellenére is jelentős dinamikai erősítést tesz lehetővé. Természetesen van egy vezérlőpanel, amelyen a bemeneti érzékenység, az alsó sávszűrő, a basszuserősítés vagy a Subsonic szűrő állítható.
  • Nakamichi NBX255A - az új aktív mélysugárzók közül az NBX255A-t említjük egy kompakt bassz-reflex hangrendszerben. Ez egy 250 mm átmérőjű, 300 W RMS nagyteljesítményű meghajtóval rendelkezik, amely edzett papírmembránnal, masszív 450 OZ ferritmágnessel és gumiborítással rendelkezik a hosszú távú tartósság érdekében. Oldalán egy integrált erősítő vezérlőpanelt is talál, amely lehetővé teszi az erősítés, az alacsony sávszélesség, a basszuserősítés vagy a fázis beállítását.
  • Nakamichi NBX305A - ugyanaz a subwoofer nagyobb és erősebb változatban. A 12" átmérőjű, bassz-reflex házba épített meghajtó és a 350 W RMS teljesítmény máris képes a rockra. A csomagban egy távirányító is található, így a teljesítményt közvetlenül a vezetőülésből állíthatja. A mélynyomót egy Nakamichi logóval ellátott rács védi, amelyet a hangszóróház tetején is megtalálsz.  
  • Nakamichi NBT-1206A - az NBT-1206A subboower a csőben elhelyezett mélysugárzók népszerű kategóriáját nyitjuk meg, amely különösen kedvező árával hívja fel magára a figyelmet. A Nakamichi bemutatásában ezek aktív mélynyomók, így nem kell külső erősítővel bajlódni. A Nakamichi NBT-1206A egy 12" átmérőjű, 120 W RMS teljesítményű, bassz-reflex házban elhelyezett meghajtóval rendelkezik, amely edzett papírmembránnal, erős ferritmágnessel és gumifüggesztéssel rendelkezik a hosszú élettartam érdekében. A hátoldalon található a beépített erősítő vezérlőpanelje is, amely lehetővé teszi az erősítés és az alsó sávszélesség beállítását. Vásárolhat 10" és 8" hangszórókkal szerelt változatot is, amelyek különösen kompakt méretükkel tűnnek ki.

Autor: Ing. Karel Konečný
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Nakamichi NAM3510-M9 Ingyenes kiszállításNakamichi NAM3510-M9 autórádióGyors előnézet2DIN, 9"-es kijelző, Bluetooth, USB, Apple CarPlay, Android Auto, DSP, 3x RCA (4V)149.830 FtRaktáronNakamichi NAM3510-MX Ingyenes kiszállításNakamichi NAM3510-MX autórádióGyors előnézet2DIN, 10,1"-es kijelző, Bluetooth, USB, Apple CarPlay, Android Auto, DSP, 3x RCA (4V)166.500 FtRaktáronNakamichi NAM5730-A9 Ingyenes kiszállításNakamichi NAM5730-A9 autórádióGyors előnézet2DIN, 9" HD kijelző, Android OS, Apple Carplay, Android Auto, Bluetooth, Hi-Res Audio, USB, Wi-Fi, DSP processzor, 5.1 4V RCA kimenetek, 32 GB memória, GPS, optikai és koaxiális kimenet199.830 FtÁtmenetileg nem elérhetőNakamichi NAM5630-A9Z-128GB Ingyenes kiszállításNakamichi NAM5630-A9Z autórádió-128GBGyors előnézet2DIN, 9" HD kijelző, Android OS, Bluetooth, Hi-Res Audio, Mirrorlink, USB, Wi-Fi, DSP processzor, 4V RCA kimenet, 128 GB memória, GPS183.170 FtRaktáronNakamichi NAM5630-AXZ Ingyenes