Fiókom

Hírek

Akciók, kedvezmények, új termékek, információk a márkákról, az autós kiegészítők világában történtekről és még sok másról. Büszkék vagyunk az információk folyamatos frissítésére. Legyen szó saját termékleírásokról, kategóriák rendezéséről vagy termékkínálatunk bővítéséről. És ezért szeretnénk, ha mindenről tudnátok. Tartsa nyitva a szemét a friss hírekért, és tartsa magát naprakészen.
Új Auto Finesse termékek a kínálatunkbanHírek

Új Auto Finesse termékek a kínálatunkban

Újdonságok az angol Auto Finesse-től az Ahifi weboldalán! Pontosan 49 új terméket találhat a kínálatunkban.
Egész cikk
Egyenletes árcsökkenés a Rockford Fosgate-nélHírek

Egyenletes árcsökkenés a Rockford Fosgate-nél

A tél végén várhatóan néhány márka drágulni fog. Az amerkai Rockfor Fosgate viszont csökkenti árait. Mi pedig kiegészítjük készleteinket az újdonságaikkal.
Egész cikk
Gladen & Mosconi Gladen újdonságokHírek

Gladen & Mosconi Gladen újdonságok

A Gladen-ben továbbra is az új termékek fejlesztésén dolgoznak, és 2021-re mind a Gladen, mind a Mosconi Gladen kínálatában van néhány jelentős új termékünk.
Egész cikk
Újdonságok a Purestar-tól a következő szezonraHírek

Újdonságok a Purestar-tól a következő szezonra

A népszerű dél-koreai gyártó, a Purestar termékeinek raktározásával számos érdekes termékkel bővült a kínálatunk, amelyeket híreinkben láthat.
Egész cikk
Kicker újdonságok a 2021-es modellévreHírek

Kicker újdonságok a 2021-es modellévre

Cseh beszállítónkkal együttműködve sikerült a 2021-es Kicker újdonságokat beiktatnunk az ajánlatunk közé. Ez a márka megérdemli az Ön figyelmét.
Egész cikk
Tershine újdonságok 2021-reHírek

Tershine újdonságok 2021-re

Tobias Ericson és csapata izgalmas újításokat hoz 2021-re, például az első kerámia Magnify Coating védelmet. Szerencsénkre sikerült nekünk alacsonyabb árakat kialkudni.
Egész cikk