Fiókom

Cikkek archívuma

Autómosás megfelelően és kíméletesen

18. 09. 2020
A megfelelő autómosási eljárás fontos a tiszta, fényes és karcmentes festékhez, cikkünkben pedig megmutatjuk, hogyan moshatja le kíméletesen, száríthatja meg és tuningolhatja fel tökéletesen az autóját

Autótető hangszigetelése és annak előnyei

28. 08. 2020
A tető hangszigetelése hatékonyan megakadályozza, hogy a zaj áthatoljon a gépkocsi tetején, és hőszigetelést is biztosít. Következő cikkünkben megvizsgáljuk, hogyan lehet ezt megvalósítani.

Az első kerékjárati ívek hangszigetelése

28. 07. 2020
Az első kerékjárati ívek hangszigetelése különösen nagy hatással van az út-, kerék- és repülőkövek zajára. Cikkünkből megtudhatja, hogyan hangszigetelheti nagyon hatékonyan az első kerékjárati íveket.

Az ajtók rezgéscsillapítása vs. hangszigetelése – mi a különbség?

08. 06. 2020
Az ajtókat hangszigetelés céljából vagy az autó hangosítása céljából rezgéscsillapítjuk. Cikkünkből megtudhatja, mi a különbség az munkamenet és a felhasznált anyagok között.

Autó torpédó hangszigetelése lépésről lépésre

18. 05. 2020
A torpedó hangszigetelése elsősorban a motorzajt és nagyobb sebességnél az aerodinamikai zajt csökkenti. Cikkünkben több lépésben, világosan megtanulhatja, hogyan lehet hangszigetelni az autó torpedóját, és így hatékonyan csökkenteni a zaj behatolását az autó belsejébe.

A Carbon Collective kerámia védelem összehasonlítása

06. 05. 2020
A csúcskategóriás kerámiafesték-védelemre szakosodott angol gyártó, a Carbon Collective összesen 7 féle kerámiabevonatot kínál, amelyeket ebben a cikkben összehasonlítunk.

Hogyan kell megfelelően hangszigetelni egy autó ajtaját

25. 04. 2020
Az első és hátsó ajtók az egyik fő terület, amelyen keresztül a zaj nagy százaléka bejut a jármű belsejébe, és az egész autó hangszigetelésének lényeges részét képezik.

Az autó motorháztetejének hangszigetelése néhány lépésben

24. 04. 2020
A hangszigetelés megmerevíti a motorháztetőt, megakadályozza a rezgéseket és csökkenti a belső térbe jutó motorzajt. Cikkünkből megtudhatja, hogyan hangszigetelheti motorháztetejét néhány egyszerű lépésben.

Hogyan lehet a leghatékonyabban hangszigetelni az autót?

22. 04. 2020
Az autó hatékony hangszigetelése segít jelentősen csökkenteni a zajt az autó belsejében, növeli a kényelmet és a komfortot. A cikkünkbe elmagyarázzuk hogy hogyan kell az egész járművet hangszigetelni.

Melyik a legjobb festék védelem télre?

24. 10. 2019
Közeledik a tél, és Ön talán döntés előtt áll, hogy milyen téli festék védelmet vásároljon. Cikkünkben arról lesz szó, hogy miért érdemes télen védeni a festékréteget, és mely termékek a legmegfelelőbbek.

Hogyan lehet gyorsan és biztonságosan eltávolítani a madárürüléket a festékről?

11. 09. 2019
A madárürülék nagyon veszélyes az autó festékére, amely visszafordíthatatlanul károsodhat. Ezért elengedhetetlen, hogy gyorsan eltávolítsuk az ürüléket, és ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan kell ezt megtenni.

Hogyan lehet gyorsan megtisztítani a bőr kormánykereket és üléseket?

09. 07. 2019
Ebben a cikkben megtudhatja, miért és hogyan kell rendszeresen tisztítani a bőrkormányt és más bőrfelületeket.

Viasz, sealant vagy kerámia festék védelem?

20. 06. 2019
A piacon több féle lehetőség létezik az autó festékének védelmére, mindegyiknek megvannak a maga sajátosságai, előnyei és hátrányai is. A cikkünkben megtudhatja, hogy lehet a legjobban védeni az autó fényezését.

7 lépés a tökéletesen tiszta autóhoz a tél után

08. 04. 2019
A hosszú tél megviselte az autó külsejét és belsejét, tisztítsuk meg együtt, és készítsük fel a tavaszra!

Hogyan kell ápolni az alumínium keréktárcsákat

28. 03. 2019
Hogyan tisztítsuk és ápoljuk megfelelően az alumínium keréktárcsákat, hogy olyanok maradjanak, mint új korukban? Olvassa el cikkünket.

Karnauba vagy szintetikus viasz?

07. 02. 2019
Nem tudja, milyen viaszt válasszon, és milyen jellemző tulajdonságai vannak az egyes viasztípusoknak? Cikkünkből mindent megtudhat, amit tudnia kell.

Nem tudja, hogyan válasszon megfelelő subwoofert? Segítünk.

26. 01. 2019
Tippeket írtunk le az autóba való subwoofer vásárlásához. És tanácsokat adunk a csatlakoztatáshoz is.

A hangszórók rögzítési méretei és távolsága

26. 01. 2019
Összegyűjtöttük Önöknek az összes gyakran előforduló hangszórómérethez tartozó rögzítési távolságot és átmérőt

Az autó viaszolása

01. 01. 2019
Leírtuk az autó festékének viaszolásának lépéseit a mosással, a festék dekontaminálásával és a viaszolás előszítésével együtt.

Hogyan működnek a kormány adapterek?

26. 09. 2018
Most megmutatjuk Önöknek, hogyan működnek a kormány adapterek.