kiszállításNakamichi NAM5630-A9XZ autórádióGyors előnézet2DIN, 10,1" HD kijelző, Android OS, Bluetooth, Hi-Res Audio, Mirrorlink, USB, Wi-Fi, DSP processzor, 4V RCA kimenetek, 128 GB memória, GPS191.500 FtÁtmenetileg nem elérhetőNakamichi NAM5210T Ingyenes kiszállításNakamichi NAM5210T autórádióGyors előnézet (1 értékelés)2DIN, 7" kijelző, Android OS, Bluetooth, Hi-Res Audio, Mirrorlink, 2x USB, Wi-Fi, 4V RCA kimenet, 32 GB HDD, GPS63.170 FtÁtmenetileg nem elérhetőNakamichi NAM5210T-A9 Ingyenes kiszállításNakamichi NAM5210T-A9 autórádióGyors előnézet (2 értékelés)Android OS, Bluetooth, Hi-Res Audio, Mirrorlink, 2x USB, Wi-Fi, 4V RCA kimenet, 32 GB HDD, GPS83.170 FtÁtmenetileg nem elérhetőNakamichi NAM5210T-AX Ingyenes kiszállításNakamichi NAM5210T-AX autórádióGyors előnézet (2 értékelés)2DIN, 10" HD kijelző, Android OS, Bluetooth, Hi-Res Audio, Mirrorlink, 2x USB, Wi-Fi, 4V RCA kimenet, 32 GB HDD, GPS99.830 FtRaktáronNakamichi NAM1601 Ingyenes kiszállításNakamichi NAM1601 autórádióGyors előnézet (2 értékelés)2DIN, 7" kijelző, Bluetooth, USB, SD, változó gombos háttérvilágítás, 2x RCA, HiRes audio44.830 FtRaktáronNakamichi ND19ANakamichi ND19A DVR kameraGyors előnézetbeépített DVR kamera, 2k felbontás, 145°-os szög28.170 FtRaktáronNakamichi ND19MNakamichi ND19M DVR kameraGyors előnézetbeépített DVR kamera, HD felbontás, 120°-os szög21.500 FtRaktáronNakamichi NDSR350A Ingyenes kiszállításNakamichi NDSR350A erősítő DSP processzorralGyors előnézet10 csatornás erősítő DSP processzorral, 4 x 25 W + 4 x 40 W + 2 x 80 / 1 x 160 W RMS (4 Ω)333.170 FtÁtmenetileg nem elérhetőNakamichi NDSK4165AU Ingyenes kiszállításNakamichi NDSK4165AU erősítő DSP processzorralGyors előnézet4 csatornás erősítő DSP processzorral / 6 csatornás DSP processzor, 4 x 30 W RMS, bemenetek: 4 x Hi-level, kimenetek: 6 x RCA, Bluetooth streaming96.500 FtRaktáronNakamichi NDSK4185AU Ingyenes kiszállításNakamichi NDSK4185AU erősítő DSP processzorralGyors előnézet (2 értékelés)4 csatornás erősítő DSP processzorral / 8 csatornás DSP processzor, 4 x 45 W RMS, bemenetek: 4 x Hi-level, kimenetek: 8 x RCA, Bluetooth streaming108.170 FtRaktáronNakamichi NSTO-6530 Ingyenes kiszállításNakamichi NSTO-6530 hangszórókGyors előnézet3 sávos komponens hangszórók, Ø 165 mm, 115 W RMS, 88 dB, 4 Ω, középbasszus beépítési mélység 67 mm366.500 FtÁtmenetileg nem elérhetőNakamichi NSM-6528Nakamichi NSM-6528 hangszórókGyors előnézet (1 értékelés)középső hangszórók, Ø 165 mm, 50 W RMS, 4 Ω, 92 dB, beépítési mélység 65 mm29.830 FtÁtmenetileg nem elérhetőNakamichi NSM-8517Nakamichi NSM-8517 hangszórókGyors előnézetközépső hangszórók, Ø 200 mm, 60 W RMS, 4 Ω, 93 dB, beépítési mélység 84 mm33.170 FtÁtmenetileg nem elérhetőNakamichi NBF8.2A Ingyenes kiszállításNakamichi NBF8.2A aktív subwooferGyors előnézet (2 értékelés)aktív subwoofer az ülés alatt, 8", 120 W