Fiókom

Hírek

Akciók, kedvezmények, új termékek, információk a márkákról, az autós kiegészítők világában történtekről és még sok másról. Büszkék vagyunk az információk folyamatos frissítésére. Legyen szó saját termékleírásokról, kategóriák rendezéséről vagy termékkínálatunk bővítéséről. És ezért szeretnénk, ha mindenről tudnátok. Tartsa nyitva a szemét a friss hírekért, és tartsa magát naprakészen.
Az ADBL új termékeiHírek

Az ADBL új termékei

Az ADBL rövid idő alatt a szlovák és cseh piacon az egyik legkelendőbb autókozmetikai márkává nőtte ki magát. Éppen most indítunk új ADBL termékeket, ismeri a Holawesome-ot?
Egész cikk
A Hertz is számos új termékkel jelentkezikHírek

A Hertz is számos új termékkel jelentkezik

A hétvégén befejeztük a Hertz márka frissítését számos új funkcióval. A nyersanyagárak emelkedése miatt volt egy kis áremelkedés, de semmi drámai.
Egész cikk
Néhány újdonság az olasz AudisontólHírek

Néhány újdonság az olasz Audisontól

Kiegészítettük a webáruházunkat néhány új Audison termékkel. A nyersanyagárak emelkedése miatt enyhe áremelkedés is történt.
Egész cikk
Végre számos újdonság a Dodo Juice-tólHírek

Végre számos újdonság a Dodo Juice-tól

Új logó, számos új termék, új címkék, valamint olyan termékek is, amelyek kiárusításra kerültek és kedvezőbb áron kaphatóak. Mega újítás a Dodo Juice márkánál!
Egész cikk
A jármű hangszigetelése - a kategória aktualizálásaHírek

A jármű hangszigetelése - a kategória aktualizálása

Teljesen újraterveztük az autó hangszigeteléséhez tartozó anyag kategóriát, új alkategórákkal, szűrőkkel, paraméterekkel és új termékekkel egészítettük ki. További információk a híreinkben.
Egész cikk
Új high-end Morel hangszórók a nagyító alattVélemények és tesztek

Új high-end Morel hangszórók a nagyító alatt

Hosszú várakozás után végre felraktároztuk az izraeli high-end hangrendszergyártó összes újdonságát és megírtuk első benyomásainkat a legérdekesebb modellekről.
Egész cikk