Fiókom

Szőnyegek, műbőr, velúr és egyéb új termékek az SGM-től

A járműhangszigetelő anyagok orosz gyártója, az SGM rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert, és ez elsősorban a kiváló minőségű anyagoknak köszönhető, amelyek egy másik orosz gyártó, a Comfortmat termékeivel versenyeznek. A minőségileg összehasonlítható termékek választéka és kiválasztása jó tapasztalatnak bizonyult ügyfeleink számára, ezért a második, 20 tonna SGM-terméket tartalmazó, teljesen megrakott teherautó már 4 hónapon belül megérkezett. És rengeteg más új termékkel is.

Szőnyegek és műbőr

Egy olyan termékcsalád, amely nem nagyon kapcsolódik a járműhangszigeteléshez, de mindenképpen vonatkozik az autókra és azok módosításaira. És ugyanakkor a termékek széles választékát kínálja, amelyeket hiányoltunk a boltban. Újabban sok szőnyegburkolatot vásárolhat öntapadós réteggel és anélkül, valamint mesterséges ökobőrt, perforált bőrt és kiváló minőségű műszarvasbőrt. Kiváló minőségű termékek, ráadásul akár 50 m hosszúságú tekercseken, így bármilyen hosszúságban megvásárolható. Konkrétan a következő termékeket kínáljuk:
 • SGM szőnyegburkolatok
 • SGM öntapadós szőnyegburkolatok
 • SGM öko-műbőr
 • Mesterséges szemis SGM

Új anyagok a járművek hangszigeteléséhez

Az első áprilisi megrendeléstől vártuk, hogy megtudjuk, mely SGM-termékek érdeklik Önöket leginkább. A rendkívül széles választék ellenére a Base és Beta termékcsalád rezgéscsillapító anyagai és az alap hangszigetelő anyagok, amelyek különösen jó ár-érték arányúak, tűntek el a leggyorsabban a készletről. Ezért ezeket a termékeket nagyobb mennyiségben raktározzuk, és számos új termékkel bővítettük készleteinket:
 • SGM Base 1, SGM Base 4 - a cseh piac legolcsóbb rezgéscsillapító anyaga most már 1,6 és 4 mm vastagságban is.
 • SGM Beta 1, SGM Beta 4 - hasonló volt a helyzet a magasabb Beta szériával is, amelyből ezúttal 1,7 mm és 4 mm vastagságú változatot is raktáron tartottunk.
 • SGM Uniton F4, SGM Untion F8 - 4 mm vastagságú alap hangszigetelő anyag, nagyon kis tömeggel, megfelelő rugalmassággal és alumíniumfóliával.
 • SGM Violon Beta 5, SGM Violon Beta 10 - poliuretánhab alapanyag bitumenes impregnálással a fokozott tartósság érdekében. Vastagság 5 és 10 mm.
 • SGM Violon PT - az autógyártók által gyakran használt hangelnyelő alapanyag. Nagy hangelnyelő képesség nagyon kedvező áron. 

Innovatív anyagok a felső Prime termékcsaládból és a meglévő termékek értékesítése

2 év elteltével a Prime csúcsmodell-sorozat termékei, amelyek a piacon a leghatékonyabbak közé tartoznak, nemcsak a kialakításban, hanem az összetételben is megújultak. Az újonnan áttervezett termékek közé tartoznak az Onyx rezgéscsillapító anyagok és a könnyű Air, a hangszigetelő anyagok pedig már nem lesznek elérhetőek a korlátozott Black Edition sorozatban. Mindezek az anyagok az eladás részét képezik:
 • SGM Air 2, SGM Air 4 - könnyű, csökkentett súlyú rezgéscsillapító anyag 2 és 4 mm vastagságban kapható.
 • SGM Onyx 2, SGM Onyx 3, SGM Onyx 4 - rezgéscsillapító anyag, amely magas hatékonysággal és páratlan rugalmassággal rendelkezik. 
 • SGM Barrier Lite - kifejezetten járműajtókhoz tervezett könnyű membránanyag. Korlátozott példányszámú fekete kiadás eladó.
 • SGM Barrier Mix - az egyik leghatékonyabb hangszigetelő anyag a piacon, fekete kivitelben is kapható.
 • SGM Roof Prime - hangszigetelő anyag a tető hangszigeteléséhez.
Autor: Ing. Karel Konečný
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

Comfortmat Premium Dark minirecenzióban
Közelebbről megnéztük a prémium Dark termékcsalád népszerű Comfortmat rezgéscsillapító anyagát, amely rendkívül hatékony és rendkívül könnyű. Bővebben cikkünkben.
Teljes cikk
Hagyományos japán gyártó Nakamichi most az Ahifi-n
Újabban a japán gyártó, a több mint 70 éves múlttal büszkélkedő Nakamichi kínálatát is megvásárolhatja. Érdekes termékek nagyszerű ár/minőség aránnyal.
Teljes cikk
Új Focal hangszórók a Mercedes-Benz járművekhez
A Focal piacra dobta első luxus Plug & Play hangszóró termékcsaládját a Mercedes-Benz járművekhez Flax membránnal.
Teljes cikk
Hírek az StP szigetelés gyártójától
Az StP szigetelés orosz gyártójának új termékeit is felvettük ínálatunkba. Az árak is módosultak, sajnos felfelé.
Teljes cikk
Sok érdekes hír a Comfortmat-tól
Új termékdizájn, nagyobb hatékonyság, jobb teljesítmény, de ami a legfontosabb, számos vadonatúj termék, amelyek ismét az abszolút világelsőt képviselik a járművek hangszigetelése terén.
Teljes cikk
Néhány új termék a Purestar-tól
A dél-koreai Purestar gyártó kedvenc termékeinek raktározásával szokás szerint lesz néhány új termék is. Ezeket ebben a cikkben megnézzük.
Teljes cikk
Villágítsuk meg!
A jól megvilágított munkaterület a legalapvetőbb feltétele a sikeres munka eredményének. Van néhány új fejlesztésünk az Unilite részletező világítás terén.
Teljes cikk
SGM - egy újabb első osztályú hangszigetelő anyag gyártó
Kínálatunkat egy második vezető oroszországi járműhangszigetelő anyaggyártóval is bővítjük, amely a prémium kategóriás rezgéscsillapító és hangszigetelő anyagok legújabb generációját kínálja.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez

Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.