RMS81.500 FtRaktáronNakamichi NBF17A Ingyenes kiszállításNakamichi NBF17A aktív subwooferGyors előnézet (1 értékelés)aktív subwoofer az ülés alá, 6,5", 100 W RMS64.830 FtRaktáronNakamichi NBX251A Ingyenes kiszállításNakamichi NBX251A aktív mélynyomóGyors előnézet (1 értékelés)aktív mélynyomó 10", 150 W RMS, basszus reflex ház83.170 FtÁtmenetileg nem elérhetőNakamichi NBX255A Ingyenes kiszállításNakamichi NBX255A aktív subwooferGyors előnézet (1 értékelés)aktív subwoofer 10", 300 W RMS, basszus reflex ház94.830 FtRaktáronNakamichi NBX305A Ingyenes kiszállításNakamichi NBX305A aktív subwooferGyors előnézetaktív subwoofer 12", 350 W RMS, basszus reflex ház108.170 FtRaktáronNakamichi NBX30A Ingyenes kiszállításNakamichi NBX30A aktív subwooferGyors előnézetaktív subwoofer 12", 150 W RMS, basszus reflex ház108.170 FtRaktáronNakamichi NBT-1006A Ingyenes kiszállításNakamichi NBT-1006A aktív subwooferGyors előnézetaktív subwoofer 10", 100 W RMS, basszus reflex ház54.830 FtÁtmenetileg nem elérhetőNakamichi NBT-1206A Ingyenes kiszállításNakamichi NBT-1206A aktív subwooferGyors előnézetaktív subwoofer 12", 120 W RMS, basszus reflex ház61.500 FtÁtmenetileg nem elérhetőNakamichi NBT-805A Ingyenes kiszállításNakamichi NBT-805A aktív mélynyomóGyors előnézet (1 értékelés)aktív mélynyomó 8", 80 W RMS, basszus reflex ház41.500 FtÁtmenetileg nem elérhetőNakamichi NBT-806A Ingyenes kiszállításNakamichi NBT-806A aktív subwooferGyors előnézetaktív subwoofer 8", 100 W RMS, basszus reflex ház44.830 FtÁtmenetileg nem elérhetőNakamichi NCGPC-6Nakamichi NCGPC-6 hangszóró kábelGyors előnézettápkábel 16 mm², CCA réz2.150 FtRaktáron

Hasonló cikkek

Néhány újdonság a Nakamichitől
A japán gyártó, a Nakamichi termékeinek rendszeres készletezésével számos új terméket mutatunk be, és ezúttal sincs ez másként, új autórádiókat és mélynyomókat talál a kínálatban.
Teljes cikk
Bemutatjuk az AudioControl márka termékeit
Újabban a processzorokra, erősítőkre, gyári rendszerekbe való integrálásra és hangfeldolgozásra szakosodott amerikai gyártó AudioControl termékcsaládját is megvásárolhatja.
Teljes cikk
Bemutatjuk az olasz Harmony márkát
Újonnan már nálunk is megtalálható a Harmony márka, amely egy olasz csúcskategóriás gyártó, az EBS Audio alá tartozik. A Harmony termékek azonban lényegesen olcsóbbak, mégis megőrzik a kiváló minőségű hangzást és kivitelezést.
Teljes cikk
Harmonic Harmony - high-end Indonéziából
Kiváló minőségű jelkábelek és egyéb termékek az audiofil hangzáshoz az autóban. Bemutatjuk a Harmonic Harmony-t.
Teljes cikk
Évek múltán újra köreinben köszönthetjük a Powerbass márkát!
Emlékszik még a Powerbass márkára? A múltban ez az amerikai gyártó rendkívül népszerű volt hazánkban, és most újra visszahozzuk érdekes termék választékát! Fölül múlhatja korábbi sikerieit?
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez