Fiókom

Chemotion | újdonság a készletünkben

A nyár végén egy érdekes újdonsággal bővült a kínálatunk, amely a lengyel Chemotion autókozmetika gyártó cég. A Lengyelországból származó autókozmetikumok gyorsan növekvő népszerűségnek örvendenek, ami nemcsak a minőségüknek köszönhető, amely általában a leghíresebb világgyártókkal egyenrangú, sőt gyakran meg is haladja azokat, hanem különösen a megfizethető áraknak. Az Aqua vagy a Cleantle autókozmetikumokat már nagyon megkedvelték a webáruházunkban, és mostantól a Leather Expert bőrkülönlegességet is megtalálhatja. Ma pedig bemutatjuk a Chemotion márkát, amelynek nagyon érdekes jövőt jósolunk Magyarországon.

A Chemotion márkáról

Amikor újabb autókozmetikai márkát kerestünk, hogy bővítsük a már így is kiterjedt portfóliónkat, a Chemotion volt az egyik esélyesünk. A minimalista dizájn, az érdekes, újdonságot is hozó termékportfólió és az árpolitika érdekelt bennünket. Az a tény, hogy szinte minden termék általában 4 fajta kiszerelésben vásárolható meg, szintén egy kiváló sajátosság. Miután felvettük a kapcsolatot és kipróbáltuk a termékeket, tiszta képet kaptunk. A Chemotion képviselőivel folytatott tárgyalások az első pillanattól kezdve rendkívül professzionális szinten zajlottak, és az eredmény a hivatalos egyetlen Magyarországi képviselet. Lenyűgözött minket, hogy a Chemotion mennyire profi és maximalista, és hogy nemcsak a kiváló minőségű termékekkel törődnek, hanem a könnyű alkalmazhatósággal, a dizájnnal és a tökéletes marketinggel is. Folyamatosan fejlesztik és javítják termékeiket, és rendszeresen új termékeket dobnak piacra. Az összes jelenlegi termék már raktáron van, és a közeljövőben érkeznek például a továbbfejlesztett szórófejek és a tartozékok széles választéka, amelyeken a Chemotion jelenleg is dolgozik. A Chemotionnál mindenki nemcsak munkaként, hanem életstílusként is tekint a részletezésre. Az autóvezetést, mint kikapcsolódás, a baráti összejöveteleken való találkozás és mindenekelőtt a kémia és az érzelmek. Mindezek voltak az alapértékek a Chemotion márka létrehozásához, amely gyorsan a lengyel piac egyik népszerű gyártójává vált.

A Chemotion márka fő alapelvei

  1. Minőség - a Chemotionnál mindig keresik a termékeik ideális összetételét, és gondosan kiválasztják az összetevőket, hogy a Chemotion kozmetikumok teljes választékát magas minőség és hatékonyság jellemezze.
  2. Biztonság - a Chemotion termékek a legkényesebb felületek rendszeres ápolására is alkalmasak. Ismételten tesztelt és bizonyítottan teljes biztonságot nyújtanak mind a felhasználók, mind az autójuk számára.
  3. Design - a Chemotionnál szeretik az egyéni stílust, az egyszerűséget és a minimalizmust. Termékeik jól csomagoltak, egyszerű dizájnnal, amelyet nem téveszthet össze más márkával.
  4. Színek és illatok - az ilyen részletek a márka alapelveinek is részét képezik, amelyek az érzelmekre és az örömre utalnak. Hogyan is hiányozhatnának tehát a finom, friss illatok és élénk színek, amelyek kellemesebbé teszik a munkát és jó érzéssel töltik fel a felhasználót?
  5. Könnyu applikálás - ez a fő előnye az egész Chemotion termékcsaládnak. Rendkívül fontos, hogy a termékekkel könnyű és intuitív legyen a munka mind a szakemberek, mind a kezdők számára.

Chemotion termékek

A márka portfóliójában egyaránt megtalálhatók a klasszikus termékek, amelyek a legtöbb más autókozmetikai gyártó kínálatában is megtalálhatóak, valamint néhány érdekesebb és eredetibb termék is. Minden Chemotion terméknél számíthat a magas hatékonyságra, a megfelelő minőségre és a barátságos árakra. A legtöbbjük több kiszerelésben is megtalálható, ami ideális, ha szeret új termékeket kipróbálni, vagy éppen nagy kiszerelésre van szüksége. Most röviden bemutatjuk a legérdekesebb termékeket, amelyek többségét már sikerült tesztelnünk:

  • Chemotion Car Shampoo - autósampon, amely minden bizonnyal az egyik legnépszerűbb Chemotion termék lesz. A magas koncentráció, a nagyszerű kenő- és mosóhatás, valamint a nagyszerű friss dinnye illat kényelmes és kellemes munkát biztosít. Egy termék, amit mindenképpen ajánlunk.
  • Chemotion Quick Detailer - a márka bestsellere, amely tökéletesen betölti elsődleges funkcióját. Gyorsan megszabadítja a karosszériát a kisebb szennyeződésektől, azonnal elpárolog és nem hagy csíkokat, a hozzáadott viasznak és polimereknek köszönhetően védelmet nyújt a fényezésnek, és fantasztikus citrus illattal rendelkezik.
  • Chemotion Iron Less - az autókozmetikai gyártók klasszikusa, és a Chemotion legkelendőbb termékének esélyese. A hatékonyság (és az illat) tekintetében megegyezik a piacon kapható legjobbakkal, ugyanakkor extra félgél formulával rendelkezik a jobb teljesítmény érdekében, és ami a legfontosabb, az árcédulája nem fog szelet húzni a pénztárcáján.
  • Chemotion Glass Cleaner - egy hagyományos termék, de egy kicsit másképp. Valójában nem tudunk elképzelni olyan ablaktisztítót, amelynek ennyire jó illata van, és mégsem megy a hatékonyság rovására. A Glass Cleaner még olyan összetevőket is tartalmaz, amelyek részben taszítják a vizet és erősítik a folyékony ablaktörlőket.
  • Chemotion Insect Remover - Előfordult már, hogy az ürülék- és rovareltávolító szer eltávolította vagy megzavarta a viaszbevonatot? Nekünk már többször. A Chemotion rovareltávolítójával ez nem fog megtörténni, mert teljesen biztonságos a kerámiavédelemhez, a tömítőanyagokhoz, valamint a hibrid és természetes viaszokhoz.
  • Chemotion Interior Detailer - részletező a belső terek rendszeres karbantartásához. Gyorsan és könnyen eltávolítja az apró szennyeződéseket vagy port, és megakadályozza azok újbóli lerakódását. Ezenkívül hagyományosan jó illata van. Ha pedig erősebb hatásra van szüksége, akkor a Chemotion tisztító és védőszeréhez nyúlhat.
  • Chemotion Leather QD - egy olyan termék, amelyből nem sok van a piacon. Ideális a rendszeres karbantartáshoz. Gyorsan tisztítja és táplálja a bőrt, amikor csak szüksége van rá. Mélytisztításhoz ismét használhat egy hatékonyabb tisztítót, kondicionálót vagy a Chemotion teljes készletét. A választás mindig az Öné.
  • Chemotion Special Wheel Cleaner - a klasszikus és nagyon hatékony keréktisztító mellett a Chemotion egy kíméletesebb változata is megtalálható a kínálatban. Ez a polírozott és krómozott kerekek esetében is teljesen biztonságos formulájával és még mindig kellő hatékonyságával nyűgöz le. Kerámia vagy szintetikus viasszal védett kerekekhez is alkalmas.
  • Chemotion Black Piano QD - zongora fekete festékkel bélelt belső térrel rendelkezik? Akkor tudja, hogy milyen érzékeny és könnyen karcolódik. A Black Piano QD speciális tisztító összetevőket tartalmaz, amelyek tisztítják a felületet, és a kenőanyagoknak köszönhetően nem karcolják meg a festéket. Ráadásul gyorsan javít és nem hagy csíkokat.
  • Chemotion Plastic Coat - a Chemotion egyik másik kiváló terméke. Helyreállítja a kifakult külső műanyagokat, és megvédi őket a további kifakulástól. A védelem körülbelül 1 évig tart, ami kiváló szolgáltatás az áráért.
  • Chemotion Leather Set - egy jól összerakott bőrkészlet, amelyet biztosan szeretni fog. A tisztítószert, az impregnálót és a habosítót egy mikroszálas applikátor és három különböző finom ecset egészíti ki. Minden extra csomagolva egy eco táskában, akárcsak a többi Chemotion készlet.
Autor: Ing. Karel Konečný
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Chemotion Active Foam (1000 ml)Chemotion Active Foam (1000 ml) aktív habGyors előnézet (2 értékelés)aktív hab, erősen koncentrált, 1000 ml4.650 FtRaktáronChemotion Active Foam (400 ml)Chemotion Active Foam (400 ml) aktív habGyors előnézet (1 értékelés)aktív hab, erősen koncentrált, 400 ml2.820 FtRaktáronChemotion Active Foam (5000 ml)Chemotion Active Foam (5000 ml) aktív habGyors előnézetaktív hab, erősen koncentrált, 5000 ml14.980 FtRaktáronChemotion APC (1000 ml)Chemotion APC univerzális tisztító (1000 ml)Gyors előnézeterős külső tisztítószer, erősen koncentrált, 1000 ml3.980 FtRaktáronChemotion APC (400 ml)Chemotion APC univerzális tisztító (400 ml)Gyors előnézeterős külső tisztító, erősen koncentrált, 400 ml2.650 FtRaktáronChemotion APC (5000 ml)Chemotion APC univerzális tisztító (5000 ml)Gyors előnézeterős külső tisztítószer, erősen koncentrált, 5000 ml12.650 FtRaktáronChemotion Black Piano QD (100 ml)Detailer Chemotion Black Piano QD (100 ml)Gyors előnézet (1 értékelés)részletező zongorafekete lakkozású felületekhez2.820 FtRaktáronChemotion Black Piano SetChemotion Black Piano SetGyors előnézet (2 értékelés)akciós készlet zongorafekete lakk felületek ápolásához3.320 FtRaktáronChemotion Car Shampoo (1000 ml)Chemotion Car Shampoo (1000 ml) autósamponGyors előnézet (1 értékelés)pH semleges, koncentrált autósampon, 1000 ml5.320 FtRaktáronChemotion Car Shampoo (250 ml)Chemotion Car Shampoo (250 ml) autósamponGyors előnézetpH semleges, koncentrált autósampon, 250 ml2.650 FtRaktáronChemotion Car Shampoo (500 ml)Chemotion Car Shampoo (500 ml) autósamponGyors előnézet (1 értékelés)pH semleges, koncentrált autósampon, 500 ml3.820 FtRaktáronChemotion Car Shampoo (5000 ml)Chemotion Car Shampoo (5000 ml) autósamponGyors előnézetpH semleges, koncentrált autósampon, 5000 ml19.980 FtRaktáronChemotion Carnauba Creme (250 ml)Chemotion Carnauba Creme (250 ml)Gyors előnézetmáz karnauba viasszal világos és sötét színekhez, 250 ml5.150 FtRaktáronChemotion Carnauba Creme (500 ml)Chemotion Carnauba Creme (500 ml)Gyors előnézetmáz karnauba viasszal világos és sötét színekhez, 500 ml9.150 FtRaktáronChemotion Carnauba SetChemotion Carnauba SetGyors előnézetakciós készlet a fényezés újraélesztésére és karbau viasszal történő védelmére11.980 FtRaktáronChemotion Ceramic Booster (250 ml)Chemotion Ceramic Booster (250 ml) kerámia sealantGyors előnézettömítőanyag magas SiO2 tartalommal, védelem 3 hónapig, 250 ml10.150 FtRaktáronChemotion Euphoria p77 (120 g)Wax Chemotion Euphoria p77 (120 g)Gyors előnézethibrid szilárd viasz, védelem 6 hónap, 120 g19.980 FtRaktáronChemotion Euphoria p77 (40g)Wax Chemotion Euphoria p77 (40 g)Gyors előnézethibrid keményviasz, védelem 6 hónap, 40 g10.480 FtRaktáronChemotion Glass Cleaner (1000 ml)Chemotion Glass Cleaner ablaktisztító (1000 ml)Gyors előnézet (3 értékelés)ablak és üvegfelület tisztító, 1000 ml3.820 FtRaktáronChemotion Glass Cleaner (500 ml)Chemotion Glass Cleaner ablaktisztító (500 ml)Gyors előnézet (2 értékelés)ablak és üvegfelület tisztító, 500 ml2.820 FtRaktáronChemotion Glass Cleaner (5000 ml)Chemotion Glass Cleaner ablaktisztító (5000 ml)Gyors előnézet (1 értékelés)ablak és üvegfelület tisztító, 5000 ml9.650 FtRaktáronChemotion Hydro Dry (1000 ml)Chemotion Hydro Dry (1000 ml)Gyors előnézetkoncentrált testszárító termék, magas fényű és festékvédelemmel, 1000 ml6.320 FtRaktáronChemotion Hydro Dry (500 ml)Chemotion Hydro Dry (500 ml)Gyors előnézetkoncentrált testszárító termék, magas fényű és festékvédő, 500 ml4.150 FtRaktáronChemotion Hydro Dry (5000 ml)Chemotion Hydro Dry (5000 ml)Gyors előnézetkoncentrált testszárító termék, magas fényű és festékvédelemmel, 5000 ml19.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőChemotion rovareltávolító (1000 ml)Chemotion rovareltávolító (1000 ml)TippGyors előnézet (5 értékelés)gyengéd rovar- és madárürülék eltávolító, 1000 ml4.150 FtRaktáronChemotion rovareltávolító (500 ml)Chemotion rovareltávolító (500 ml)Gyors előnézet (1 értékelés)gyengéd rovar- és madárürülék eltávolító, 500 ml3.150 FtRaktáronChemotion rovareltávolító (5000 ml)Chemotion rovareltávolító (5000 ml)Gyors előnézetgyengéd rovar- és madárürülék eltávolító, 5000 ml11.650 FtRaktáronChemotion Interior Cleaner (1000 ml)Chemotion Interior Cleaner (1000 ml) belső tisztítóGyors előnézetuniverzális és gyengéd belső tisztítószer, 1000 ml4.650 FtRaktáronChemotion Interior Cleaner (250 ml)Chemotion Interior Cleaner (250 ml) belső tisztítóGyors előnézetuniverzális és gyengéd belső tisztítószer, 250 ml2.480 FtRaktáronChemotion Interior Cleaner (500 ml)Chemotion Interior Cleaner (500 ml) belső tisztítóGyors előnézetuniverzális és gyengéd belső tisztítószer, 500 ml3.150 FtRaktáronChemotion belső tisztító (5000 ml)Chemotion belső tisztító (5000 ml)Gyors előnézetuniverzális és gyengéd belső tisztítószer, 5000 ml14.650 FtRaktáronChemotion Interior Detailer (1000 ml)Chemotion Interior Detailer (1000 ml)Gyors előnézetbelső részletező, matt hatású, 1000 ml5.150 FtRaktáronChemotion Interior Detailer (500 ml)Chemotion Interior Detailer (500 ml)TippGyors előnézet (3 értékelés)belső részletező, matt hatású, 500 ml3.650 FtRaktáronChemotion Interior Detailer (5000 ml)Chemotion Interior Detailer (5000 ml)Gyors előnézetbelső részletező, matt hatású, 5000 ml13.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőChemotion Interior Dressing (1000 ml)Belső tisztító Chemotion Interior Dressing (1000 ml)Gyors előnézetkészítmény belső műanyagok revitalizálására és védelmére, matt hatású, 1000 ml7.150 FtRaktáronChemotion Interior Dressing (250 ml)Belső tisztító Chemotion Interior Dressing (250 ml)Gyors előnézettermék belső műanyagok revitalizálására és védelmére, matt hatású, 250 ml3.320 FtRaktáronChemotion Interior Dressing (500 ml)Belső tisztító Chemotion Interior Dressing (500 ml)Gyors előnézetkészítmény belső műanyagok revitalizálására és védelmére, matt hatású, 500 ml4.980 FtRaktáronChemotion Interior Dressing (5000 ml)Belső tisztító Chemotion Interior Dressing (5000 ml)Gyors előnézettermék belső műanyagok revitalizálására és védelmére, matt hatású, 5000 ml21.650 FtRaktáronChemotion Interior SetChemotion Interior SetGyors előnézetkedvezményes készlet belső ápoláshoz10.480 FtRaktáronChemotion Iron Less (1000 ml)Chemotion Iron Less szálló rozsda eltávolító (1000 ml)TippGyors előnézet (6 értékelés)szálló rozsda eltávolító a kérékről és fényezésről, gél összetételű, 1000 ml6.150 FtRaktáronChemotion Iron Less (250 ml)Chemotion Iron Less szálló rozsda eltávolító (250 ml)Gyors előnézetszálló rozsda eltávolító a kérékről és fényezésről, gél összetételű, 250 ml2.820 FtRaktáronChemotion Iron Less (500 ml)Chemotion Iron Less szálló rozsda eltávolító (500 ml)Gyors előnézet (4 értékelés)szálló rozsda eltávolító a kérékről és fényezésről, gél összetételű, 500 ml3.980 FtRaktáronChemotion Iron Less (5000 ml)Chemotion Iron Less szálló rozsda eltávolító (5000 ml)Gyors előnézetszálló rozsda eltávolító a kérékről és fényezésről, gél összetételű, 5000 ml24.980 FtRaktáronChemotion Leather Cleaner (1000 ml)Chemotion Leather Cleaner (1000 ml) bőrtisztítóGyors előnézettisztító bőrfelületekre, 1000 ml7.150 FtRaktáronChemotion Leather Cleaner (250 ml)Chemotion Leather Cleaner (250 ml) bőrtisztítóGyors előnézettisztító bőrfelületekre, 250 ml3.650 FtRaktáronChemotion Leather Cleaner (500 ml)Chemotion Leather Cleaner (500 ml) bőrtisztítóGyors előnézettisztító bőrfelületekre, 500 ml5.150 FtRaktáronChemotion Leather Cleaner (5000 ml)Chemotion Leather Cleaner (5000 ml) bőrtisztítóGyors előnézettisztító bőrfelületekre, 5000 ml21.650 FtRaktáronChemotion Leather Protector (1000 ml)Chemotion Leather Protector (1000 ml) bőrimpregnálóGyors előnézetbőrfelületek impregnálása, 1000 ml7.650 FtRaktáronChemotion Leather Protector (250 ml)Chemotion Leather Protector (250 ml) bőrimpregnálóGyors előnézetbőrfelületek impregnálása, 250 ml3.820 FtRaktáronChemotion Leather Protector (500 ml)Chemotion Leather Protector (500 ml) bőrimpregnálóGyors előnézetbőrfelületek impregnálása, 500 ml5.650 FtRaktáronChemotion Leather Protector (5000 ml)Chemotion Leather Protector (5000 ml) bőrimpregnálóGyors előnézetbőrfelületek impregnálása, 5000 ml23.320 FtRaktáronChemotion Leather QD (1000 ml)Chemotion Leather QD (1000 ml) bőrrészletezőGyors előnézetrészletező bőrfelületekhez, 1000 ml7.820 FtRaktáronChemotion Leather QD (250 ml)Chemotion Leather QD (250 ml) bőrrészletezőGyors előnézetrészletező bőrfelületekhez, 250 ml3.650 FtRaktáronChemotion Leather QD (500 ml)Chemotion Leather QD (500 ml) bőrrészletezőGyors előnézet (1 értékelés)részletező bőr felületekhez, 500 ml5.150 FtRaktáronChemotion Leather QD (5000 ml)Chemotion Leather QD (5000 ml) bőrrészletezőGyors előnézet (1 értékelés)részletező bőrfelületekhez, 5000 ml23.650 FtRaktáronChemotion Leather SetChemotion Leather Set-35 %Gyors előnézetkedvezményes bőrápoló készlet9.720 Ft14.980 FtRaktáronChemotion Plastic Coat (15 ml)Chemotion Plastic Coat (15 ml) kerámia védelem a műanyagokraGyors előnézet (1 értékelés)kerámia külső műanyagok védelme, 12 hónap tartósság, 15 ml8.480 FtRaktáronChemotion Quick Detailer (1000 ml)Chemotion Quick Detailer (1000 ml) részletezőGyors előnézet (3 értékelés)gyors részletező viasszal, magas fényesség és védelem 3-4 hétig, 1000 ml6.320 FtRaktáronChemotion Quick Detailer (250 ml)Chemotion Quick Detailer (250 ml) részletezőGyors előnézetgyors részletező viasszal, magas fényezés és védelem 3-4 hétig, 250 ml2.820 FtRaktáronChemotion Quick Detailer (500 ml)Chemotion Quick Detailer (500 ml) részletezőGyors előnézet (3 értékelés)gyors részletező viasszal, magas fényesség és védelem 3-4 hétig, 500 ml4.150 FtRaktáronChemotion Quick Detailer (5000 ml)Chemotion Quick Detailer (5000 ml) részletezőGyors előnézetgyors részletező viasszal, magas fényesség és védelem 3-4 hétig, 5000 ml18.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőChemotion Route x52 (120g)Chemotion Route x52 (120 g) szilárd viaszGyors előnézethibrid szilárd viasz, védelem 6 hónap, 120 g19.980 FtRaktáronChemotion Route x52 (40g)Chemotion Route x52 (40 g) szilárd viaszGyors előnézethibrid keményviasz, védelem 6 hónap, 40 g10.480 FtRaktáronChemotion Sample KitChemotion Sample KitGyors előnézet (1 értékelés)teszter készlet a legnépszerűbb Chemotion termékekből, 10 x 30 ml7.650 FtRaktáronChemotion Special SetChemotion Special SetGyors előnézetkedvezményes készlet autókülső ápoláshoz16.980 FtRaktáronChemotion Special Wheel Cleaner (1000 ml)Chemotion Special Wheel Cleaner (1000 ml)Gyors előnézetnagyon gyengéd keréktisztító, polírozott és krómozott kerekekhez is alkalmas, 1000 ml5.480 FtRaktáronChemotion Special Wheel Cleaner (500 ml)Chemotion Special Wheel Cleaner (500 ml)Gyors előnézet (1 értékelés)nagyon gyengéd keréktisztító, polírozott és krómozott kerekekhez is alkalmas, 500 ml3.820 FtRaktáronChemotion Special Wheel Cleaner (5000 ml)Chemotion Special Wheel Cleaner (5000 ml)Gyors előnézetnagyon gyengéd keréktisztító, polírozott és krómozott kerekekhez is alkalmas, 5000 ml16.650 FtRaktáronChemotion Spray Wax (1000 ml)Chemotion Spray Wax (1000 ml)Gyors előnézetSzintetikus polimereket tartalmazó spray viasz, 1000 ml10.150 FtRaktáronChemotion Spray Wax (250 ml)Chemotion Spray Wax (250 ml)Gyors előnézetSzintetikus polimereket tartalmazó spray viasz, 250 ml3.820 FtRaktáronChemotion Spray Wax (500 ml)Chemotion Spray Wax (500 ml)Gyors előnézet (1 értékelés)Szintetikus polimereket tartalmazó spray viasz, 500 ml6.150 FtRaktáronChemotion Spray Wax (5000 ml)Chemotion Spray Wax (5000 ml)Gyors előnézetSzintetikus polimereket tartalmazó spray viasz, 5000 ml29.980 FtRaktáronChemotion Synthetic Glaze (250 ml)Chemotion Synthetic Glaze (250 ml)Gyors előnézetmáz szintetikus polimerekkel világos és sötét színekhez, 250 ml6.150 FtRaktáronChemotion Synthetic Glaze (500 ml)Chemotion Synthetic Glaze (500 ml)Gyors előnézetmáz szintetikus polimerekkel világos és sötét színekhez, 500 ml10.320 FtRaktáronChemo szintetikus készletChemo szintetikus készletGyors előnézetakciós készlet szintetikus viasz alapú fényezés újraélesztésére és védelmére12.980 FtRaktáronChemotion Tyre Dressing (1000 ml)Chemotion Tyre Dressing (1000 ml)Gyors előnézettermék gumiabroncsok és műanyagok revitalizálására, matt / szatén hatású, 1000 ml7.980 FtRaktáronChemotion Tyre Dressing (250 ml)Chemotion Tyre Dressing (250 ml)Gyors előnézettermék gumiabroncsok és műanyagok revitalizálására, matt / szatén hatású, 250 ml3.820 FtRaktáronChemotion Tyre Dressing (500 ml)Chemotion Tyre Dressing (500 ml)Gyors előnézettermék gumiabroncsok és műanyagok revitalizálására, matt / szatén hatású, 500 ml5.650 FtRaktáronChemotion Tyre Dressing (5000 ml)Chemotion Tyre Dressing (5000 ml)Gyors előnézettermék gumiabroncsok és műanyagok revitalizálására, matt / szatén hatású, 1000 ml31.650 FtÁtmenetileg nem elérhetőChemotion Wheel Cleaner (1000 ml)Chemotion Wheel Cleaner (1000 ml)Gyors előnézet (1 értékelés)erős keréktisztító, koncentrált, 1000 ml4.150 FtRaktáronChemotion Wheel Cleaner (400 ml)Chemotion Wheel Cleaner (400 ml)Gyors előnézeterős keréktisztító, koncentrált, 400 ml2.820 FtRaktáronChemotion Wheel Cleaner (5000 ml)Chemotion Wheel Cleaner (5000 ml)Gyors előnézeterős keréktisztító, koncentrált, 5000 ml12.650 FtÁtmenetileg nem elérhető

Hasonló cikkek

Bőrszakértő - Leather Expert
A bőrápolás most sokkal hatékonyabb lehet. Kínálatunkat mostantól a Leather Expert csúcsminőségű termékeivel egészítjük ki. Termékek a bőr tisztítására, védelmére és felújítására.
Teljes cikk
Néhány újdonság a Stjärnagloss-tól
A Stjärnagloss összes új termékét felvettük a webáruházunk virtuális polcaira ügyfeleink számára. Egy kis árkorrekció is történt, hol lefelé, hol sajnos felfelé.
Teljes cikk
100% nitril kesztyűk a Brela Pro Care-től
A védőkesztyű használata alapvető szabály, az egészség az első! Mostantól kiváló minőségű, 100% nitril kesztyűvel bővítjük kínálatunkat. Már készleten!
Teljes cikk
Új termékek az új Cleantle márkától
A Cleantle fokozatosan egyre ismertebbé válik, és a tavaszi szezon beköszöntével számos új terméket dob piacra, amelyeket március elejétől itt vásárolhat meg!
Teljes cikk
Aqua Car Cosmetics újonnan az Ahifin
Kínálatunk újdonsága az Aqua Car Cosmetics termékcsalád, amely különösen magas színvonalú kerámiavédelmet tartalmaz a kezdők és a profi detailerek számára. További információ a cikkben.
Teljes cikk
FOEN - Illat az örömhöz az autóban vagy a házban
5 érzékszervünk van, ezek közül az egyik a szaglás. Az illat tartósan megmarad a tudatalattinkban, és hogy jobb kedvre derítsen minket, egyszerűen illatosíthatjuk az autónk belsejét a Foen magával ragadó illatával!
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez